Scudo Sports

Kullanmadığımız ürünleri ücretsiz olarak ihtiyacı olanlara verelim

@Çağlar Çağlayan
Tam ben yazacaktım:) olay bu, çok sinir oldum ben de.

Scudo
elinde fazladan ömrünü tamamlamaya yakın 26 inch schwalbe lastiği olan var mı arkadaşlar benim ön lastik 10000 km yi geçti sanırım daha yol çıkaramayabilir şuan yenileme imkanımda yok

Ben Lumiadan bağlanıyorum ama iletilerde iPhone diye görünüyor.. Napıyım ben?

eski bilgisayarımdan kalma 2 adet ram var.
kasayı tanıdık bi çocuğa verdim. ramları bu gün kutuları kurcalarken buldum.

kargo ile uğraşamıyacağımdan bağcılarda oturan veya ben gelip alırım diyen olursa akşam 8 den sonra istediği vakit gelip alabilir.
hafta sonuda istediği saatte olabilir duruma göre.

ufak olan 2 gb
büyük olan 512 mb idi galiba.

bu arada ramlar ddr2IMG20150814004532.jpg IMG20150814004816.jpg IMG20150814004849.jpg IMG20150814004921.jpg IMG20150814004932.jpg IMG20150814004949.jpg

Beyler bende bir tane carraro 330 masasi var. Duz masa. Disk fren uyumlu. Bir arkadasin mtbsine takariz diye almistik zamaninda, cocuk yola gecince elimizde kaldi. Turuncu renkli oldukce tertemiz hic kullanilmamis bir alet. Evde oylece duruyor.
Bunu mtb kullanan ve duz masa isteyen birine vermek istiyorum. Ama sartim var bi cayini kahvesini icerim :) saka bir yana, dusunen olursa iletisime gecsin, gercekten takip kullanacak bir insan evladina vereyim bunu., birilerinin isine yarasin. Ama alip da kullanmayacak, bir koseye atip unutacak olanlar lutfen istemesin. Kul hakki yemesin.
Sevgiler saygilar...

@mzerenoglu
Bilemiyorum, bir bisikletci ile gorus istersen, uyar derse vereyim.

@mzerenoglu
Eyvallah. Masaniz kilitliyse dilerseniz servise goturup bir baktirin isterseniz. Bazi arkadaslar bisikleti hafifletmek ve seri hale getirmek icin duz masaya gecerler. Genelde hedefim o arkadaslara vermek. Yani kilitli masasi olmayanlara ve amortisor kullanmak istemeyenlere. Bilmem anlatabildim mi?

• Beğen
Tepkiler: SerkanH
@Kuzey Ege hocam bisikleti 2.el aldım fiyatı çok uygundu(forumda konu açmıştım), temiz ama haliyle kullanılmış, şimdi servisine götürsem bi ton para istiyecek, sözüm meclisten dışarı, bisikletçiye selam versen cevap olarak 50 tl diye cevap veriyor. En azından bana yakın 3,4 dükkan bunu yaptı işimi kendim halletmeye çalıştım. Bisikleti aldığım arkadaşı aradım, kitlesem de hafif yine kayıyor dedim uzun süre kullanımdan sonra çoğunda olur,bi bisikletçiye göster istersen sorun olursa ara tekrar dedi, forumda bi kaç konuda da gördüm bana özel değilmiş. Okul dönemlerinde şehir içi kullanmak istiyorum düz maşa, ve biraz daha ince tekerlek almak gayesindeyim.

@mzerenoglu
Ok, istanbuldasiniz degil mi? Bulusuruz bir gun besiktasta. Karakoyde probike var arkadasimdir. Uyacak gibiyse goturur ucuz yollu hallettiririz.

@Kuzey Ege

valla uyuyorsa çok makbule geçer hocam , istanbuldayım evet, ben özelden yazarım size

@mzerenoglu
Ok dostum. Tel numaralirimiz da alir verir haberlesiriz

sadece ihtiyacı olana vericem tek şartım kargoyu karşılaması ihtiyacı olan mesaj atabilir ücretsiz vericem
lise veya ilkokul çağında olan 18 yaşından ufak parası çıkışmayan İhtiyaç sahiplerine vericem sadece !
sedona kask m beden : sol tarafında çizikler mevcut
gözlük camında bikaç çizik mevcut
zoom marka gidon boğazı ve gidon + sele borusu
sele

11911724_10206449913821111_1473046089_n.jpg
11909811_10206449913421101_1830504943_n.jpg
11908270_10206449913581105_1138497364_n.jpg

@saphane1234 özelden mesaj at bakalım

ürünler duruyor ciddi anlamda ihtiyacı olana vericem" mesajı iphone'den gönderdi " ama ürünlere talip. devir baya değişmiş çok değil 8-9 önce ilkokul'a giderken cebimizde 1 tl olurdu onunla simit-ayran alırdık eve yürüyerek giderdik market bisikletimiz vardı babamı ikna yoluyla aldırmıştım 100 tl idi oda.

Kimse yanlış anlamasın tabi ama sanki daha çok ihtiyacı olanlar yazsa daha iyi olmaz mı konu iyi niyetle açılmış bence forumdaki en güzel konulardan yani gerçekten ihtiyacı olanlara gitmeli yüzsüzlük oluyor sanki buraya şu ihtiyacım var diye mesaj atmak eşyasını vermek isteyen insan iyi niyetle bi iş yapıyorken diğeri 'çakallık' peşinde biraz yüzümüz olsun biraz vicdan

Merhaba. Konu başlığında Kullanmadığımız ürünleri İHTİYACI OLANLARA verelim diyor. Kısaca 2000 tl ye bisiklet alıp başka şeyler alacak parası kalmayanlar için değil de daha çok zar zor bisiklet almış ve ekonomik durumu iyi olmayan öğrenciler için olduğunu söyleye bilirim. Ancak elbette elinde fazla olupta paylaşmak isteyen ayrı. Kazasız belasız keyifli sürüşler dilerim bu arada..

Geri