Scudo Sports

Kurşunlu ve Düden Şelalesi "Antalya"

@Hasan Bahri Toros

Çok teşekkürler Hasan kardeşim :) keşke burda olsan buralar harika her taraf bisikletle gezilecek yer, çok güzel parkurlara ev sahipliği yapıyor..
kendine iyi bak kardeşim sağlıcakla kal en yakın zamanda görüşmek dileği ile :)

@semih59

Teşekkür ediyorum Semih bey beğendiğinize sevindim :)

Scudo
Düden şelalesi artık çok az akıyor üzücü bir durum :(
Ayağınıza sağlık güzel bir gezi :) Devamını bekleriz :)

• Beğen
Tepkiler: Kadir AYINTAP
@euners

Çok teşekkürler kardeşim :)
Ben bu kadar çiçeği bir arada görmemiştim :) Allah öyle güzel yaratmışki hayran kalmamak elde değil..
Bu güzellikleri görüpte deklanşöre dokunmamak olmazdı :D
umarım sanada böylesine güzellikler içinde bir tur yapmak nasip olur :)
Kendine iyi bak sağlıcakla kal. selam ve sevgiler....

• Beğen
Tepkiler: euners
Merhaba.:)
Kadir abi Harikalar Diyarında.:rolleyes:
Ayağına sağlık.Kadir abi.Herşey herzamanki gibi çok güzel olmuş.
Paylaşımın için teşekkürler.:in:

• Beğen
@Kadir AYINTAP

Antalya Aklımın bi köşesinde kadir hocam. Bence hiç gelmeyin :D Yerler ıslak Yağmur var Malesef binemiyorum pek fazla.

• Beğen
@Furkan Yaldızkaya

Furkan bey teşekkürler..
Düden şelalesinin suyu bugünlerde iyi 2 ay sonra dediğiniz kıvama gelecektir yazın oldukca az akıyor maalesef :(

@RECEP İŞLEK

Merhaba Recep :)
Antalya hakikaten harikalar diyarı, gez gez hala gezecek çok güzel yerler var, gezmeye devam..
Selam ve sevgiler kıymetli kardeşim kendine iyi bak, görüşmek dileği ile :)

Ayağına sağlık görmediğimiz gezmediğimiz yerleri sizler sayesinde geziyoruz.(Yeni Üye oldum çok memnun oldum )

• Beğen
her zamanki gibi çok süper ayaklarına ve makinana sağlık

süper bir tur olmus eline ayagına saglık.ben gözlemecide kaldım:) yanına domates ve biberde alabilirim.

@Erhan Han

Foruma hoş geldiniz :)
Fotograflarlada olsa gezime iştirak ettiğiniz için teşekkürler.
Kendinize iyi bakın sağlıcakla kalın.
Daha nice gezi fotografları görmeniz ve gördüğünüz yerleri pedallamanız dileği ile :)

@recep24ank

Teşekkürler Recep :)
Kendine iyi bak sağlıcakla kal..

@sezer genceldi

Teşekkür ediyorum :)
Gözlemecide kalmamak mümkün değil, lezzeti harikaydı, gözlemenin yanında domatesde gider biberde :D
selam ve sevgiler sağlıcakla kalın :)

Aman Yarabbi buralar ne güzel yerler. Kadir Abi sana diyecek laf bulamıyorum artık. sen böyle ekle resimleri Biz burda ders çalışalım neyse acısını çıkarcam evelallah.:) ayağına emeğine sağlık abicim. Maşallah.

Şöyle su altına dalsan, balıkları falan çeksen diyorum...
Bu gidişler herhalde bu fotoğrafları da göreceğiz. :)
Tek başına çok güzel gezilere imza atıyorsun.
Tebrik ve teşekkürlerimle.

• Beğen
Özellikle çiçekler içerisinde kırmızı bisiklet ile oluşturduğunuz kontrast kompozisyonu çok beğendim. Manav esprileri de güzeldi. Malatya dan selamlar.

• Beğen
Bunlar tahrik gücü yüksek geziler :boese157: Sizin gezi başlıklarınıza bakınca saat kaç olursa olsun bisikletime atlayıp dışarı çıkasım geliyor :D

Fotoğraflar harika!! Elinize, ayağınıza ve yüreğinize sağlık. Bu güzel gezilerinizi paylaştığınız için de teşekkürler :in:

• Beğen
@TurgutRiis

Sevgili kardeşim Turgut, çok teşekkür ediyorum fotografları beğendiğine sevindim :) Antalyaya gelmişken bu güzellikleri görmemek" görmüşkende" fotograflamamak olmaz :) Antalya kazan biz kepçe gezilere devam kardeşim :)
Kendine iyi bak selam ve sevgiler :)

@Cihan Bilgiözü

Çok teşekkürler Cihancım tek kelime ile harikasın :)

@Fatih Sert

Çok teşekkürler Fatih bey :)

Su sıcaklığı tam artmadığından balıkların peşine takılıp onları fotograflıyamıyorum henüz ama henüz onunda sırası gelecek havalar bir ısınsın hele :D :D
Kendinize iyi bakın sağlıcakla kalın selam ve sevgilerimle :)

@murat oğuz

Murat bey çok teşekkürler renkler biraz galatasarayı andırsada pek ilgili değilim :D kendi renklerim siyah beyaz ama çiçeğine denk gelemedim :D :D
Pazarcı esnafı yerli yörük insanı kendi şiveleri ile yazınca güzel yazılar ortaya cıkıyor :)
Malatyaya selam ve sevgiler :)

@engin ku

Merhaba Engin bey :)
gezi fotograflarını beğendiğinize sevindim çok teşekkür ediyorum :)
sizi tahrik eden bir gezim sonucu yaptığınız turda çektiğiniz fotografları en yakın zamanda bekliyoruz :D :D
Selam ve sevgiler sağlıcakla kalın :)

Bir kedi gördüm sanki o_O gördüm gördüm bir kedi gördüm :p hocam mükemmel bi tur olmuş. 2 şelale bissssürüü harika fotoğraf. kediye bayıldım :) bi de ikiz dingiller vardı gözleme için savaşan onlarda tatlı :) ve gelincikler benim için olduklarını biliyoduuummm :in: kıskanmaya başladım burda yağmur yağıyo hala montlarlayız siz ohh su altında :( :eek: neyse tadını çıkarın hocam :D benim yerime de çıkarın :D cidden çok güzel bi tur olmuş ellerinize sağlık :rolleyes:

• Beğen
Geri