Scudo Sports

Kullanmadığımız ürünleri ücretsiz olarak ihtiyacı olanlara verelim

@enrique
Elimde fazladan bir tane var kargo ücretini öderseniz yollayabilirim :D

Scudo
@biozalp

Yeni uye olup hemen bu foruma yazan insanlara gonderi yapmiyorum.

gonderinin aslina da yazdim vermek icin minimum 2 aylik uyelik ariyorum, yeni uye olup ozelden yazan insanlar oldu onceki mesaj icin (kaliper icin), lutfen anlayisla karsilayin

@vintage_cyclist hocam sacma sapan insanlar yuzunden gercekten ihtiyaci olanlar kayniyor arada, bir kere bir satisim vardi, adam dedi okuyorum 200 liram var (225 liraya koymustum) olur mu. dedim ben de tamam. urunu almaya bmw ile geldi, uzerinde benim almaya yeltenmedigim marka kiyafetler, ve arabanin icinde iki barkak starbucks kahvesi. Boyle insanlar yuzunden gercek ogrenciler sacmaliyor (adam da ogrenciymis de izmir ekonomi'de burssuz okuyormus :) )

N11'de seçili bisikletlerde -aşağıya not düşüyorum- kullanılmak üzere sepette %15 indirim kuponum var, bisiklet almayı düşünen ve ihtiyacı olan biri varsa özelden mesaj atabilir.

Not_1:
  • (link)
  • (link)
  • (link)
  • (link)
  • (link)
  • (link)
  • (link)
  • (link)
  • (link)
  • (link)
  • (link)
  • (link)
  • (link)
  • (link)
  • (link)
  • (link)
  • (link)
  • (link)
  • (link)
  • (link)
  • (link)
  • (link)
  • (link)
  • (link)
  • (link)
  • (link)
  • (link)
  • (link)
  • (link)
  • (link)
  • (link)
  • (link)
  • (link)
  • (link)
  • (link)
  • (link)
  • (link)
  • (link)
  • (link)
  • (link)
  • (link)

Not_2: Lütfen artık konu dışı mesaj paylaşmayın arkadaşlar, son 3-4 sayfadır sürekli bir tartışma/muhabbet dönüyor, arada bir şeyler paylaşmak isteyen birileri bir şey yazsa da kaynayıp gidiyor. Bu güzelim konu başlığını hiç etmeden, kirletmeden, amacına uygun şekilde kullanmaya özen gösterelim lütfen! Konunun amacını da defalarca herkes vurguluyor zaten, ihtiyaç-eksik isteme/belirtme değil, ihtiyaç fazlası ürünleri paylaşma asıl amaç bu konu başlığında, herkese iyi forumlar.

@biozalp

bunlarin yaninda tektro 160mm 6 vidali rotor da mevcut yine ihtiyaci olan birine veririm. pasli biraz kolaya basin gecer kiri pasi.

• Beğen
Tepkiler: Kazuya
@biozalp

eldiven forumdan bir arkadasa verilmistir. Canta kargo ile gonderilecektir. Kaliper pazartesi elden alinacak. 160mm rotor alimda.

@biozalp hocam iki hafta once rotor'u yamulttum. Yegenim takip kuralini ihlal edip kendi ön lastigini surtup yamulttu. Mümkünse alabilirim

LG-D802 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

@o.kucuk

ozele gelin hocam, yardimci oluyim :)

Bende bir tane Zefal Spy ayna var. Kendim memnun kalmadim, isteyene verebilirim.

Isteyenler ozel mesaj ile ulassin. Elimden cikarinca da bu iletiyi guncellerim.

(link)

Ihtiyacin ve yardimin şakasi olmaz diye dusunuyorum. Bundan dört ay öncesine kadar gercekten ihtiyaci olanlar burdan urun elde edebiliyordu özellikle de ögrenci arkadaslarimiz. Bende ögrenciyim hicbir zaman benden daha cok ihtiyaci olanlarin olabilecegini unutmayarak bencillik de yapmadim. Belki yeni kaydolan arkadaslar vardir bilmiyorum ama bu forum her seyi icinde barindirdigi gibi ciddiyeti, sakayi da belli yerlerde barindiriyor. Yalan söyleyip bir ürüne sahip olmanin, baskasinin cebinden para calmaktan tek farki daha profesyonel yapilmis olmasidir yani karsidaki saf siz de cok akilli degilsiniz. Umarim gercek ihtiyac sahipleri buradan ihtiyaclarini giderir.

Elimde bir adet Xlc marka hava kanallı jel sele kılıfı(1 ay kullanıldı hiçbir söküğü yırtığı yok) ve bir adet de tamir sehpası(5 günlük) var, ihtiyacı olan mümkünse öğrenci bir arkdaşa vermek istiyorum...(kargo size aittir)

@Emre Keklik hocam aynaya talibim.Kargoyu karşılarım isterseniz para da verebilirim.

@Luccini Abi daha önce bütün bakımları bisikletçiye yaptırıyordum kendim de bişeyler öğrenmek istiyorum fakat ailemin bisiklet hakkındaki kötü düşünceleri yüzünden maddi anlamda sıkıntıdayım eğer alıcı yoksa(veya daha çok ihtiyacı olan biri) tamir sehpasına talibim.

Bu arada elimde fazladan Chain Haur orta göbek mevcuttur Hatay içinde elden teslim yapılabilir.
İyi Forumlar.

N11 de sepette kullanılmak üzere aşağıdaki indirim kuponlarim var alışveriş yapmak isteyen arkadaşlara yardımcı olabilirim Screenshot_2017-05-22-23-20-39.png

Geri