Scudo Sports

Kullanmadığımız ürünleri ücretsiz olarak ihtiyacı olanlara verelim

@redwar Hangi bisikletimden bahsediyorsunuz ? Bi kaç tane varda :D

Scudo
Merhaba arkadaşlar bendede 1 hafta kullandığım sele var markete koymuştum bu konuyu görünce ihtiyacı olana vermek isterim
imag1033-jpg.56450

@Bugraacik hocam mtb ye olurmu bilmiyorum ki tam olarak MARKASI SELLE ROYAL SİAM diye geçiyor ben pek anlamıyorum işin açıkçası sen olur dersen gönderirim

@yunustrl inşallah bende öyle ümid ediyorum.

Sele ihtiyacı olan bir arkadaşa bugün kargo yapılmıştır.

Gerçekten bu konuya bakarken insanın gururlanası geliyor böyle güzel şeyleri görmek cidden güzel. Bu arada öğrenci kardeşiniz hala forma yardımına açık abilerim

• Beğen
Tepkiler: mariokaldato
@aydın tuzersoy toplayıp,çevreme hediye ettiğim bisikletler için 2 adet dış lastiğe ihtiyacım var.birine vermediyseniz kargoyla alabilirim.selamlar..

• Beğen
Tepkiler: mariokaldato
@ratm çamurluklar duruyor ise izmir'den teslim almak isterim.

@erenkol
Çamurluklar durmuyor maalesef, ihtiyacı olan birilerine verdim.

20170111_235314.jpg 20170111_235301.jpg

Alyanin zincir anahtari kismi kirik is gormuyor. alyani ankara elden verebilirim (rezerve... bir arkadas mesaj atti)

• Beğen
Tepkiler: Tuurok ve Kazuya
Arkadaşlar maymun iştahlılıkla alınıp bir köşede duran 2 ya da 3 kez giyilmiş spor ayakkabı etrafınızda ihtiyacı olan birine ulaştırabilicekseniz seve seve gönderirim. Ben öyle birini bulamadım henüz.
43 numaradır bir bottan daha da sıcaktır.
Umarım bu soğuklarda birinin işine yarar.
İletişim: 0553 289 36 85

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

@soner kalaycıoğlu
olabilir ozelden tel yaz goruselim...

Ktm yol bisikleti min üzerinden çıkardığım seleyi gerçekten ihtiyacı olan arkadaş varsa istanbul Anadolu yakasında elden teslim edebilirim.

SM-N920C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Geri