Scudo Sports

Kullanmadığımız ürünleri ücretsiz olarak ihtiyacı olanlara verelim

1 tane s beden formaya ihtiyacım var. bursa da öğrenci bir kardeşimize hediye verilecektir.

Scudo
Elimde önceki Scott bisikletimden orijinal yedek kulak var, sıfır ürün. Listedeki bisikleti olan birine hediye ederim, özelden ilk yazana kargo ücreti karşılığı

(link)

1727251429006.png

Elimde kullanılmış bu aktarıcıdan var (RD-M360). Çalışma olarak kusursuz vites geçişleri çok iyi. Ama kozmetik olarak sorunlu sadece. İyi bir temizlikten geçmesi gerekiyor ama dediğim gibi bu haliyle bile vites geçişleri çok iyi. Aktarıcı 7 ve 8 vites uyumlu. Sadece öğrenci bir bisikletçiye kargoyu önceden karşılaması şartı ile göndereceğim. İsteyen Samsun içi elden teslim alabilir.

rdm360sgs.jpg

Temudan almıştım. Normal mataralara göre kalınlıgı düşük matara kafesi içinde küçük kaldı. hiç kullanmadım. İhtiyacı olan alsın Ankara içi.

(link)

1727365837014.png

Herkese iyi forumlar yeni başlık açmamak için buraya yazma ihtiyacı duydum bu üründen elinde bulunduran var mı fazlalık olarak.

Dosyalar

• IMG_0209.jpeg
    IMG_0209.jpeg
    140,9 KB · Okunma: 36
  • Beğen
Tepkiler: Atasoy
Herkese iyi forumlar yeni başlık açmamak için buraya yazma ihtiyacı duydum bu üründen elinde bulunduran var mı fazlalık olarak.
hangi marka yol bilgisayarı takacaksınız, bende de olması lazım

• Beğen
Tepkiler: suyunsesi
Merhaba Bisikletseverler,

Elimde az kullanılmış, sağlam durumda, herhangi bir kusuru olmayan katlanır bisiklet çantası var.
Bursa içinde elden teslim veya
karşı taraf alıcı ödemeli kargolayabilirim.

Ürünü ücretsiz veriyorum.

Bana ö.m. atmanızı rica ederim.

Dosyalar

• image.jpg
    image.jpg
    37,2 KB · Okunma: 15
Kayseri Argos Bisiklet Derneğimizde bisiklet süren ortaokul öğrencileri var onlar için yedek parça lastik kask kullanmadığınız bisiklete dair ne varsa hatta bisiklet hediye etmiştim sizde kullanmadığımız bir bisikleti bir öğrenciye hediye amaçlı gönderirseniz hem bir çocuk sevindirmiş bir kalbe dokunmuş olursunuz. çok memnun olurum. bisiklet sevdalısı tutkunu insanların buluştupu harika bir platform herkese teşekürederim.

Hocam bundan bende de var garmini yuvaya oturttuğumuz braket deniyor sanırım ondan arıyorum.
(link)"ag"%2C"US"&_x_ads_channel=impact&_x_ns_mp_value2=&_x_ns_mp_value3=&_x_ns_irmpname=Opera%E2%80%8A&_x_ns_irpid=1943907&_x_vst_scene=adg&_x_sessn_id=w8x1v7557p&refer_page_name=shopping_cart&refer_page_id=10037_1732516731827_hqiw1v3xq9&refer_page_sn=10037

• Beğen
Tepkiler: Sametali
Merhaba Bisikletseverler,

Elimde az kullanılmış, sağlam durumda, herhangi bir kusuru olmayan katlanır bisiklet çantası var.
Bursa içinde elden teslim veya
karşı taraf alıcı ödemeli kargolayabilirim.

Ürünü ücretsiz veriyorum.

Bana ö.m. atmanızı rica ederim.
Ürün Kayseri ye gitti. Hayırlı olsun.

Geri