Scudo Sports

Kullanmadığımız ürünleri ücretsiz olarak ihtiyacı olanlara verelim

Scudo
İkea dan algot raf sistemi kullanan varsa elimde 38x40 raf ve raf bağlantıları var. İsteyen varsa özelden ulaşsın lütfen.

Merhaba elimde iphone 6s ve 7 için 5-6 adet telefon kabı var az kullanılmış ve 31.6 mm Fsa sele borusu var ihtiyacı olana verebilirim. Konum: Ordu.

Exuma marka forma. M beden, ortalama 175cm boy ve 75Kg civarı için uygun olduğunu düşünüyorum. Ben 70Kg'ın altına inince biraz büyük kaldı. İyi durumda olmakla birlikte birkaç bin Km kullanılmıştır. İstanbul Kozyatağı ya da Güneşli bölgesinde elden teslim edebilirim. Forumda aktif öğrenci arkadaşlar talip olursa kargo benden.

001.jpg002.jpg003.jpg

Arkadaşlar affınıza sığınarak atmaya kıyamadığım, ben yenilerini aldığım için kullanmadığım, yırtığı söküğü olmayan bisiklet kıyafetlerimi ihtiyacı olan ve isteyen bir öğrenci arkadaşıma göndermek isterim. Bir askılı(aliexpress) , bir askısız(btwin) iki tayt. Bir bisiklet(btwin) bir koşu(lescon) iki tshirt. Bisiklette kullandığım body eldiveni(altus). Alt bedenler xl, üst bedenler m/l. Bisiklet formasında arka tarafta solma mevcut.
Resimler için mesaj atabilirsiniz.

Son düzenleme:
Arkadaşlar affınıza sığınarak atmaya kıyamadığım, ben yenilerini aldığım için kullanmadığım, yırtığı söküğü olmayan bisiklet kıyafetlerimi ihtiyacı olan ve isteyen bir öğrenci arkadaşıma göndermek isterim. Bir askılı(aliexpress) , bir askısız(btwin) iki tayt. Bir bisiklet(btwin) bir koşu(lescon) iki tshirt. Bisiklette kullandığım body eldiveni(altus). Alt bedenler xl, üst bedenler m/l. Bisiklet formasında arka tarafta solma mevcut.
Resimler için mesaj atabilirsiniz.
Malzemeler verilmek üzere sozlestik. İyi günlerde kullanılsın.

Eskişehir'de olmak kaydıyla 32 delik pasolu QR mandallı arka göbek isteyen varsa iletişime geçebilir.

Continental xking 29" 2.4 dağ bisikleti lastiği
yaklaşık 1-1.5 sene kadar kullandım, dişleri hala iyi durumda fazla bir erime yok, fakat lastiğin genel yapısında çatlaklar oluştu, fotolarda görebilirsiniz zaten. Hala kullanılabilir durumda. İçinde tubeless sıvısı kullandığım için hafif kalıntılar var, kolayca temizlenebilir.
2.4 " genişliğinde yani yaklaşık 61mm. Bisikletinizin ön maşa ve arka çatalının buna uygun olması lazım yoksa sürtme yapar.
Varsa kullanacak arkadaş İzmir'de elden teslim edebilirim.

lastik1.jpg
lastik2.jpg
lastik3.jpg
lastik4.jpg

Merhaba, elimde biri uzun kollu (L) biri kısa kollu (XL) olmak üzere iki tane Decathlon forma var. Resimleri yok ancak linklerini aşağıya bırakıyorum. Geçen sene alıp, birkaç defa giydim ikisini de ancak sonra daha farklı ürünler aldığım için boşa çıktılar. Çok temizler. Istanbul Tuzla'da elden teslim edebilirim. Kargoyla uğraşabilecek bir vaktim yok ne yazık ki. Elden teslim alabiliyorsanız ve ihtiyacınız varsa iletişime geçin lütfen.

• (link)
  • (link)
261818 dosyayı görüntüle261819 dosyayı görüntüle

Selam.

Yazıp yazmamak arasında kaldım ama atmaya da kıyamadım.

Elimde kullanılmış Assos T.CENTO_S7 bib short var. Kuş gözü kadar bir yırtık var dikişinin bittiği bir yerde. Ufak bir terzi işi var.

Çok kaliteli shorttur Assos kullananlar bilir. İnanılmaz rahat. İsteyen olursa fotoğrafını atıp kargolayabilirim.

1 yıldır kullanmıyorum. Yıkadım duruyor öyle.

Kızmayın lütfen yırtılmış şeyi neden yazıyorsun diye. Gerçekten kaliteli ürün.

En kötü trainer üzerinde kullanılır. O yüzden yazmak istedim.

XXL ölçüsü.

IMG_20210513_145638~2.jpg
IMG_20210513_145520.jpg
Selam arkadaşlar, aldığım bisikletten çıkardığım lastikleri isteyen birine verebilirim. 700x23. Durumlarını, ne kadar kullanıldığını bilmiyorum. Hutchinson, Michelin'e göre daha iyi duruyor gibi. Michelin'de küçük bir çivi batması gibi bir delik var. İşinize yarar mı bilmiyorum ama çöpe atmadan önce bir yazayım dedim.

Merhaba. Forumdan @smtdgncy abiden hediye aldığım formayı ihtiyacı olan birine vermek istiyorum. Kipeo marka XXL beden. Yırtığı, söküğü yok.
Forumdan alacak kimse çıkmazsa satılığa koyduğum bisikletin alıcısına (bedeni uyarsa) vereceğim.7C87960C-9359-4483-8B9C-ED2262FD2637.jpegE2BF10DC-F4D2-4132-984F-5916D608ED62.jpeg

Selamlar,

1 yıldır kullandığım ve bana büyük olduğunu farketmemin biraz uzun zaman aldığı Vanrysel 900 XL (59-62cm) kaskı isteyene elden veya kargo ile gönderebilirim.

Bir de beyaz siyah moon kask var , o da 1 yıl kullanıldı L boy sanırım.

İki kask da kazaya karışmadı darbe vs almadı.

Elimde, bisiklet ile ilgili olmayan, atsan atılmaz, satsan satılmaz eşyalar var. Eğer ben bunları ikinci el satarım derseniz, hepsini bir kişiye göndermek isterim. Neler var diye sormayın, kravattan, vazoya kadar birbiri ile alakasız şeyler.

Aliexpressten alınma elimde M beden replika morvelo uzun kollu baharlık ve yazlık tip üst forma var. Bedeni zayıf olduğum için tam gelse de kolları gelmiyor 1 kez deneme sürüşünde kullandım kolları sıktığı için vermek istiyorum. Son kullanımdan sonra yıkadım uzun zamandır dolabımda duruyordu

Denizli içi elden veya alıcı ödemeli kargo şeklinde verebilirim.

Dosyalar

• IMG_20210705_132358.jpg
    IMG_20210705_132358.jpg
    111,3 KB · Okunma: 115
  • IMG_20210705_132339.jpg
    IMG_20210705_132339.jpg
    105 KB · Okunma: 115
  • IMG_20210705_131840.jpg
    IMG_20210705_131840.jpg
    63,5 KB · Okunma: 98
  • IMG_20210705_131830.jpg
    IMG_20210705_131830.jpg