Scudo Sports

Kullanmadığımız ürünleri ücretsiz olarak ihtiyacı olanlara verelim

@Muzaffer YILMAZ

bunları bana gönderir misin kardeşim cevap bekliyorum...

Scudo
Selamlar ;

Bu arkadaşlar Ümraniye , Madenler civarında oturuyor. Lüks olabilecek telefon yada aksesuarları yok. Saygılı ve dürüstler.Yaklaşık olarak 30 km civarı bisiklet kullandılar,10 km civarı Ben ve oğlumla yaptık , çok keyif vericiydi. Yeni yerler keşfettik. Sağdan 2.ci arkadaşın oyun konsolunu satıp bisikleti almış olması çok hoş bakış açısıydı. sağdakinin ön firen kolu yoktu.arka lastikleri Jason Statham saçları gibiydi. Bisiklet kültürlerinin aileden gelmediği, gelemeyeceği Onlar için bellidir.Eğer elinizde fazladan kullanmadığınız.
V Fren sıkma kolu ve teli , fren pabuçları,kask, dizlik, pompa, yama seti,suluk var ise mükemmel olur.

20160904_151304.jpg 20160904_151316.jpg

Trek FX7.5'ten çıkma Bontrager gidon boğazı (120 mm, 10°, 31.8mm) ve Problem Solvers Travel Agent

ihtiyacı olan varsa kargosunu karşılamak kaydı ile verebilirim..

Özel Mesaj ile iletişime geçerseniz tadından yenmez...

http://fotoyukle.bisikletli.com/images/2016/05/03/8yR1Dn.jpg

http://fotoyukle.bisikletli.com/images/2016/05/03/q8X3H.jpg

http://fotoyukle.bisikletli.com/images/2016/05/03/qbriM5XKcH.jpg

Yeni bisiklet ile beraber gelmiş ve yaklaşık 1000km kullanılmış bir çift Mavic Aksion lastiğim var (700x25c).

Hamuru sert ve yol tutuşu kötü olduğu için kullanmıyorum, ihtiyacı olana verebilirim.

Kullanacak kişinin gelip elden alması tercihimdir (İstanbul Anadolu yakası).

Genelde herkes ihtiyacı olmayan ürünleri yazıp birilerine faydada bulunuyor ama bende ihtiyacımın olduğu bir ürünü yazayım: eğer elinizde fazladan ve ya kullanmadığınız ön-arka lamba varsa talibim; tabi benden daha çok ihtiyacı olan biri yoksa, iyi forumlar...

@Edip Dinçer
Hocam gidon boğazını alan olmadıysa ben almak isterim. Özel mesaj bıraktım.

Benim de elimde kron marka bisikletten çıkma riser 680mm bir gidon mevcut. İhtiyacı olan bir arkadaşa verebilirim.

#Tapatalk

@Luccini İhtiyacın olanı söylemek yukarda biyerde yasaklanmıştı bu yüzden elinde fazla olup birilerine faydada bulunmak istiyenler yazıyor:tskler:

@Luccini Bende arka lamba olması lazım. Benim sele borusu kalın olduğu için uymamıştı. Aliexpress'ten almıştım.

• Beğen
Tepkiler: Son Selim
Salcano XRS 060'dan çıkma gidon ve boğazı ihtiyacı olan birine verebilirim. Ümraniye'den yada Kağıthane civarından elden alınmasını tercih ederim. Kargo yapmaya değmez çünkü. Boğaz bağlantısı 31,8 cm değildir. Ölçmedim ama 25,4 olması lazım. Gidon 44 cm, boğaz 12 cm. Malzeme çelik olsa gerek çünkü çok ağır. Almak isteyen ikisini birden alsın ama lütfen. Cenazeleri bir an önce kaldıralım görmek istemiyorum :D

Forumun en guzel basligini bos birakmayalim arkadaslar.

Ben hareketlendireyim biraz;)

Gecenlerde gidon bandima uygun olsun diye 2 tane suluk kafesi aldim ama malesef alakasiz oldu. Birini kadroya takip denedim digerini acmadim bile. Ikisini de GERCEKTEN IHTIYACI OLAN bir arkadasa ya da, mumkunse ogrenci ve 18 yas alti bir kardesime gondermek istiyorum.

Soyle bir sey:

IMG_1227.JPG

Suluk kafeslerini 2 ayrı arkadasa ayırdım, gelip alacaklar, iyi günlerde kullansınlar

@Edip Dinçer

Travel Agent'ı dün kargoladım. Gidon boğazını da bir arkadaş istemişti ama vazgeçti. İsteyene hala yollayabilirim gidon boğazını :).

Daha önce şehir bisikletim için aldığım XLC elcikleri kısa bir süre kullandım ama bana pek uygun olmadığını anlayınca kenara koymuştum. Uzun zamandır yer işgali yapmakta :) Gerçekten böyle bir şeye ihtiyacı olan varsa verebilirim. İzmir içi olursa çok daha iyi olur, İzmir dışına kargolamam gerekecek, karşı ödemeli yollayabilirim.

Elcikler bunlar :

xlc-1.jpg

xlc-2.jpg

@ratm ben öğrenciyim benden başka ihtiyacı olan yoksa denizli ye kargolayabilir misin?

Geri