Scudo Sports

Kullanmadığımız ürünleri ücretsiz olarak ihtiyacı olanlara verelim

@Tasogare
ben önce inanmadım böyle bişey olduğunu ihtiyacım olanlar en önemlisi kask koruyucu set sonra km saati falan ki şu var bisiklete zaten yeni biniyorum uzun bir aradan sonra verilecek bir şeyim olsa ve kullanmasam veririm niye vermiyim ki

Scudo
@tolgaku yeniligine veriyorum, boyle istenmez herhangi bir sey, insanlar elinde olmayani iste versin kullanalim diye degil burasi, acil bir durum olur, bir sey arizalanir bilnir bu ariza resmi ile gosterirsin sonrasinda yardim etmek isteyen yardim eder. Bunu verin baska ne veriyorsaniz verin gibi bir tavirla istemek ustune babalanmak komik dusurur, gururuna nasil yedirdin anlamis degilim.

@tolgaku
evet anladım seni ama konunun adı kullanmadığımız ürünleri ücretsiz olarak ihtiyacı olanlara verelim, yani ilk olarak ne verebilirim diye düşünmek daha doğru, bu arada mesajlar arasında ihtiyacın olan bi şey varsa talep edebilirsin, öte yandan henüz paylaşılmayan bir şey varsa ya kullanılıyor ya da paylaşılmak istenmiyordur. Herkesin gelip buraya ihtiyacı olanı yazması pek iyi olmazdı, öncelikle paylaşacaklar yazılsa daha iyi değil mi ?
Benimkisi bi tavsiye, böyle davranırsan daha az üzülürsün.

boyle bir sey var, insanlar hibe ediyor elindekileri ancak belesci insanlar gelip alica sorun cikiyor, forumun civki cikmaya devam ediyor.

@tolgaku

o zaman tavriniza bir bakin hocam, ya tanimadiginiz insanlarla nasil konusacaginizi bilmiyorsunuz, ya da cok toysunuz forum kulturune, burasi daha once girdiginiz forumlardan degil, her seyin bir saygi cercevesinde yapildigi bir forum. Ustune bana ne gonderirseniz gonderin gibi bir post atmaniz tabiki tepki ile karsilanacaktir. Yavas yavas ogreneceksiniz bu forumda nasil konusulacagini diye dusunuyorum.

benim de bisiklet tamir malzemelerine ihtiyacim var ancak buraya yazip dilenmiyorum onun yerine elimden geldigince para biriktirip almaya ugrasiyorum, eger biri paylasirsa rica ederim gonderir misiniz diye. Daha kaskim yok en son kazamda kirildigi icin kasksiz biniyorum ama yine yazmiyorum buraya kaskim yok uzerime biri kask atsin diye

• Beğen
Tepkiler: Rocketman
Bu konu altında bazı kişilerde istemiş ama neyse tamam siz haklısınız özür dilerim

@tolgaku

isteyenlere cevaplar da gecikmiyor genelde hocam bakarsaniz gorursunuz, ki isteme var isteme var. Dersiniz "hocam boyle boyle, benim isiklandirmaya ihtiyacim var surada suruyorum, bu lazim elinde olan varsa gonderir mi vs" biri cikar der bende var alabilirsin. Ancak "eğer ki veriliyorsa benimde ihtiyacım var koruyucu set kask km saati falan kısaca daha yeni kullanıyorum bisikleti uzun aradan sonra hiç birşeyim yok" gibi bir yazi gondermek acik acik madem beles var ben de aliyim demekten baska bir sey degil. Belesciler yuzunden kim ihtiyac sahibi kim degil anlayamiyoruz.

Kendi satislarimdan bir ornek. Bundan 1 yil once kadar once bir analog pedal sattim gitar icin, 0'i 450 lira falandi, ben de 225 lira demistim yarisi diye, biri yazdi abi ogrenciyim butce yok bana 200 yapar misin, ben de ogrenciyim ondan tamam dedim. Ertesi gun almaya geldi, altina bmw araba, uzerine benim hayatimda almaya yeltenmedigim kiyafetler. Dedim birader sen nasil ogrencisin. Bunun gibi burasi da doluyor belescilerle, specialized yol bisikleti alip burada beles diye km saati isteyen tipler cok.

merak etme bisiklet hediye geldi sevdiğim saydığım bir abimden bende öğrenciyim ama gerçekten ihtiyaç olduğu için yazdım yanlış anlaşıldı uzadi gitti konu merak etme yani öğrenciyim ayağına milleti kandırmıyorum

• Beğen
Tepkiler: nonsteril
@tolgaku
kandiriyorsun demedim hocam, sadece uslubunuz kandiran birinden farksiz onu demek istedim.

• Beğen
Tepkiler: Deniz A
@biozalp
Yalancılık bir hastalık çeşitidir , maalesef bu toplumda bu hastalık yaygındır.

burda bana mi laf vurdurmaya çalışıyorsunuz

@tolgaku
Kardeşim yeni kayıt olmuşsun forum kurallarını pek bilmediğin belli. Senin bahsettigin ürünlere ihtiyacın olabilir bunu da birilerinden istemende sıkıntı yok. Sıkıntı olan bu başlığın altında bunları istemiş olmanız. Başlığa tekrar bakarsanız istek değil elimizdeki fazla ürünleri VERME sayfası. Ha acarsiniz bir istek sayfası oradan ihtiyacınız olan ürünleri sıralarsınız. Bunda bir sakınca yok( en azından mantıken).

evet forumda yeniyim dün katıldım bu konuya bakınca benim gibi isteyen biri daha da var di yazmak istedim ihtiyacım olanları belki biri çıkıp verir diye

evet forumda yeniyim dün katıldım bu konuya bakınca benim gibi isteyen biri daha da var di yazmak istedim ihtiyacım olanları belki biri çıkıp verir diye ilk başta burda gerçekten ücretsiz veriyorlar mi falan yazmıştım çünkü aldıkları şeyler pahalı bir şey oldukları için

@tolgaku
60 sayfanın tamamını okuyamayabilirsin belki ama keşke son 3-4 sayfayı okusaydin. Bu şekilde ürün sipariş edenlere verilen cevapları görürdün. Olsun yine de kendin tecrübe etmiş oldun :) Bir musibet bin nasihatten iyidir.

Bisiklet konusunda yeniyim belki bilemiyorumdur, bisiklete yeni başlayan birisi hangi durumda km saatine ihtiyaç duyabiliyor da hibe yoluyla talep edebiliyor ?

@mosso ersin kafanızı sağlam tutmak icin 400 liralık kask almanıza gerek yok. 50-100 liralık bir kask kafanızı korur. Bunun uzerine çıkan rakamların sebebi o kaskların hafif olması, koruyuculuklari degil.

yusufkaraca ,şimdi çeşit çeşit kask var,kaliteli bazı kasklarda kevlar maddesi var ve kurşun bile içinde kalıyo o kadar sağlam ,yani parasına göre sağlamlık değişebilir,kaskta öle sağlam olursa iyi olur diye düşünüyordum, gittim denedim maalesef ucuz kasklardan daha sağlam giro savant aldım biraz para ama önce güvenlik ,herşeyden önemli ,300 tl olsada,hem rahat hem güvenliği senin dediğin kasklardan daha iyi ,çünki ucuz kasklarların biraz daha malzeme koruma katmanı az ,satanda gironun ucuz modelide vardı ve üstüne hafif vurunca, tıklıyınca giro savantdan daha tok bir ses çıkıyodu,zaten satıcıda dedi, kasklarda segment farkları var a,b,c,d, diye bu üst segmenttir,,biri darbeyi daha iyi emer absorbe eder,öbirki ona göre yüzde elli darbeyi emer yoksa sadece hafiflik değil kardeşim,almadan önce çok araştırdım,çünki ben canımdan çok korkuyom..

1 adet L beden Btwin bisiklet forması(normalde M beden giyinen birine olur, ben 1,87 cm - 72 kg ürün sıfır gibi)
1 adet 27,5 btwin iç lastik,
1 adet MNP 100 btwin pompa,
Sigma Cuberider II stop,
pRO marka XL kadro zincir koruyucu(harbi XL çok büyük) ürün sıfır
IMG_1436.JPG
IMG_1437.JPG

İhtiyacı olan arkadaşlara vermeyi isterim,

@gael 27.5 btwin iç lastiğe talibim mümkünse, temmuzun ortasında 190 km'lik yola çıkacağım lazım olur :)

Geri