Scudo Sports

Kurban Bayramı

Bu Bayram biraz farklı olacak sanırım en azından benim açımdan. Yılda bir defa et yiyen insanlarımızın yüzleri gülecek inşallah. Bir de sanırım benim yüzüm gülecek bisikletimi alacağım hayırlısıyla :D sizin ve tüm forumdaki abilerin ablaların kardeşlerimin bayramlarını kutlarım :)

Scudo
Kesinlikle gülecektir:)

Efendim herkesin Kurban Bayramını en içten dileklerimle kutlar. Kurban ibadetlerini kabul etmesini canı gönülden dilerim. İnşallah vakit bulur pedal basarım biraz.

Tüm forum ailesine ve tüm islam alemine bayramlarını huzur ve sağlık içinde geçirmelerini dilerim, bayramımız mübarak olsun inşALLAH :)

Tum islam aleminin, herkesin Kurban Bayrami mubarek olsun.

tüm forumdaşlara iyi bayramlar.

bu arada "bayram namazına bisikletle gidenler" diye bir konu başlığı bekliyorum forumculardan. :)

Hayırlı bayramlar. Bayramları tatilmiş gibi değilde eş-dost yakın akrabayı hatırlamak, hallerini sorup, büyüklerin duaları alıp küçüklerin sevgisini kazanmaya birer vesile olarak düşünüp fırsatı değerlendirelim...
Havalar birazcık sıcak olaydı(istanbul için) iyiydi. Yine de en iyisini bilen ve takdir eden Allah(c.c.) tır...

Bol pedallı güzel günler dilerim...

Herkese hayırlı bayramlar dilerim.

LG-D802 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Güzellik, birlik, beraberlik dolu, her zaman bir öncekinden daha güzel ve mutlu bir kurban bayram diliyorum tüm müslüman alemine.
Büyüklerimin ellerinden kücüklerimin gözlerinden öpüyorum.

@MUSA Ç.
Beklemenize gerek yok, kendiniz de güzel bir sekil de istediginiz konuyu acabilirsiniz.:)

@Murat Cömez

@MUSA Ç.

Valla gidersenizde sakın tayt giymeyin:)

@volkan öz

tamam.......

Teşekkürler bende bütün forum kolik Arkadaşlarımın Bayramı'nı en içten dileklerimle kutluyorum.

Pedaldaşlarımın Kurban Bayramı kutlu olsun iyi bayramlar herkese tüm büyüklerimin ellerinden öperim nice güzel mutlu ve huzurlu bayramlar dileğiyle :)

Diliyorum ki bu bayram başlangıç olur ve artık burada sadece maceralarımızı yazarız. Geçen yıl burada bayramımızı kutlayan ancak dengesiz bir kaç insanca hiçe sayılıp bir hiç uğruna hayatını kaybeden bisiklet kullanıcılarının sayısı git gide artıyor. İnşallah bir başlangıç olur, bir kanun düzenlemesi vs. sebep olur da bizleri hiçe sayanlar cezasını bulur.

Bayramımız mübarek olsun.

Forumdaki tüm arkadaşların bayramini kutlarım. Foruma yeni katıldım. Yol bisikleti kullanıcısıyim. Herkese selamlar

Geri