Scudo Sports

Kullanmadığımız ürünleri ücretsiz olarak ihtiyacı olanlara verelim

Çok kullanılmamış Sedona eldiven var. Öğrenci bir forumdaşa ücretsiz ve kargo benden göndereceğim. Beden L.

Eldiven Samsun'dan bir öğrenci arkadaşa söz verildi. Yarın kargoluyorum :)

Tapatalk kullanılarak gönderildi.

Scudo
Arka aktarıcı koruyucu isteyene ihtiyacı olana verebilirim aldım benimkine uymadı büyük ihtimalle Altus toruney tarzı küçük aktarıcılara uyar 05322870968 ulaşabilirsiniz

@garmae0671 Fotoğrafı varmı ? Acayip derece çiziliyor bisikletim aksanlarına zarar gelmemesi çok önemli

Elinde kullanmadığı kaskı veya eldiveni olan var mı acaba ☺ öğrenciyim bisikleti alınca ekipmana para kalmadı böylede sürmek içime sinmiyor

Herkese selam hayırlı sürüşler. Elinde kullanılmayan kadro çantası veya gidon çantası olan var mı ?

Herkese merhaba Elinde kullanmadığı l ve üstü eldiven olan varsa bu stajyer kardeşini sevindirebilir.
eski eldivenlerim böyle oldu da
http://www.imgim.com/p_20160815_223603.jpg

Merhabalar, elinde fazla pedalı, spd platformu ya da 45/46 numara spd ayakkabısı olan var mıdır? Normal ayakkabılar delinme noktasına geldi artık spd'den.

bir umut diyorum ve yazıyorum, 28 ağustosta çıkacağımız tur için her şey hazır ama 3 eksiğim var, iki kişiye yemek hazırlayabileceğim bir kamp tenceresi, kamp ocağı birde aliexpress üzerinden sipariş ettiğim ama 3 aydır hala gelmeyen arka kırmızı ikaz lambasına ihtiyacım var, bakırköy'de oturuyorum eğer elinde olan varsa bir çok yerden gelip alabilirim, kargo ile yollarım derseniz karşı ödemeli alabilirim, var ama vermek istemiyorum bana da lazım derseniz ödünç alıp iadesini de yapabilirim

@Owlknife kullanmadığım eldiven var. pearl izumi ( çakmadır ) ama işe çok yarar.

Bunun dışında bir adet de kullanılmamış Felt z100'den çıkan yol bisikleti selesi var.

İstanbul'dayım.

............

ikisi de sahiplerini buldu.

Neyse bisey demeyecegim . Parca pincik olmus hurdalara zaten ihtiyac kalmadigindan verilmesi taraftari degilim. Gonlunuzden kopan sizin kullandiginiza yakin olmali en azindan .

• Beğen
Tepkiler: berkex
Yeri buramıdır bilmem ama Konya içi uygun Kask Ve Eldiven SATIN alırım.

Elinde 6 vites uyumlu arka aktarıcısı olan varsa talip olabilirim :):):)

şu an hiçbir akseuarım yok :( bugün Ankamall AVM"deki Decathlon
mağazasına uğradım. Kask, eldiven, şamyel pompa zincir vs ne varsa baktım.
Lazım olacakları toplayınca ufak bir bisiklet parası ediyor. Konu takibimde :)

boyum 178 kilo 72 bisiklet formanizi alabilirim

Kullanmadığınız 28" dış lastik,arka bagaj,çamurluk,spd pedal,eldiven,aydınlatma,gidon sele çantasi,heybe ve km saati var ise talip olabilirim beni yanliş anlamayin uzun turlara katilmayi çok istiyorum ancak çok eksiğim var ankara içi elden teslim alabilirim veya yeryerden karşı ödemeli kargolayabilirsiniz. Yardımcı olursanız gerçekten çok sevinirim.

Geri