Scudo Sports

Kullanmadığımız ürünleri ücretsiz olarak ihtiyacı olanlara verelim

Arkadaşlar 1 hafta önce aldığım kask kırıldı. Bisikletin taksitinden maalesef para kalmıyor bana. Elinde fazla kaskı olan varsa talip olabilir miyim?

Scudo
Ben denizlideyim hocam ya ama çok sağ olun düşünce yeter :)

GT-I9500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Facebook gibi ortamlarda freecycle grupları var bizde böyle bir grup kursak daha güzel olur gibi
kendim bi tane kurdum 1-2 ay önce kendi şehrimdeki arkadaşları eklemiştim isteyen olursa paylaşırım grubu toplanmış oluruz bir yerde burda paylaşmiyim reklam yapıyor diyenler olabilir
sadece fikir verme amaçlı

Freecycle hakkında
"Freecycle, elinde kullanmadığı eşyalara sahip olanlar ile, o eşyalara sahip olmak isteyenleri, tamamen ücretsiz olarak birleştirmeye ve geri dönüşümü arttırmaya çalışan, uluslararası bir projedir. Tüm üyeler eşyalarını burada sunabilir veya aradıkları eşya için istekte bulunabilirler. Temel kural, burada sunulan veya aranan her eşyanın ücretsiz olmasıdır.

Freecycle’ın amacı, hala kullanılabilir olanlara değerini vermektir; Zaten üretilmiş olanı kullanmakla gereksiz tüketimi azaltabilir, daha az üretime sebebiyet verir ve dünya üzerindeki zararlarını azaltabiliriz. İhtiyaç duymadığımız eşyalardan kurtularak toplumsal katkıda bulunabiliriz."

Elimde bir adet sedona bisikletten çıkma sele vardır, soldaki rayı biraz içe doğru göçmüş vaziyette,ama düzeltilebilir.
Denizlideyim, denizlide elden teslim edebilirim. Eğer 3 gün içinde denizliden ihtiyacı olan biri çıkmazsa, başka şehirdeki ihtiyacı olan birine,kargo ücretini karşı taraf ödemek şartıyla ücretsiz gönderebilirim.
http://www.hizliresimyukle.com/images/2014/05/24/IMG_3732.jpg

• Beğen
Tepkiler: atilla koşan
Merhaba Arkadaşlar.
Bunu Yazmak İçin Mecbur Kaldım Lütfen Kusura Bakmayın :(

Elinde Kullanmadığı;

- KASK
- POMPA
- ELDİVEN
- FAR

FELAN VAR MI ?

YARDIM EDENLERDEN ALLAH RAZI OLSUN. Mesaj Atarsanız Sewinirim.

elimde geotech mtb bisikletten çıkma gidon ve gidon boğazı var. istanbul'dayım. ihtiyacı olan birine hediye edebilirim.

Bisikletler için far ve stop lambası arıyorum arkadaşlar ama sadece hava kararınca kullanabileceğim şekilde olacak.
Mesela sırt çanta mı sürekli yanıma alıyorum bisiklet üstündeyken.
Hava kararınca sırt çantama iğneli yada yapıştırmalı stop lambası takmak istiyorum.
Ön tarafa da kolayca takıp sökülen Far arıyorum...
Elinde olan veya satın alabileceğim bir yer bilen var mı ?

@Abdullah Cimis

suluk kafesini alabilirim, öğrenciyim.

Merhaba arkadaşlar, babamın gönderdiği ve okul dönemi boyunca topladığım para ile bisikleti aldım. Babam planlandığımdan az para yolladığı için tüm param bisiklete gitti. Hiç bir ekipman alamadım. Şuan ihtiyacım olan öncelikli olarak "KASK". Insan kasksız sürünce korkuyor (en azından ben). Kaskı hallettikten sonra:
eldiven,
suluk ve kafesi,
pompa,
far vs alacağım (okul açıldıktan sonra okul harçlıklarını biriktirerek) yavaş yavaş. Aslında kimseden bir şey isteyesim gelmiyor ama sanırım kask daha ağır basıyor gururdan. Teşekkürler, iyi forumlar.

@Rotinda A.
Arkadaşlar KASK'a çok acil ihtiyacım var, bisiklet yolları yok ve otobüs şoförlerinin umrunda olmuyorsunuz, resmen yarışıyorlar.

@volkan a

merhaba gidon ve boğaz duruyor mu

@volkan a

merhaba oruç gelmeden yiğenin bisikleti toplamayı düşünüyorum son kararınız ney

Merhaba ağustos ayında forumdan 3 arkadaş bursa-antalya turu yapacağız ancak malzeme konusunda sıkıntılarım var. Bagaj çantası ve çantayı koyacağımız bagaj gerekiyor. Eğer köşeye atılmış böyle malzemeleriniz varsa tur boyunca kullanmalık alabilirim.

Saygıdeğer abilerim merhaba 4 ay önce ailemi kaybettim çalışıp zar zor okumaya çalışıyorum okulumada bisiklet ile gidiyorum bisikletimde gidon çantası ön arka far eldiven kask gibi acil ihtiyaçlarım var fakat alamiyorum :( özür diliyorum herkesten ama mecburum eşyalarimi koyamiyorum akşam dönüyorum ışıklandirmam yok ihtiyaçlarim bunlar herkese saygilarimi sunarim 0543 354 93 87 telefon numaram bu saygilarimla.

Elimde NG650'den çıkma gidon, sele borusu, 26inç amortisör, pedal(çift), dişli lastik(çift) var. İhtiyacı olan arkadaşa ücretsiz verebilirim.
Lastikleri 300km kullandım. Hala iyi durumdalar ama birinin telini kırdım galiba.

Maşa ve pedallar sahibini buldu. Yolladığım mesaja ek olarak arka reflektör, zil(biraz pas var ama bir bezle silinirse geçecektir), cep telefonları ile özçekim yapmak için olan monopod(sıfır ve kutusundadır).

Ek olarak şu resimdeki gibi bir barend var. Sıfır gibidir çok çok az kullandım sadece bir sefer bisikleti ters çevirdiğim için uçları çok az bir şekilde çizilmiştir ama eziği vs yoktur. (link)

Elimde CST marka 700x35 tur lastiği bulunmaktadır. 28'' jant uyumludur. Yüksek kaliteli değildir. Yaklaşık 500-600 km ömrü vardır. Sert frenle kullanılmazsa daha uzun dayanır. İhtiyacı olan varsa pm atabilir.

• Beğen
Tepkiler: sarkihalindekal
Bir ekleme daha yapayım:) Camlink CL-TP1700 tripod var elimde. Nerdeyse hiç kullanmadım. Fotoğraf çekmeyi seven veya çevresinde tripoda ihtiyacı olan bir tanıdığı olan vatandaşıma verebilirim.

Geri