Scudo Sports

Kullanmadığımız ürünleri ücretsiz olarak ihtiyacı olanlara verelim

Scudo
Bir süredir kullandığım Briviga EBL-3604 model 600 lümen ön farın pil durumu iyi olmadığından dolayı artık kullanmıyorum, başka bir model ile değiştirdim. Varsa ihtiyacı olan, kısa mesafeler için kullanılabilir, veya ayarından ışık gücünü düşürüp kullanabilirsiniz.
İzmir'de elden teslim edebilirim veya başka ilde olan varsa kargoya verebilirim.

WhatsApp Image 2024-11-28 at 00.26.43 (1).jpeg

WhatsApp Image 2024-11-28 at 00.26.43.jpeg

Bir süredir kullandığım Briviga EBL-3604 model 600 lümen ön farın pil durumu iyi olmadığından dolayı artık kullanmıyorum, başka bir model ile değiştirdim. Varsa ihtiyacı olan, kısa mesafeler için kullanılabilir, veya ayarından ışık gücünü düşürüp kullanabilirsiniz.
İzmir'de elden teslim edebilirim veya başka ilde olan varsa kargoya verebilirim.

323462 dosyayı görüntüle

323463 dosyayı görüntüle
Merhaba hocam ben talip olabilirim. eskişehirdeyim. Kargo ile alıcı ödemeli alabilirim.

SORA marka Rain modeli
XL beden 1 sezon giyilmiş, hiçbir kusuru olmayan.
forma ve taytım var. Beden artık büyük geliyor.
20 yaş altındaki bir öğrenci arkadaşıma kargoyu karşılaması şartı ile göndermek isterim.

gördüğüm kadarıyla yazan olmamış. ürün duruyorsa talibim.

SORA marka Red velvet modeli
XL beden 2 sezon giyilmiş, hiçbir kusuru olmayan. (Formada renkte hafif solma) (tayt çok iyi durumda) forma ve taytım var.
Beden artık büyük geliyor.
20 yaş altındaki bir öğrenci arkadaşıma kargoyu karşılaması şartı ile göndermek isterim.

• Beğen
Tepkiler: suyunsesi ve utksn
Merhaba;

Selle Royal Asphalt Sele hemen hemen hiç kullanılmamış. Tertemiz, Selle Royalin kendi aydınlatması için soketi var.

B+ 27.2 mm 20mm offset'li sele borusu. Bisan Rx9500 üzerinden çıkma. Kesilmemiş gayet iyi durumda.

İzmit'te elden teslim alabilecek olan ya da kargo ücretini karşılayacak , ihtiyacı olan, tercihen öğrenci bir arkadaşa verebilirim.

s3.jpegs2.jpegs4.jpegs1.jpeg

SORA marka Red velvet modeli
XL beden 2 sezon giyilmiş, hiçbir kusuru olmayan. (Formada renkte hafif solma) (tayt çok iyi durumda) forma ve taytım var.
Beden artık büyük geliyor.
gönderildi

IMG_20231223_021817.jpgIMG_20231223_021624.jpgIMG_20231223_021621.jpg

Merhaba elimde fotodaki 2 takım balata var vaktiyle sanırım kirlendiği veya yağ sıçradığı için temizlemekle uğraşmamış elimde varken yenisini takmıştım. Açıkçası durumlarına bakmadım şimdi ama balatalar temizlenirse iş yapar gibi. Denerim diyorsanız uyumluysa verebilirim.

Çalışır durumda roller. Kargo yapamam, elden teslim etmek şartıyla gelene hediye ederim. İstanbul Koşuyolu

Talip çıktı, verdim 19:55 günceli

IMG_3046.jpeg
IMG_3047.jpeg

Son düzenleme:
Elimde kullanmadığım Alhonga fren ayakları ile eski bisiklette değişimini yaptığım Sti kol kauçuk parçaları bulunuyor. Kauçuklarda delinmeler var ama yine idare eder diye düşünüyorum. En azından ben yenileyene kadar bu şekilde kullanmıştım.

Dosyalar

• IMG_9657.jpeg
    IMG_9657.jpeg
    73,4 KB · Okunma: 38
  • IMG_9658.jpeg
    IMG_9658.jpeg
    72,7 KB · Okunma: 32
  • IMG_9659.jpeg
    IMG_9659.jpeg
    69,2 KB · Okunma: 32
  • IMG_9660.jpeg
    IMG_9660.jpeg
    76,9 KB · Okunma: 31
  • IMG_9661.jpeg
    IMG_9661.jpeg
    61,9 KB · Okunma: 33
  • IMG_9662.jpeg
    IMG_9662.jpeg
    103,8 KB · Okunma: 30
  • IMG_9666.jpeg
    IMG_9666.jpeg
    34,9 KB · Okunma: 31
  • IMG_9665.jpeg
    IMG_9665.jpeg
    108,6 KB · Okunma: 37
Hatta, bisikletlerden ilki, sadece forumdan bir kişinin tanıdığı, bir bisiklet severe gitti. Forumda açıklanmadı, Hatta bisikletin resimleri bile yayınlanmadı.

Sonra o tanımadığım kişi, hiç farkında olmadan, o bisiklete binerek, bisikleti kargo ile gönderdiğimiz yerden, Türkiye turu kapsamında, kalacak yer ararken tesadüfen evimde misafir oldu. Bisiklet kutulanıp gittiği yerden, 2 teker üzerinde montajının yapıldığı eve geldi.

Tam bir elbirliği örneğidir. Montajını, komşu ilden bir bisiklet forum üstadı gelip, evimin holünde yapmıştı. Bir bisiklet mağazası da çorbada tuzumuz olsun diyerek kargolamış, kargo ücreti de almamıştı.

Bu forumda, yüzünü bile görmeseniz bile, güveneceğiniz insanlar vardır. Hatta bazıları çıkar arada ve bu güzel insanları küstürür.

Çok özel bir anıdır benim için. Bu forum, bambaşka bir yerdir.

Son düzenleme yönetici tarafından yapıldı:
Merhaba;

Selle Royal Asphalt Sele hemen hemen hiç kullanılmamış. Tertemiz, Selle Royalin kendi aydınlatması için soketi var.

B+ 27.2 mm 20mm offset'li sele borusu. Bisan Rx9500 üzerinden çıkma. Kesilmemiş gayet iyi durumda.

İzmit'te elden teslim alabilecek olan ya da kargo ücretini karşılayacak , ihtiyacı olan, tercihen öğrenci bir arkadaşa verebilirim.

323707 dosyayı görüntüle323708 dosyayı görüntüle323710 dosyayı görüntüle323709 dosyayı görüntüle
Ürünler hala duruyor ek olarak kaskı da ihtiyacı olana verebilirim. Alpina D alto mtb kaskı. 57-61 beden olması lazım, çok az kullanılmıştı. Pad tedarik edip kullanabilirsiniz.

1000046190.jpg
1000046309.jpg1000046188.jpg1000046187.jpg

Sele ve kaskı verdim. 27.2 20mm offset sele borusu duruyor.
Sele için herkesin huzurunda size teşekkür ederim, bir ihtiyaç sahibinin projesi dahilinde kullanılacağının bilinmesini istedim, tekrar teşekürler.

Yine birine bisiklet toplarsak bende de baya bir parça var:) 0 gibi hepsi
2 li full aynakol seti
Platform pedal
Sele borusu
Sele(eski)
Arka hidrolik fren seti
28/29 ic lastik
Aklıma hepsi gelmiyor şimdi

Geri