Scudo Sports

kurtdoğmuş ölüm turu.... :D

@Ali ERTURAN

ali doğru evet yol bisikletinde rampaları almak daha güç onu kabul ediyorum ...
ali doğru diyorsun 48 diş evet ama ona göre ön aktarıcı değişecek 46 diş deore takdık muhanmed dostta fakat ne oldu 44 dişliye göre olan ön aktarıcı tutmadı evet 48 olursa ona göre ön aktarıcı ama benim ruble bitik ve zincirde ....
şimdi sorun şurda 48 ayna kolun ağırlığı ile 44 dişli slx ayna kolun ağırlığı ne kadar fark edecek...valla bisikleti ağırlaştırmak istemiyorum açıkçası 10 kilo bisiklet 10.200 olsun istemem, gram manyağı olduk çıktık sonunda bu bi hastalık bunu kabul ediyorum ve kendimi bu konuda acımasızca eleştiriyorum evet malesef gram manyaklığı var bende..

:) :) :) :)

Scudo
@Kudret Kurtcebe

Heheheh o kadar iyi bir bisikletim olsaydı ben de olurdum elbet gram manyağı :D Kadro karbon, maşa karbon daha ne olsun ki :D

Doğru sizin ön aktarıcı göbektense değişmesi gerekebilir; bende sele borusuna takıldığı için farketmiyor.

Ve benim bildiğim Shimano' da Slx, Xt ve Xtr 48 diş üretmiyor.Deore ve Deore Lx serilerinde 48 diş üretiliyor.

Yanlış anlaşılmasın ama düşünürsen eğer benim elimde çok az kullanılmış, tertemiz 48 diş Deore Lx Hallowtech II göbekli aynakol var.Slx bildiğim kadarıyla 900gr civarı.Bu da 1000gr a yakın.Arada 100gr var-yok gibi bir şey.
( https://www.bisikletforum.com/showthread.php?t=83690 )

Teşekkür ederim.
Saygılar.

merhaba arkadaşlar kkurtdoğmuş ölüm ekibine sevgiler ve saygılar :) orada benle pedal çeviren herkesin ayağına saglık foruma
şimdi bakabildim perşembe ve cuma istanbulparkta motorsiklet eğitimim olduğu için cumartesi iş yoğunluğu ve pazarda scooturk deki arkadaşlarla kıyıköy gezisinden anca şimdi resimlere ve yorumlara bakabildim enver kardeş edirne demiş neden olmasın diyelim :) :) ama sıkı bir ekip olması lazım :) ihtiyar heyeti yine başı çekmesinde :) edirne deki çiğerleri biz yeriz gibi geliyor valla :) yanında da kızarmış biberde oldun mu geri dönüş yakıtlarında almış oluruz galiba :)
tekrardan emeği gecen herkese çok teşekkürler diğer organızasyonlarda buluşmak üzere

@sinan aksu

ihtiyar heyeti önde olacak elbette abicim...az önce zekeriya dostum ile konuştum.geçen hafta tek başına edirneye gitti.12 saat sürmüş edirne buradan.performansıda iyi bir bisikletçidir.bu durumda 12 saatde gittiyse ve tek başına bu kadar zamanda ulaştıysa biz sayıca fazla olacağımızdan ve ekipde ihtiyarlar da:D :D olacağından kaç saatde gideriz bilmiyorum...bu sebeple en fazla 5-6 kişi yola çıkarız.10 kişi falanda olmaz.ben 1,5 kanallı lastik siparişi verdim.bu arada 48 veya 50 dişli ayna kol arayışındayım.bu şekilde yol bisikletlerini aratmaz benim giant...

Delirdiniz siz. :p .. Hayatınız bisiklet olmuş. Siz ne ara yaşıyorsunuz? :)... Ben bisiklete dönebilecek miyim? diye düşünürken. Cık cık .. diyorum yani. :).. Bir fikir bu tura başlamadan önce iki kere daha Kurtdoğmuş turu yapın. Ondan sonra bu 250 km'lik Edirne yolunu sizlerde 12 saatte rahat gidersiniz. Ben biliyorum ki Enver 30 dan aşağı tempo ile gitmez Edirne yoluda..:D

Sadece vasatın en iyisine yakın bir fikir benim ki. :p

@uzaktr

Enver Edirneye giderken ortalama 35 bile basar onun kondüsyonu süper en son kurtdoğmuşta aldı başını gitti benim altımda öyle bir karbon bisiklet olsa bende basarım tabii :D :D :D

@Hasan Bahri Toros

Aynen öle enver abi 30 dan aşağı düşmiyeceği için gelmeyi düşünmüyorum ama düşerim derse bende varım enver abi :D :D :D :ci: :D :eek:

• Beğen
Tepkiler: enver avcı
Arkadaşlar gitmş kadar olduk,ağaçlı yol resimleri süperdi.
herkes sağ salim bitirmiş ayağınıza emeğinize sağlık.

@Hasan Bahri Toros

Hasan abi bu dediklerinden sonra Enver'in rampalar da yürüdüğü dakikalar aklımda canlandı. Nereden nereye diyorum.. Değil mi ENVER paşa? :D:D:D:D...

Acayip özledim bisiklete binmeyi.. :(

• Beğen
@uzaktr

geç bakalım dalganı :D edirneye giant ile gidicem ve bugünlerde kompenentlerini değiştirmeye karar verdim.52 dişli ayna kol ve ön attırıcı değişiyor.akabinde zincirde şut:p scott ile gitmeyeceğim bu tura.lastikleride 1,50 takıyorum.heeeeeyt,savulun laaaan :D :D
bizde özledik seni pisklet üzerinde görmeyi kardeşim.. işlerin hallolmuştur umarım...

• Beğen
Tepkiler: Mehmet Ser
@enver avcı

Enver abi bende 1.25 var ince su kanallı :D

@Mehmet Ser

sen kaşınıyosun anlaşılan mehmet :D :D hadi hazırlan o zaman.yolculuk yakında....

Enver son hazırlıklar tamamlandımı :rolleyes: Bülent beyde bu tura teşrif edeceklermi acaba :p

@Hasan Bahri Toros

bülentin gelebeileceğini sanmıyorum kısa bir süre daha hasan. işlerini hallettiyse kaçırmaz.hazırlıklar devam ediyor.şu bisikletimin değişmesi gereken parçalarını değiştirdikten sonra yola çıkacağız

• Beğen
@enver avcı

Abi biliyorsun benim ev aydos ta. Ama ne olursa olsun bi şekilde bu tura gelcem çünkü 5 aylık bisiklet hayatımda en çok pedalı edirne yolunda çevircem kendi rekorum olcak :)

@Mehmet Ser

listede sende varsın mehmet.kontanjan 5 kişi ve doldu seninle.ayrıntıları paylaşırım bu günlerde .bi dahaki pazara hazırlan

• Beğen
@enver avcı

Sizlerle tur yapmaktan çok zevk aldığım için bu tura hertürlü katılacağım. görüşmek üzere. :)

• Beğen
@Hasan Bahri Toros

Ben bu yaz Pendik - Bostancı sahilde bisiklete binebilir isem oldukça şanslı bir günümdeyim demektir. Sizleri bu yaz sadece forumdan takip edebileceğim. Sonbahar'a bir ihtimal.. :in:

Geri