Scudo Sports

Kullanmadığımız ürünleri ücretsiz olarak ihtiyacı olanlara verelim

Arkadaşlar konu amacının fazlasıyla saptığı ortada.
İstek listesi nedir ki burda insanlar elindeki fazlalıkları ihtiyaç sahiplerine vermek istiyor.
Ama bazı arkadaşlar işi cidden abartmış.

Scudo
@alperK hocam rica etsem sizdeki sele altı ışık ve ön farı alabilir miyim? Çok ihtiyacım var bu aralar

@RaptorXXL
Benim hediye ettiğim bazı arkadaşlar ürünleri aldıktan sonra yeni bisiklet aldığı ile ilgili paylaşımlar yaptılar. Çok üzüldüm. Gerçekten ihtiyacı olan arkadaşlara gitmediğini düşünüyorum. İnşallah yakın zamanda olacak olan yeni dağıtım listemde bu tür arkadaşlar talepte bulunmazlar. Gerçek paylaşımlarını olduğu gerçek bir topik olması dileğiyle...

öğrenci olmak şartıyla assize 880 km saati ve şifreli kilit gönderebilirim. Kadıköy caddebostan civarı elden teslim edebilirim.

Ufak kız kardeşime (12) yeni bir bisiklet aldık. Kasksız kullanmasını istemiyorum elinde fazla kaskı olan var ise alabilirim(pembe olursa çok seviniriz )

@ss80
Öğrenciyim km saatim yok.Kargoyla gönderebilir misin abi ? Teşekkürler

@SerkanH

Üzüldüm açıkçası.
Mesela bende mahallemdeki çocuklar için ucuz yollu bisiklet toplamaktayım. Şuana kadar 3 bisiklet topkadık bazen kendi harçlığımdan bazen onların harçlığından biriktirerek topladık. Birkaç kere konuda da istekte bulundum. Bulanmayınca kendimiz halletmek zorunda kaldık. Çocukların hepsine kask aldım. Bunu gören diğer çocuklar da istekliler şuanda 4. bisiklet bitmek üzere birkaç ufak parçası eksik ama konu altından istemeye çekinir hale geldim.

@İsa Yavaş
İsa sen benden 1 dakika önce yazmışsın dostum, ben özelden yazarken senin bildirimin geldi. KM saati senindir, ağabeye de belirttim şimdi. Güle güle kullan :)

@furkantepee

Seni başta tebrik ederim güzel kardeşim

@İsa Yavaş

İsa kardeşim bana özelden adres ve kargo şube bilgilerini gönderirsen yarın veya cuma yollarım kargo ile.

@İsa Yavaş
Güle güle kullan dostum, tura falan çıkar da Denizli civarlarına gelirsen haber et :)

• Beğen
Tepkiler: İsa Yavaş
--verildi--
uygun konu başlığı bulamadığımdan buraya yazıyorum.
banggood`dan ayın 23`üne kadar geçerli %6`lik indirim kuponu gelmiş mailime. gerçi öğrenci insanın kaç dolarlık alışverişi olur :) boşa gitmesin yine de, kuruş da olsa. mesaj atabilirsiniz.

Şimdi gördüm de bu konu başlığı baya güzel bişe olmuş ben pro sürmediğim için çok bişeye ihtiyacım yok ama olanlara ulaşması açısından gerçekten çok hoşuma gitti tebrikler :)

• Beğen
Tepkiler: Elbrus ve SerkanH
Elim de kullanılabilir durumda 3 adet yol lastiği var. İsteyene Bursa içi ücretsiz verebilirim.

@Bilal beki bir resim alabilirmiyim özelden ihtiyacım varda birde ölçüleri nedir acaba ?

Geri