Scudo Sports

"Kundu" Antalya"ya gelmişken...

@Kadir AYINTAP

Çok geçmiş olsun...
Umarım bu günlerde daha iyisindir,tez zamanda uzun turlar yapacak duruma gelmeni dilerim Kadir kardeş..
( geçirdiğim kaza ve bel fıtığından dolayı aylardır bisi.ti uzaktan seyretmek zorunda kaldığımdan, bisi. özleminin nasıl bir şey olduğunu çok iyi biliyorum..:( )

Foto.lar gerçekten hoş, birbirinden farklı ve güzel kareler yakalamışsın..
Kutluyorum..

Pedal basan ayaklarına , güzeli gören yüreğine sağlık.......
.
.

• Beğen
Tepkiler: Kadir AYINTAP
Scudo
@naz34

Çok teşekkür ederim..
resimleri beğendiğinize sevindim..
damdan düşenin halinden damdan düşen anlarmış :) halimden anlayan birinin yorumları beni rahatlattı :) bugünlerde eskiye göre daha iyiyim tura cıkma planları yapıyorum :)
sağlıcakla kalın...

• Beğen
Tepkiler: naz34
Fotoğraflar harika, tur harika...
Tebrikler. Elinize, emeğinize sağlık.

Antalya Lara ve Kundu bölgelerini çok güzel bir şekilde fotoğraflarınıza aktarmışsınız, ellerinize sağlık. Paylaşım için teşekkürler.

• Beğen
@Serdar UTUŞ

gözlüğünün tek camını orda kaybetmiş olabilir :)

kadir abi fotoğraflarda turda süper bizi aldın istanbuldan antalyalara götürdün resmen ayaklarına ellerine sağlık devamını bekliyoruz. eylülde fethiyeye gidiyorum 1 haftalık kamp tatiline inş. acısını çıkartıcam bende o zaman :)

• Beğen
@samet_özdemir

Eylülde fethiye sıcaktır ama harikadır :) bende 3 ay evveli kısa bir bisiklet gezisi yapmıştım fethiyede her mevsim başka güzel fethiye.
Sametcim kendine iyi bak şimdiden sana iyi tatiller diliyorum Fethiye gezi fotograflaını bekliyoruz :)

• Beğen
Tepkiler: samet_özdemir
gider gitmez atıcam abi hazirandada kemer kiriş deyim bisikleti götüremicem oraya ama illa bi işimiz çıkar bizim ege ve akdenizde uzun süreli o zaman kaçırmiyacağım bu fırsatları :)

Geri