Scudo Sports

Kullanmadığımız ürünleri ücretsiz olarak ihtiyacı olanlara verelim

Eski MTB'yi sattım. Bunun üzerinde gelen dişli lastikleri kısa bir süre sonra dişsiz lastikle değiştirmiştim. Şimdi o az kullanılan dişli lastikler atıl durumda. İsteyen olursa verebilirim. Karşı ödemeli kargo ile de gönderebilirim ama ne kadar tutar bilmiyorum. Bostancı'da elden teslim edebilirim. Lastiğin ebatı, markası ve dişlerin durumu fotoğrafta görülüyor. En çok 400-500km kullanılmıştır.

lastik.jpg

Elimde bir de hiç kullanmadığım gidon aynası var. Bu da atıl durumda ve isteyen olursa aynı şartlarla verebilirim.
(link)

20150609_200837.jpg

Güncelleme: Ürünler, talipleri için ayrılmıştır.

Scudo
@Onur İlker Gündoğdu .. 12 yıllık chat hayatının verdiği alışkanlık o, kendim yapıyorum pcden yazdığım zaman, ama artık teknoloji gelişmiş yapan programlarda varmış.. Benimkisi el emeği göz nuru ( tablet ya da telden yazdıklarım normal yazı stili ) ..

oktay ayna lazım değilse iletişime geçebilirmisin benimle

Biraz bakınca birazcık daha kedi oyuncağı çıktı. Kedimle dövüşmek suretiyle oynar olduk

Elimde kullanmadığım fazla bir decathlon kaskı var. Kargosunu karşılayacak birine ücretsiz göndermek istiyorum. Veya Istanbul'da Sarıyeŕ'de elden teslim edebilirim.

Ben ben Say'ın cenktamay

@cenktamay

Bir sağlıksorunu yaşıyorum. toplayınca yollayacağım kaskı. haber vermiş olayım.

Peki teşekkürler acil şifalar dilerim geçmiş olsun.

@aze22

facebook denen çöplükte, bu tür paylaşım sayfalarını kovalayan fırsatçılar var. bir kaç tanesini tespit edip admin ile görüşüp sayfadan temizletmiştik. mümkün olduğunda kullanmamanızı öneririm.

Large beden Prowell kaskımı bugüne kadar kask almamış ama "bundan sonra kullanacağım" diyen bir öğrenci arkadaşıma veya ihtiyaç sahibine vermek istiyorum. Yeni bir kask aldığımdan atıl durumdadır, en azından birilerinin işine yarasın...

Anadolu yakası, Libadiye Caddesi, Göztepe Köprüsü civarı elden teslim etmek istiyorum. Lütfen kargolamamı istemeyin...

http://www.suriyage.com/images/gear_images/1390669072_348590_suriyage_f_55_2.jpg

@KAAN SEVER
Kaan Bey pedalları bir arkadaş verdim. Hatta bayağı bir süre oldu ;)

tour of turkey istanbul etabında topladığım mataralardan verebilirim ihtiyacı olan arkadaşlara

ve shimano sora 9 lu fren-vites koluna ihtiyacım var ( sağ kol ) bendeki malesef son 4 dişlide sorun çıkartıyor , bir anda 4 dişli birden atlıyor vs.

• Beğen
Tepkiler: serdar k
@saphane1234 istanbulda yaşıyorum kargo bedelini ödersen yollayabilirim hocam

• Beğen
@anıl şentürkk
Renk olarak seçme olanağımız varmı hocam ?

@D.Mustafa hocam elimde 2 adet torkunun , bir adet takım ismi yazmayan beyaz matara ve birde etixx quick in matarası var bu söylediklerim arasından seçebilirsiniz

• Beğen
Geri