Scudo Sports

Kullanmadığımız ürünleri ücretsiz olarak ihtiyacı olanlara verelim

Scudo
iki adet ücretsiz 28 jant KENDA markalı 700c x 35 lastik . lastikler eski ancak yapılan yol çok az. Ümit bisiklet üzerinde gelmişti. toplasan 200 km dir. ıslakta feci kayıyor, rubina ile değiştirmiştim. düzgün zeminde çok sessiz ve konforlu. ANKARA. Aras kargo ile kargolayabilirim.

• Beğen
Tepkiler: Kazuya
Bende 700*40 c rubena sepia var.lastik balon yaptı elimden geldiğince onardim ama olmayınca cst aldım isteyene Aras ve ya sürat kargo ile karşı ödemeli yollayabilirim.

Edit: diğer lastiği de yollamak isterdim ama kabaklasti o da ama gonderecegim 864 km de ve nerdeyse hiç asinmamis derecede

• Beğen
@Murat B.

Lastikler duruyorsa talibim .

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Bisikleti aldığımda üzerinde gelen lastikleri ihtiyacı olan birine verebilirim.

Continental Attack Force Set. 700x22/24C. 3-4 k daha gider diye tahmin ediyorum.

Kullanacak kişinin gelip elden almasını tercih ederim (Anadolu Yakası).

Kullanmadiginiz seleniz var mi acaba bendeki kirildi konfor sifira indi suanda sele alacak durumumda malesef ki yok

@Asilzade

@Asilzade Bu başlık altında istek yapmayınız

Elimde iki takım lastik var 700x35c . Birinin yanları sertleşmiş biraz. Diğeri nispeten daha iyi. Sadece Beşiktaş tan elden teslim

ali expresden aldığım ürün fener tutucu bisiklette çok kaba durduğu için takmıyorum ve sele altı canta var onunda takması sıkıntı hoş durmuyor.ikisini isteyen varsa verebilirim.

(link)

(link)

• Beğen
Tepkiler: hauy
@ratm hocam verildimi acaba elcikler ? verilmediyse benimde ihtiyacım var bende izmirdeyim.

@EnginCan
Hocam merhaba .Isteyen olmadıysa ben alabilir miyim onları.

Şöyle bir gidon var elimde. Zımpara istiyor

Dosyalar

• FB_IMG_1477980590192.jpg
    FB_IMG_1477980590192.jpg
    41,7 KB · Okunma: 91
  • Beğen
2 adet btwin iç lastik 25-32 yol bisikleti kullanıp ihtiyacı olana verebilirim.Benim jantın profil yüksek olduğu için kullanamıyorum.Sadece Anadolu yakasında elden verilecektir.

@dgncsk ya abi lastiklerine talip olsam??? Kimse gelip aldi mi

Geri