Scudo Sports

Kullanmadığımız ürünleri ücretsiz olarak ihtiyacı olanlara verelim

Scudo
@S. Uzun

kardeş sen birini öldürmek mi istiyorsun :D bu kadro bitmiş çatlak var yahuuu

@alperK Ben uyacağını düşünmüyorum.
İç çapı 12mm rulmanın. Maşanın boru çapı muhtemelen 28mm civarıdır...

Arkadaşlar merhaba elinde bana verebilecek suluk, suluk kafesi ya da kedi gözü(ön arka fark etmez) olan var mı?
Teşekkürler....

Arkadaşlar, elimde jelli sele kılıfı var, yeni sele aldığım için boşa çıktı, ihtiyacı olana verebilirim, öğrenci olursa kargo parasını da karşılarım

Sele kılıfı ihtiyaç sahibini bulmuştur, alan arkadaşa hayırlı olsun

@MTE
Hocam dikkat ettiysen ve okuduysan eğer oraya yazdim göz var nizam var alan bunu bilerek almistir zaten.

sele altı ışık ve ön far var,ön farın kelepçeleri yok

Bir adet 25 30 liraya satılan stand. 1427626278672-1979588631.jpg İhtiyacı olana bedava.

Ödünç kask alabilirim Çanakkale de birinden. Kullanmadığı bir şey varsa. Sonra ya iade ya da dilerse buradan ihtiyaç sahibi birine. 3 5 nisan da çanakkale tura katılmada herhalde kask zorunluymuş. Henüz almadım. Kaliteli bi şey alırım alınca. Ancak şuan alamam bir süre.

Yoksa da hiç sorun değil. Bir çözüm buluruz.

Salcano orijinal elcik, ayaklık ve zil ihtiyacı olan varsa gönderebilirim. Ek olarak hiç kullanmadığım ykbisiklet logolu kadro ve amortisör koruyucu kılıf da mevcut.

Tebrik ederim vallahi çok iyi bir forum , çok iyi bir yardımlaşma hepinizden Allah razı olsun :)
Henüz bisikletim yok , yeni toplayacağım basit bir kadro siparişi verdim toplama sonrasında illa bir şeylere ihtiyacım olur heralde , sizlere danışacağım :))

@ebayusuff

İlanın yayınlanmasından sonra ilk isteyen arkadaşla görüşülüp standın gönderilmesi kararlaştırılmıştır.

Konu kapanmıştır.

• Beğen
Tepkiler: Mehmet H.
@Onur YCL

Ürünler hafta içi özelden ulaşan arkadaşlara gönderilecektir.

Ürünler sahiplerini bulmuştur. Lütfen özel mesaj atmayınız. Şahsen kullanmadığım parça oldukça buradan paylaşmaya devam edeceğim.Teşekkürler.

Arkadaslar Merhaba eski bir bisiklete ihtiyacım var imkanı olmayan bir komşumuza vereceğim elinde olan varsa ve ilgilenirseniz sevinirim çok eski olsada olur

@emre savuran

Genel çerçeveyle nasıl bir şey aradığını yazmam işini daha kolaylaştırır.

Komşunun yaşı

Cinsiyeti

Kullanabileceği tür

gibi.

@ebayusuff 36 yaşında erkek 1.72 boy ise gidip gelecek arada islerinide onunla halledecek tür olarak fark etmez

xlc'nin ön ve arka mtb çamurluk seti. çok az kullanıldı. ihtiyacı olan özelden ulaşabilir.

http://i.imgur.com/UOcT4xx.jpg

çamurluklar yeni sahibine verilmiştir.

Geri