Scudo Sports

Kullanmadığımız ürünleri ücretsiz olarak ihtiyacı olanlara verelim

Sedona eldiven almiatim acemilik daha ikinci kullanisimda sol esini kaskin icinden florya ormaninda dusurdum aradim aradim bulamadim . Bedeni medium . elinde sol medium eldiven teki olan varsa alabilirim . Ikisi farkli nasil olur onu bilmiyorum ama :) bu arada sag esini istiyen olursa verebilirimde . Boyle her turlu bosta duruyor

Scudo
@SerkanH abi ihtiyacı olandan kasıt bence düşündüğün gibi değil abi lazım olan gibi diye duşünüyorum ben

@Anonim lazım olan değil ihtiyacı olan serkan abinin alıntıladığı mesajı tekrar okursanız 2000tl bisiklet almış ve ekipman istiyor ihtiyaç bu değildir ihtiyacı olan demek şudur kıt kanaat 300 tl ye bi bisiklet alırsınız bi araç size gelip vurduğunda düşüp kafanızı yarmamak için kaska ihtiyacınız vardır alamazsınız bu ihtiyaçdır forumda böyle arkadaşlarımız da var ve ihtiyaç budur tam olarak @SerkanH abinin söylediğidir

Eğer abi cidden öyle yanlış anlaşılacak bir şey yazdıysam eğer cidden 'çakallık' olarak gözüküyorsa bisikletimi de yaptığım gibi paramı biriktirir kaskımı alırım. Ha şimdi olmaz beş altı hafta sonra olur ama cidden öyle bir şeyi düşünerek yazmamıştım.

• Beğen
Tepkiler: SerkanH
elimde orao carroz güneş gözlüğü var. decathlondan 15 liraya aldım. gözlerim alışamadığı için kenarda duruyor. ürün 1 aylık var yok. kargoyu karşılayacak olana yollarım. kargo tercihim yurtiçi başka firmayla çalışmıyorum. ilk mesaj atan alır kimse kusura bakmasın :)

• Beğen
Tepkiler: mariokaldato
@berkex yok kardeşim ben senin yazdığın için söylemedim yani yanlış anlama konuyu okuduysanız daha öncede oldu bu konuda önceki sayfalarda abilerimizin de uyarıları oldu direk olarak sana bişey söylemedim sen yanlış anlama:harika:iyi forumlar

• Beğen
Konu çok güzel olmuş aramızda bu kadar yardımsever insanın çıkması mutluluk verici.Bir kez daha bisikletçilere olan saygım arttı.Bende bir bisiklet seçip almayı başarabilirsem bir kaç ekipmanı buradan karşılayıp bütçemi rahatlatmayı umuyorum.

• Beğen
kusura bakmayın o zaman ben yanlış anlamışım :) teşekkür ederim sizede iyi forumlar :harika:

• Beğen
sadece ihtiyacı olana vericem tek şartım kargoyu karşılaması ihtiyacı olan mesaj atabilir ücretsiz vericem
lise veya ilkokul çağında olan 18 yaşından ufak parası çıkışmayan İhtiyaç sahiplerine vericem sadece !
ön aktarıcı shimano sis : sadece tek kusuru metal kısmının kesilmiş olması
v fren bacakları : sağ bacak vidası eksik bulursam yanına koyarım
gözlük , ziller
SRAM X0 twister 3X9 vites kolu sorunsuz elciklerle birlikte
zoom gidon , gidon boğazı ve sele borusu
IMG_20150822_215956.jpg
IMG_20150822_220003.jpg
IMG_20150822_220014.jpg
IMG_20150822_220212.jpg
IMG_20150822_220223.jpg
IMG_20150822_220550.jpg
IMG_20150822_220701.jpg

IMG_20150822_220704.jpg
11944559_10206465085080383_1329384805_n.jpg

Ben ogrenciyim ve bisiklete heves saldim arkadastan borc alip ikinci el bisiklet aldim. (Acindirmiyorum olan bu) Ve ihtiyacim vardi burdan bi kardes kask gonderdi. Simdi eger ihtiyac degilsem hemen ihtiyac sahibi olan kisiye gondereyim. Telefondan giriyorum ve telefonuda abim kendi faturasi uzerine aldi onuda diyeyim sonradan olumsuz yorum almayayim. Kesinlikle acindirma gibi bir durum yok. Ve ilerleyen yillarda benimde paylasimlarim olacak. Vesselam.

Dusunuyorum dusunuyorum vericek hic bisey bulamiyorum ne kadar minimalist bi zatim o_O

• Beğen
Tepkiler: sspl
arkadaşlar sadece zil için mesaj atıyorsunuz iyi güzelde kargo parası zilden pahalı tutucak nasıl yapıcamı bende bilmiyorum sadece elden teslim yapsam anca öyle olur sadece izmit içi elden teslim yoksa yüzü astarını geçicek

elimde bir çift wellgo pedal var kullanılmamış. gönderebilirim isteyene.

@ozansefer ümit marka bisikletimin pedallari plastik ve dandik , hic pedali olmayan biri istemediyse ben talip olabilirim pedallara

Fotoğraftaki malzemeler elimde boşta duruyor ihtiyaç sahibine kargo karşılaması kaydıyla gönderebilirim.
rubleler 7 li sistem 14-34(megarange) 14-28
göbekler 6 vidalı disk uyumlu ve 32 tel.Göbek, Ruble.jpg

@ss80MTB

Verildi.

• Beğen
Tepkiler: aycan turan
Elimdeki fazlalık ve hiç kullanmadığım ürünler boş boş duracağına ihtiyacı olanlara vereyim dedim. Karşı ödemeli olarak anlaşmalı kargo ile gönderilecektir.

1 adet Kask (VERİLDİ)
1 adet Çanta (VERİLDİ)

Çantanın ölçüleri:
Size(in stock): L18.5cm X W12cm X H4cm
Phone bag size: L18.5cm X W9cm X H2.5cm

http://www.cybershut.com/wp-content/uploads/2015/08/Kask2.jpg

http://www.cybershut.com/wp-content/uploads/2015/08/Kask.jpg

http://www.cybershut.com/wp-content/uploads/2015/08/%C3%87anta.jpg

@SerkanH
ben de note 4 için güzel bişey bakıyorum bulursan/bulursam bilgi verelim parayla satın alıcaz tabi ki.

• Beğen
Ben bir çanta almıştım rosewell marka 0,5cm ile sığmadı. Zorlayın ca giriyor ancak. :(

• Beğen
Tepkiler: poet
Geri