Scudo Sports

Kullanmadığımız ürünleri ücretsiz olarak ihtiyacı olanlara verelim

Scudo
Kisa turlarla başlamam içinde dış lastik,km saati,gidon çantasi(tamir kitini koyabilmem için),eldiven ve çamurluğa ihtiyacim var.çalışıyorum para biriktirdiköe eksiklerimi alicam ancak konuyu görünce bi ümit yardımcı olacak biri çıkar diye yazdim

@Tolga Çelebi
Elinde normal pedal okan varsa kullanmadığı, ben elimdeki m520'leri verebilirim mesela. O kadar da garip bir nesne değil spd.

@furkantrojka

SPD bir zorunluluk değildir ama pedal zorunluluktur. Çünkü pedal olmadan bisiklet sürülmez ama SPD olmadan sürülebilir.

Burdaki olay da karşı tarafın elinde fazla olup olmaması değil,normal pedal alma şansı varken SPD pedal istemek bana göre etik degildir.

@Tolga Çelebi
Ben belki denemek isteniyordur ancak denemek için de pedalı alma külfetine girilemiyordur diye düşünüyorum, yani öyle umuyorum. Gerçi işin ayakkabı boyutunu düşününce spd oldukça ucuz bir malzeme bence.

@Tolga Çelebi Tolga baskanim ben huzurlu bir dunya, barış, kardeslik, fok baliklarinin ölmediği, tum dunyanin sirinler köyü tadinda yaşadigi , temizliğe ve gizliliğe önem verdiği bir dunya istiyorum ha birde brooks sele , brooks gidon sargisi, brooks piknik tüpü, brooks elektro dalga kamp firini, shimano xtr süt sagma makinasi istiyorum sizde bulunur mu azizim ? :)

Kamyoncu terlikleri var ya ben onlardan alip pedala koli bantiyla sabitledim . harika yazlik spd pedal oldu ifil ifil ciplak ayak surebiliyorum bisikletimi @Tolga Çelebi

abiler küçük yerlerde bu tür durumlar çok kişiyi sevindirip belki ciddi sporcu çıkaracak durumlar yaratabilir. spd evet çok lüks geliyor ilk bakışta. spd temin edip biride ayakkabı bağışlasa ve bu genç arkadaşta potansiyel varsa mutlu olup daha fazla zaman ayırırsa (teşvik gibi) kendini ispatlaması ve tanıması için fırsat olabilir gibi bir düşüncemde oldu.
televizyon temel ihtiyaç değildir ama bir aileye eski 37 ekran bağışlandığında çok çok mutlu olurlar amaç birazda mutlu edebilmektir belki.
(televizyonun zararları ve faydaları az çok biliyorum bu noktadan bana sitem etmeyin lütfen sadece ufak bir örnek)

bugün internette gezerken aşağıdaki gruba rastladım ve evimin yanında bulunan hurdacı deposuyla hemen gidip konuştum ve allah razı olsun kabul ettiler gelen bisiklet olursa yada depoda falan varsa yarın bakacaklar aracı olup çocuklara ulaşması için elimden geleni yapıcam.

(link)

• Beğen
Tepkiler: mariokaldato
hocam duygu sömürüsünde bulunmak isteniyorum ve öyle anlamayin ancak gerçekten durumum el verse burada alıcı deil verici olarak mesaj atıp birilerini mutlu etmeyi çok isterdim

@Bisiklet sevdalısı
28 jant şehir bisikleti kullandığınızı varsayarak yazıyorum eğer işinizi görürse bir çift cst traveler 700x35c lastik gönderebilirim durumu fena değil

@Tasogare :D durumu mukemmel. Ozetledin dostum. Bende 3460 avroya kadro set aldim uygun kalite jant takimi olan varsa hediye kabul ederim
Yalniz kargoyu odemem bastan diyim

Bu konu dönüp dolaşıp bu noktaya geliyor. Zaman zaman bir şeyler vermek/paylaşmak isteyen arkadaşların mesajları da talep mesajlarının arasında kaynayıp gidiyor. Sanırım bu başlığın tam tersi bir başlık açmak gerekiyor ekstra, yani sadece talep ve isteklerin olduğu bir başlık. Yoksa bu başlığın işlevselliği sürekli çöpe dönüyor.

Not: "Elimde çok güzel 2 tane elciğim var, fazla bisikleti olan varsa seve seve alabilirim!" kıvamında mesajlar hiç hoş değil özellikle. Bu başlıkta insanlar paylaşmak istedikleri ürünleri belirtiyor, siz de özelden mesaj atıyorsunuz o arkadaşa, bu başlığın amacı bu!

@Bisiklet sevdalısı
Km saati gereksiz. Ona takılma bence alma bile.

31.6 sedona istanbuldan çıkma 66 cm riser gidon var. Boya ister. İlgilenen olursa 3 gün içinde bana haber versin lütfen. Kargo ücreti de benden.

Biraz saçma gibi gelebilir ama mtb için alivio aynakolun sol kolu var bende (sağ tarafı pert edince mecburen ikisini birden almak zorunda kalmistim) benim gibi bir tarafına ihtiyacı olan olursa ulaşabilir.. Not buraya kadar çok ciddiyim

Ha birde fazla katlanır bisikleti olan varsa çok heves ediyorum ama çok pahalı diye alamadım bir sansimi denemek istedim belki biri çıkar da bana tern verge filan verirse ömrümün sonuna kadar dua ederim :rolleyes:

• Beğen
Tepkiler: mariokaldato
Burası amacını yine aşmış. İhtiyaç listesi ve aranıyor topiki gibi iş görüyor. Kamplı tura çıkacak bütçe var hemde 2-3 kişi çıkılıp kendi içinde 2 ufak malzemeyi alamayıp buradan talep etmek ne derece doğru tartışılır.

Buradan elinde fazla olanlar yazıp bedelsiz verecek arayanlar yazmayacak

Amacı gibi kullanmak gerek. Gerçekten ihtiyaç sahibine verilmesi gerek. Yada alıp bildiğiniz öğrenci ve benzeri gibi ihtiyaç sahibine götürmek yönlendirmek gibi

Arkadaşlar, dostlar;
Çok çok rica ediyorum, buradan ürün istemeyelim. Bakın konu başlığı ihtiyacımız olanı burdan isteyelim değil.
Bu şekilde ihtiyacı olan arkadaşlar da yararlanamıyor.
Kimsenin iyi niyetinden şüphem yok ama konu hep aynı yere geliyor.
Burası zaten bir paylaşım başlığı, her gün başlığa girersin, gerçekten başkalarından çok kendinin o malzemeye ihtiyacın olduğuna inanıyorsan talebeder alırsın.
Aksi halde başlık amacından sapıyor.
Dikkat ediyorum, ürün veren arkadaşlar azaldı. Ürün talebetme mesajları ile doldu başlık.
Hatta naçizane bir önerim olacak, verilen ürünü alacak arkadaş da özel mesaj yoluyla ulaşsın ki bu başlık daha şeffaf olsun ve sadece ürün vermek isteyen arkadaşların mesajları görülsün.
Herkese selamlar.

Geri