@serdarkoc Serdar kardeşim yanlış anlama ama burda maddi durumu hiç olmayan bu tür ihtiyaçları alamayanlara yardım amaçlı paylaşım yapıyoruz.Bisikletin hayırlı olsun bu arada.Sen yine paranı biriktirip alabilirsin ilerde diye düşünüyorum.
Bende Samsung S4 telefon tutucu mevcut . S4 e özeldir sadece bu telefona uyar ihtiyacı olan varsa ücretsiz verebilirim. İlk PM atanın olur
ÖRNEK RESİM:
http://i00.i.aliimg.com/wsphoto/v0/1741073688_1/Bike-Bicycle-Mount-Cradle-Phone-Holder-For-Samsung-Galaxy-S4-Mini-I9190-i9195-ZY.jpg http://i00.i.aliimg.com/wsphoto/v0/1052513148/200pcs-lot-Bike-Bicycle-font-b-Motorcycle-b-font-Accessories-font-b-Cell-b-font-font.jpg
Selamın aleyküm abiler kusura bakmayın elinde fazladan kask, eldiven, gidon olan var mı aceba kargo yoluyla iletebilir misiniz bana hiç maddi durumum yok şimdiden teşekkürler
Elinde fazladan kaskı olan (en azından şehir içinde beni idare edebilecek düzeyde) varsa, çok sevinirim. Bir yandan yazın alacağım bisiklet için para biriktiriyorum, bu yüzden bu gibi malzemelere şimdilik para kalmadı. :/
Arkadaşlar Merhaba,
Bu değerli başlığı açan ve emek veren herkese teşekkür ederim öncelikle.
29 jant MTB bisikletim var.
Ancak çamurluk ve reflektör eksiğim var.
Malum, bisikleti yeni aldım pek fazla bütcem kalmadı.
Elinde fazla çamurluk olup benimle paylaşa bilecek olan varsa çok memnun olurum.
Teşekkürler...
kısa süre önce decathlon'dan aldığım mavi renk sırt çantam var. herhangi bir deforme, kir vs. yok. sadece iki kez kullandım. isteyene bedelsiz verebilirim. özelden iletişime geçiniz.
Paylaşımda bulunan tüm arkadaşlara yardım edilen arkadaşlar adına minnetlerimi ve de bu unutulmuş bir değerimizi hatırlattıkları içinde teşekkürlerimi sunarım.
Bende de bi kadro var ama kusurlu. Sele borusu dibinden catlagi var. Kullanirim isime yarar diyene kargolarim kargo alicinin.
Astro 212 18" disk uyumlu kadro.
Merhaba eğer sizin içinde uygunsa mahallemdeki afacan bir kardeşim için bu kadroyu modifye edip karne hediyesi olarak vermek için almak isterim.
Kolaylıklar...