Scudo Sports

Kullanmadığımız ürünleri ücretsiz olarak ihtiyacı olanlara verelim

@mfurkan benimde farım yok 1.sınıf gurbet üniversite öğrencisi olduğumdan aksesuarları tamamlamak çok zor geliyor :) eğer benden daha kötü durumda olan yoksa benimde ihtiyacım var abi

Scudo
@mfurkan valla abi benimde ihtiyacım var öğrenciyim aydınlatmam yok

P5260546.JPG P5260545.JPG

26 jant sabit maşalı dağ bisikleti. 1 senedir ayda 20 km kadar biniyordum. Yürür aksamında, viteslerde ve frenlerde bir sorunu yok. Lastiklet yeni sayılır. Sadece jant akordları hafif kaçık.

Gerçekten İhtiyacı olan birine vermek istiyorum. Forum üyelerinden yakınında ihtiyaç sahibine vermek üzere almak isteyen de olursa verebilirim.
Not: Avcılar, Beylikdüzü, Esenyurt civarı elden teslim etmek tercihimdir. Kargo ücreti muhtemelen bisikletin fiyatını aşar.

Edit: Lastikler verildi, ilginiz için sağolun. Güle güle kullanın

• Beğen
Tepkiler: Kazuya ve lealtad
Temelleri bu forumda atılan ve yine bu forumda gelişen exriot_paracord sayfası olarak 1 kişiye ücretsiz Paracord Bileklik hediye etmek istiyoruz. Gerçekten kullanacak ve durumu gereği para ayıramayacak birisi olursa daha hayırlı olur. Forum üzerinden veya İnstagram sayfamızdan iletişime geçebilirsiniz. Bol pedallar!!

@exriot_paracord

Elimde çok az bir kısmını kullandığım Zefal Pro Lube zincir yağı bulunmaktadır. İhtiyacı olan arkadaş bana ulaşırsa kargo ücretini karşılaması karşılığında kendisine yollayabilirim :)

@mfurkan hocam selamlar. Kargo ücreti, Konya için, 10 lirayı aşmayacaksa ben talibim. :)

@bi adam Malesef az önce başka arkadaşa ayırdım :(

• Beğen
Tepkiler: mariokaldato
@mfurkan sorun değil, benden önce davranan arkadaşa hayırlı olsun. :)

Aydınlatması Olan Bana Özelden Ulaşabilir Öğrenciyim Aydınlatmam Yok Gerçekten İhtiyacım var

Biliyorum İlan Sayası Değil Zaten gezdim konuyu baktım bütün mesajlara hepsi benim gibi ihtiyaç sahiplerine gitmiş uyarımınız için Teşekkürler Yinede :harika::harika:

Arkadaşlar üzülerek farkettiğim bi konuyu paylaşmak istiyorum.
Belirttiğim ürünleri göndereceğim kişileri seçtim yanlız iPhone telefonundan mesaj atarak ve Sram x7 setli bisiklete sahip oluduğunu söyleyen arkadaşlar da talepde bulundu. İyi ki bunu önceden farkederek seçtim göndereceğim kişileri.
Bende üniversite öğrencisiyim, bende gurbetteyim. Ekranı çatlamış 3 yaşında bir lg telefon kullanıyorum. Altus setin ayarı kaçtımı ne oldu ayarı tuttumu bunlarla uğraşıyorum. Gene şükür, bunun da hayalini kurmaktan uyuyamayan arkadaşlarımız vardır belki aramızda.

Tekrar üzülerek ekliyorum, elimde bir sürü daha ihtiyaç fazlası malzeme olmasına rağmen bu platformda bir daha böyle bir paylaşımda bulunmayacağım. Elden vermek daha mantıklı bir tercih olacak.

Yapmayın, iyi niyeti suistimal etmeyin ne olur.

Sağlıcakla.

@sspl hocam yanlış düşünüyorsunuz ailem bisiklete karşı maddi destek vermek istemiyorlar aynı zamanda bir kişinin iPhone kullanması onun zengin veya durumunun iyi olduğu anlamına gelmez Türkiye'de böyle bir algı var iPhone kullananın durumu iyidir. Ben size ihtiyacım var diye mesaj attığımda vicdanım kesinlikle rahattı
şu mesajınızdan sonra biraz üzüldüm (telefonum 5s 3 seneliktir kendisi 3 sene önceki şartlarla şimdi ki şartlarımız çok farklı)

@garmae0671 Öncelikle ben senin adını bilerek geçirmedim. Rencide olmanı istemedim. Vicanın rahat ise ne yazık sana. Ben sana şöyle söyleyeyim beğenmediğin telefonu alıcam büyük ihtimalle 1300 liraya düştüğü için ve maddi imkanım o kadarına yettiği için. Üzülmene seviniyorum çünkü bi durup yazdıklarımı okumana neden olabilir her şeye rağmen bir umut vadeder. Benim de ailem bana destek vermedi hala da vermiyor bisiklet konusunda. Yemeyip içmeyip gerektiğinde 0'ını alamadığım ürünün ikinci elini alarak bi şeyler yapmaya çalışan biriyim. 3 sene önceki halini ya da şimdiki halini bilmemi beklemiyosun herhalde benden? İlk önce düşünmeliyiz, benden daha fazla ihtiyacı olan var mı? diye. Bende yoksa burada yazılan bir sürü şeye ihtiyacı olan birisiyim. Ama örneğin en iyisini 1 ay bekleyerek para biriktirerek alabilecek potansiyele sahibim diye kimseden bi şey talep etmişliğim yok.

Bu arada bende 23 yaşındayım, belirttiğin bilgiye göre 6 yaş büyüğüm senden. Umarım 6 sene içinde düşüncelerin daha doğrusu düşünce yapın ve etik algın pozitif yönde gelişir. Daha fazla kalbini kırmak istemiyorum sende istersen uzatma konuyu.

Geri