Scudo Sports

Kullanmadığımız ürünleri ücretsiz olarak ihtiyacı olanlara verelim

Scudo
Arkadaşlar benim tek amortisörlü kadroya ihtiyacım var eğer eski bisikletinizden çıkma kadro varsa talibim iletişim için veycel2008@hotmail.com adresine mail atın veya ben sizle iletişime geçeyim .

@Mehmet Levent Hocam gönderdiğiniz oyuncaklar yarım saat önce elime ulaştı çok teşekkür ederiz :) Çelik mama kabıda çok hoş :)

Önce güvenlimi değilmi onu test ettik. Baktık zarar verecek birşey yok...
koç.jpg

Vurduk patiyi ilk oyunu başlattık :p:D

koç2.jpg

Oyunun suyunu çıkardık, ilk kaybımız ipleri çıkmış bir fare oldu :komik::huhuu:

bisiklet pompa tutucum kırıldı.plastik suluk yanına takılabilen elinde olup kullanmayan varsa bana lazım.Söyleyeyim dedim.;)

@m/yalcin ondan bende bir tane olacaktı. kullanmıyorum. mesaj olarak fotoğrafını gönderebilirseniz akşam teyit edip kargoyla yollayabilirim.

• Beğen
Tepkiler: m/yalcin
@deathsidestory
ok teşekkür ederim akşam fotolarım.:harika:

@fadıl pala
ok temin edemezsem ,sizden:harika: temin ederim.teşekkür ederim .

• Beğen
Tepkiler: fadıl pala
kullanmadığınız kask aynanız varsa talibim. kaskım yok ama ayna lazım :) herşeyde devletten beklenmez değil mi ?

@Mehmet Levent

Bu video daha başlangıçtı şimdi oynamaktan yorgun düştü ve uyuyor :)

• Beğen
Tepkiler: thomisus lx
Arkadaslar biraz saçma olucak ama kullanmadıgınız go pro tarzı action cam varsa çakma falan ben alabilirim

Bir öğrenci olarak bu yaz yapmayı planladığım uzun soluklu turlarda kullanacak her türlü malzemeye ihtiyacım var. Daha tur için toplu bir alışveriş yapmadım gönlünüzden kopan birşey olursa seve seve hediye kabul ederim :)

Elimde Epson sx210 mürekkep püskürtmeli yazıcı var. Toplam 150-200 sayfa çıktı alındı. Kartuşları tamamen dolu fakat kullanılmadığı için donmuş durumda. İstanbul Edirnekapı'da elden teslim veya karşı ödemeli kargo ile her yere gönderebilirim.

Arkadaslar biraz saçma olucak ama kullanmadıgınız go pro tarzı action cam varsa çakma falan ben alabilirim

Geri