Kadir Eskici
Forum Bağımlısı
- Tepki
- 2.058
- İsim
- Kadir
- Başlangıç
- 2012—13
- Bisiklet
- Sedona
- Bisiklet türü
- Yol bisikleti
Merhaba,çok entersan nish bir isteğim var. 4 vitesli bromptonumun ruble oranlar 11-13-15-18 şeklinde. reddit üzerinden yaptıgım araştırmalarda bu oran 11-13-16-21 şekline getirebiliyor ama bunun için ,
11t için 9lu xtr-xt rublesinden (11-34lerde var)
13t için 9lu xtr-xt rublesinden (11-34lerde var)
16t için 10lu xt rubkesinden
21t için 11li slx rublesinden parçalar lazım.
elinde olan varsa gerekirse ücreti karşılıgında da temin etmek isterim. yani 9lu rubleden 2 yaprak 10dan 1 11den de 1 yaprağa ihtiyacım var.
teşekkürler, mtb rublesi gerekiyor. yol rublesi olsa bulmak çok daha basit. gene de dönüşünüz için teşekkür ederim.Merhaba,
105 11-32 rublesinde 11-13-16 var.
elimde olması lazım.
yukarıda 105 den hiç bahsetmemişsiniz. o yüzden sormak istedim.
İşinize yararsa kontrol edebilirim.
Böyle yarim yamalak yazmayla sana kimse yardimci olamaz. Önce aradigin aynakolun markasi ve modeli lazim, sonra uzunluguda önemli.Merhabalar Eski bisikletinden falan kalan varsa sol aynakola ihtiyacım pedala ihtiyacım yok sadece kol olsa iyi olur tabide 2 hafta önce yeni taktırmıştım ve kırıldı bisikletçi paslı ürün vermiş bana elinde olan varsa çok sevinirim iyi günler
Teknik parça bilgisi açısından pek iyi değilim giriş seviyesi hemen hemen her bisiklette olan 170mm bi kol lazımdı bana biraz karışık bi cümle kurmuşum evet olur kafamız dağınıktır eminim sizin cümlesini karışık yazan ve noktalama işareti kullanmayan bi genci mesaj yoluyla değilde forumda onlarca satır cevap yazarak uyarmaktan daha faydalı bi işiniz olmalı yanlış anlamayın ha saygılarımlaBöyle yarim yamalak yazmayla sana kimse yardimci olamaz. Önce aradigin aynakolun markasi ve modeli lazim, sonra uzunluguda önemli.
Ayrica 2 hafta önce yeni kol takildiysa o kolun garantisi olmasi gerekiyor, yeni kolun iki hafta da kirilmasi nerdeyse imkansiz bir sey. Bu kollar genelde aluminyumdan oldugu icin nasil paslanmis onu da ayrica cok merak ettim.
Yanlis anlamasan bir ricada bulunmak istiyorum. 18 yasindasin, ya hala okula gidiyorsun yada okulun yeni bitmisdir. Sizlere okulda ögretmenler bir sey yazarken noktalama işaretleri "sakin kullanman" mi diyor? Bir kac tane mesajin var ve hic birinde noktalama işaretleri yok, dümdüz yazilmis. Bu yazdikarini kendin hic okumuyorsun?
Cep telefonundan yaziyor olabilirsin ama burada bir cok kisi cepten yaziyor ve noktalama işaretlerini yinede kullaniyor. Yani bu bir bahane degil.
Be sahsen türkceyi pek iyi yazamam, cünkü Türkiye de hic okula gitmedim. Ama yine de baskalari yazdikalrimi anlasin yada okuya bilsin diye dogru yazmaya gayret gösteririm.
Misal ben su yazdigini....
Merhabalar Eski bisikletinden falan kalan varsa sol aynakola ihtiyacım pedala ihtiyacım yok sadece kol olsa iyi olur tabide 2 hafta önce yeni taktırmıştım ve kırıldı bisikletçi paslı ürün vermiş bana elinde olan varsa çok sevinirim iyi günler
Ben su sekilde yazardim.... (Belki yanlis olabilir ama hic yoktan anlasilir ve soluk ala ala okunacak sekilde)
Merhabalar,
eski bisikletinden vs. elinde kalan varsa, Shimano FC-M371/170mm Aynakolunun sol koluna ihtiyacım var. Iki hafta önce yeni taktırmıştım ama kırıldı, bisikletçi malesef paslı ürün takmis.
Elinde olan varsa ve bana özelden yazarsa çok sevinirim.
Saygilarimla
Yarkln
Nokta ve virgül kullanırsan her şey daha güzel olacak.Teknik parça bilgisi açısından pek iyi değilim giriş seviyesi hemen hemen her bisiklette olan 170mm bi kol lazımdı bana biraz karışık bi cümle kurmuşum evet olur kafamız dağınıktır eminim sizin cümlesini karışık yazan ve noktalama işareti kullanmayan bi genci mesaj yoluyla değilde forumda onlarca satır cevap yazarak uyarmaktan daha faydalı bi işiniz olmalı yanlış anlamayın ha saygılarımla![]()
Ama yine de bir işe yaramış gibi durmuyor 🤷♂️
Bence de karışık yazmış ama ben dönüp tekrar okumadım ne demiş lan bu diye, kullanması daha iyi olur bir şey diyemem ama bence bu kadar büyütecek bir şey yok sonuçta anlatabilmiş kendini. İlk mesaji karışık ama ikincisi gayet anlaşılır benceNokta ve virgül kullanırsan her şey daha güzel olacak.
imla kurallarını doğru kullanırsan baban gibi boş kafa olmazsınTeknik parça bilgisi açısından pek iyi değilim giriş seviyesi hemen hemen her bisiklette olan 170mm bi kol lazımdı bana biraz karışık bi cümle kurmuşum evet olur kafamız dağınıktır eminim sizin cümlesini karışık yazan ve noktalama işareti kullanmayan bi genci mesaj yoluyla değilde forumda onlarca satır cevap yazarak uyarmaktan daha faydalı bi işiniz olmalı yanlış anlamayın ha saygılarımla![]()
Az önce teslim ettim. Alan arkadaş, güle güle ve sorunsuz bir şekilde kullanır umarım.Merhaba, depoda duran bir tane B'n'B Rack araç arkası bisiklet taşıyıcım var, 2'li. Satsam satılmaz, astarı (kargosu) yüzünden pahalıya gelir; atsam atılmaz. En son bıraktığımda sorunu yoktu ama en son 6 sene evvel kutusundan çıkarmış olabilirim. Hala sağlamdır diye tahmin ediyorum. İsteyen olursa gelip Sarıyer'den alabilir. Ahanda bundan (link)