Scudo Sports

Kurtköy 2016

Scudo
Geçmiş olsun baris

SM-N920C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

@barış barış geçmiş olsun abi.benim dudak bence bayağı yarık ama doktor baktı bi şey yapmadı kendiliğinden kapanır dedi .dişi dudak iyileşince yaptırcam.allah daha beterinden saklasın buna da şükür.

bende şükrediyom yanlız bir iki hafta mecburi tatil olacak sanırım Bisikletsiz üç duramazken
getti kondisyon

@barış barış dinlen abi bi şey olmaz sana rambo gibisin maaşaallah..bende buğün işe gelecektim bisiklet ile eşim izin vermedi:)) bu hafta sonuna kadar biraz ara veririm, hafta sonu izine çıkıyorum tekrar devam binmeye izinde

barış durmak yok helal,bu pazar 18 yaş altı dört genç var belgradda ama kontrol bende 23 kişi olduk.

kudret Hocam okudum konuyu inanki gelmek için can attım ama benim kızın doğum günü var pazar
en güzel turlar hep dolu günlere denk geliyor malesef

78499 dosyayı görüntüle

epey adam toplamışız yaw

bu akşam bi kurtköy kadıköy yaptık bakalım boş durmayalım hesabı
ama ben sahili seviyommu sevmiyom oda ayrı bi konu

78766 dosyayı görüntüle
çarşamba şile var inşallah yine 20 temmuz sabah erken saatlerde şu an için beş altı kişiyiz başka yer açmıyor bizi varsa yoksa oranın Orman yolları

Merhaba arkadaşlar bu zor günlerde bisikletten bahsetmek eğlenmek zor geliyor bana ama yinede hayat devam ediyor. Devletimizin başı sağolsun ,Şehitlerimizin mekanı cennet olsun..

, Kudret abi beni bilir eskilerden :) az gitmedik turlarına . Şirinevlerde oturduğum halde Kurtdoğmuş turuna katılmışlığım vardır. Daha sonraları avrupa yakasında oturduğumdan dolayı katılamamaya başladım turlarına fakat şuan Kurtköye taşındım. Yol bisikletim var fakat aynakolu değiştirmem gerekiyor. İyi bir bisikletçi arıyorum pendik civarında bildiğiniz bir yer varsa bisikleti hallettikten sonra turlara zaman buldukça katılmak istiyorum :)

• Beğen
Tepkiler: Adem Dualı
@yilmaz kaynak

vay yılmaz ,uzun zaman oldu neydi o günler,kurtdoğmuşlar,pendikte efor bisiklet var,köprünün orda şenol beyin yeri..

@yilmaz kaynak hocam whatsapp gurubu var ekleyelim istersen
anlık konuşuyoruz hem muhabbet hem tur
ama gurubu sessize alman lazım muhabbetin dibine vuruyoz

Çarşamba şile turu var gelmek isteyen yazabilir

Yaş sınırı neden var acaba sadece meraktan soruyorum.Daha küçük kardeşlerimizde katılabilmeli bence.

sayın @Arınç
yaş sınırının sebebi şudur
biz genelde 100 ila 150 km arasında çoğu kişi için çok uzun sayılabilecek yolculuklar yapıyoruz
bu yolculuklar genelde ıssız orman yollarında ve dağ başlarında geçiyor
çoğu zaman gece yarıları bazende sabaha karşı eve döndüğümüz zamanlar oluyor
bazı turlarımız 12 ila 15 saat arası sürebiliyor
öncelikle 18 yaş altındaki hiç bir kardeşimizin ailesi
çocuklarını bukadar uzak ıssız ve uzun süren yolculuklara göndermek istemez ve buna izin vermez
verse bile sürekli bir merak içerisinde kalır
ikinci olarak bisiklet gerçekten çok tehlikeli bir spordur
inip çıktığımız okadar çok bozuk virajlı ve dik rampalar varki resmen allaha emanet gidiyoruz heran kaza geçirme tehlikesi ile yüzyüzeyiz ve başımıza defalarca geldi
bende dahil bu kazaların sonucu ölüm bile olabilir ki böyle bir durumda hiç kimse 18 yaşının altında reşit olmayan küçük birinin sorumluluğunu almak istemez
durum tamamen bundan ibarettir
ama 18 yaşından büyük arkadaşlarımız yaş sınırı olmaksızın yanlarında çocularını ceya kardeşlerini getirebilirler çünki sorumluluk tamamen onlara aittir
bunun haricinde tek maksadımız sadrce spor yapmak stres atmak gezmek ve muhabbet etmektir

son olarak şunuda hatırlatmak isterim 18 yaşından küçük reşit olmayan hiçbir kardeşimiz ailesinin izni olmadan hiç kimse ile hiçbiryere gidemez

@Kudret Kurtcebe

5 sene oldu abi , deli gibi bisiklet sürüyordum o zamanlar. Şimdi o kadar süremiyorum tabi ama kurtköy civarında güzel rotalar vardır. Bakalım inşallah denk geliriz tekrar ..

@barış barış

barış biliyorsun bisiklet forum buluşması olacak idi,bayağı kalabalık idik kontenjanı kapattım ,18 yaş altı 5 kişi vardı,sonra iş taksimi yapıldı kuzey ege ile 3 kişi benle olacak idi ,ama malum hepimizi üzen olay meydana geldi turu iptal ettim,eylülde gene düşünüyorum,tabi 18 yaş altı kontenjan 2 kişilik olacak,sayı çoğalır ise risk var,biliyorsun idmanlarıma 18 yaş altı almıyorum,buradan 18 yaş altı gençlere sesleniyorum ,istanbuldaki amatör bisiklet takımlarına kayıt yaptırsınlar ,bisiklet sporu ile ilgilenen ,orada yaş tahdidi kaç bilmiyorum dediklerine katılıyorum.

@yilmaz kaynak
kurtdoğmuş offroadun ağzı olsada konuşsa 20 km idman, gidiş ve dönüş non stop, mtb 'lerin hakkı ,o sert eğimlerde yarık topraklarda verildi,heey gidi günler.

Geri