Kadir AYINTAP
Forum Bağımlısı
- Tepki
- 2.689
- İsim
- Kadir
- Bisiklet
- Cannondale
Forum sever arkadaşlar merhaba..
üç sene evvel idman sırasında yaşadığım bir kaza sonucu boyun fıtığı teşhisi ile tedavi olup, bir ay evveline kadar bir sorun yaşamamıştım, yine idmanda nüks etmesi sebebi ile bir aydır bisikletten uzak sadece forumda resimlere bakmakla yetindim.
Bisikletimi İstanbulda bırakıp Antalyaya gelmiştim bir süredir burda dinlenip rahatsizliğim sebebi ile tedavi oluyorken, İbrahim abim kısa bir tur yapmayı teklif ediyor ve bende kendimi denemek için tura cıkmak istiyorum..
İbrahim abimde iki tane bisiklet var biri yol bisikleti kendi kullanıyor digeri ise mtb...
Evin balkonundan karlı dağlar, ama buraya bahar gelmiş diyebiliriz hava oldukca sıcak...
(link)
ilk olarak Düden şelalesinden geçiyoruz..
(link)
Güzel bir çamlık ormanını geçerken
(link)
orman sonrası dağınık yerleşim bölgesinden geçiyoruz. falezlerin üzerine evler yapmışlar..
(link)
İbrahim abimin eski model yol bisikleti...
(link)
Bu arada bu yol bisikleti satılıktır almak isteyenler özelden mesaj yazabilirler
(link)
Hoşgeldin bahar
(link)
yol üzerinde bir sera görüp duruyoruz. yol üzeri her taraf sera..
(link)
sera domateslere ev sahipliği yapıyor
(link)
Maşallah domatesler olmuş yenecek kıvama gelmiş
(link)
Kunduya az kaldı bir dere üzerinden geçiyoruz
(link)
Kunduda bir kahvede cay molası veriyoruz...
(link)
yanımda oturan amcanın gözlüğünün tek camı yok teki ile idare ediyor yurdum insanı
(link)
Molamız uzun süreceğe benziyor İbrahim abi duble bardakta söylemiş çayları
(link)
Mola sonrası yola devam
(link)
evden cıkarken balkondan çektiğim karlı dağ resmindeki dağ silüyet şeklinde uzaklardan görünmekte..
(link)
Kunduda sahilde bulunan Mardan otele geliyoruz Türkiyenin 7 yıldızlı oteli
(link)
Otelin giriş kapılarından biri
(link)
Topkapı palas girişi İstanbuldaki topkapı sarayının giriş kapısının bire bir aynısı
(link)
yol boyu otellerin önünden geçiyoruz her taraf otel..
(link)
Başka bir otel
(link)
Kundu çıkışında bir nehir...
(link)
Köprü üzerinde balık tutanlar var.... bizim gibi bisiklete binen turistlerde yanımızdan geçiyor....
(link)
Ve oltaya bir balık geliyor
sudan cıkmış balığın hali, suyun içindeki hava ile yaşıyor ama burdaki hava onu öldürüyor Allah"ın hikmeti...
(link)
bisikletle giderken bir fotograf cekiyorum
(link)
Resimlere devam...
üç sene evvel idman sırasında yaşadığım bir kaza sonucu boyun fıtığı teşhisi ile tedavi olup, bir ay evveline kadar bir sorun yaşamamıştım, yine idmanda nüks etmesi sebebi ile bir aydır bisikletten uzak sadece forumda resimlere bakmakla yetindim.
Bisikletimi İstanbulda bırakıp Antalyaya gelmiştim bir süredir burda dinlenip rahatsizliğim sebebi ile tedavi oluyorken, İbrahim abim kısa bir tur yapmayı teklif ediyor ve bende kendimi denemek için tura cıkmak istiyorum..
İbrahim abimde iki tane bisiklet var biri yol bisikleti kendi kullanıyor digeri ise mtb...
Evin balkonundan karlı dağlar, ama buraya bahar gelmiş diyebiliriz hava oldukca sıcak...
(link)
ilk olarak Düden şelalesinden geçiyoruz..
(link)
Güzel bir çamlık ormanını geçerken
(link)
orman sonrası dağınık yerleşim bölgesinden geçiyoruz. falezlerin üzerine evler yapmışlar..
(link)
İbrahim abimin eski model yol bisikleti...
(link)
Bu arada bu yol bisikleti satılıktır almak isteyenler özelden mesaj yazabilirler
(link)
Hoşgeldin bahar
(link)
yol üzerinde bir sera görüp duruyoruz. yol üzeri her taraf sera..
(link)
sera domateslere ev sahipliği yapıyor
(link)
Maşallah domatesler olmuş yenecek kıvama gelmiş
(link)
Kunduya az kaldı bir dere üzerinden geçiyoruz
(link)
Kunduda bir kahvede cay molası veriyoruz...
(link)
yanımda oturan amcanın gözlüğünün tek camı yok teki ile idare ediyor yurdum insanı
(link)
Molamız uzun süreceğe benziyor İbrahim abi duble bardakta söylemiş çayları
(link)
Mola sonrası yola devam
(link)
evden cıkarken balkondan çektiğim karlı dağ resmindeki dağ silüyet şeklinde uzaklardan görünmekte..
(link)
Kunduda sahilde bulunan Mardan otele geliyoruz Türkiyenin 7 yıldızlı oteli
(link)
Otelin giriş kapılarından biri
(link)
Topkapı palas girişi İstanbuldaki topkapı sarayının giriş kapısının bire bir aynısı
(link)
yol boyu otellerin önünden geçiyoruz her taraf otel..
(link)
Başka bir otel
(link)
Kundu çıkışında bir nehir...
(link)
Köprü üzerinde balık tutanlar var.... bizim gibi bisiklete binen turistlerde yanımızdan geçiyor....
(link)
Ve oltaya bir balık geliyor
(link)
bisikletle giderken bir fotograf cekiyorum
(link)
Resimlere devam...