Scudo Sports

Kullanmadığımız ürünleri ücretsiz olarak ihtiyacı olanlara verelim

Scudo
Herkese selam.Ayaklık benim için önemli ve maalesef bu geceki turda Salcano NG450 bisikletimin ayaklığının vidası gevşeyip alt parçası düşmüş.O alt parçanın yedeğini de bulacağımı zannetmiyorum.Mtb kullanıp ayaklığı sökmüş ve kullanmayacak arkadaşlardan tercihen hibe,olmadı ücret karşılığı sadece alt parça ya da tamamını alabilirim.Ayaklığın modeli linkdeki gibidir.İlgi gösterecek arkadaşlara şimdiden teşekkürler.

(link)

merhaba bende hic kullanılmamıs arka cakar var 40 tl degerinde az kullanılmıs sele altı cantayla takaslamayı dusunuyorum.....

(İroni içerir) Arkadaşlar elinde kullanmadığı full karbon en az 105 setli yol bisikleti olan var mı? Eldivenim kaskım var ama tek eksiğim full karbon yol bisikleti not: full karbon harici yazmasın Tşk.

Konuya kullanmadığım bir ürünü vericem demeye girdim ama yanlış konu sanırım. Konunun adını "Fütursuz İstek" olarak değiştirirseniz süper olur. Adam spd pedal istiyor ya lükse bak.

Elim de hiç kullanmadığım elçik, pedal, gidon ve sele var.

Arkadaşlar selam elinde fazladan aşağıdaki (fotoğrafı ekledim) üründen olan varsa talibim 54 kadro olması gerekiyor ama....
Kargoyu paylaşırız

Bu nedir ya .... Güzelim konu ne hale gelmiş adam kullandığı bisiklet bölümüne specialized yazmış
Kask ayna lambayı bedava toplamanın derdine girmiş bu nasıl mantıktır

Arkadaşlar ihtiyacı olan konuyu takip etsin hediye edilmek istenen ürün sahiplerine msj atsın.

Bu başlığa şunu yazanı bile gördü bu forum;

"Bugün eksik olan ekipmanlarımdan x,y,z yi aldım ve 110 tl para ödedim
Böyle bir başlık olduğunu görseydim konuya çöker bedavaya getirirdim."

image.png Arkadaşlar selam

Arkadaşlar işe gidip gelmek için bisiklet topluyacağım ama elimde sadece 26 inc 2 adet iç lastik var. Inşallah iç lastik dışında her şeyi buradan topluyacağım ama bilginiz olsun iç lastiklerede yama yapılacak alan bile kalmadı..anlamışsınizdir yani iç lastikte lazım.

@Hamit.Ç reis bende az kullanilmis aluminyumdan eski antenler var istersen onlari sana yolluyayim eritir kadronu onlardan yaparsin olmaz mi haha :D :D

• Beğen
Tepkiler: hauy ve Mehmet H.
@mariokaldato olur usta, eritmeye derek yok, onlar şimdiki velespitlerden daha dayanıklı.ama şimdi aklıma geldi yavvv ben mars kanallarınida izleyemiyorum,fazladan jant gelirse senden gelen antenle bunu havlet eder ve bu melezden iyi mars anteni olur.üstadım derin düşüncelerini belirtirsen memnun olurum.

@Hamit.Ç aahahhaha :D abi ya aksam aksam :D saygilar benden sana

Arka bagaj,çamurluk,aydınlatma ve eldiven eksiğim var elinizde ihtiyaç fazlasi vars talip olabilirim hepinize teşekkür ederim ayrica bana çok yardimci olan @Furkan Alp arkadaşimizada çok çok teşekkür ederim

@D.Mustafa
O eldiven mesajını atmayacaktım hep benim yüzümden k.b.

ASUS_T00J-D cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Konu tam tersine dönmüş resmen. Ben de istediğimi yazayım; Elimde 26" katlanır bisikletin sadece iç lastiğinin içindeki havası mevcut, gerisini ihtiyaç fazlası mallarınızla tamamlarsanız memnun olurum. :p

Gerçekten ihtiyacım olmasa yazmazdım bisiklete cok hevesliyim ancak maddi durumum buna el vermiyo bu mu suçum tepki almamın sebebi

@Bisiklet sevdalısı ben sana tepki göstermedim genel yazdım.

Diğer arkadaşların da içinden geçeni bilemem ama bana sanki "yukarıda bunları paylaşmak isteyenler yazmış bi zahmet bak" demek istemişler gibi geldi. Yani madem ihtiyacın var "al demelerini bekleme sen iste" demek istemişler. Yani konu maddi durumla ilgili değil, uğraşmakla ilgili bence.

@Owlknife
Bir tek havam var onu da verirsem elinde hiçbişe yok beleşe bisiklet toplamaya çalışıyor diyecekler kusura bakma.
Ama topladıktan sonra söz biri hediye pompa verirse onu sana vereceğim. Zaten hava fazlasıyla var pompaya ihtiyacım yok. :p

@hsngrms
Elimde bir adet insan var bisikleti eksik fazladan bisikleti olan verirse memnun olurum

ASUS_T00J-D cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

• Beğen
Tepkiler: Deniz A
Geri