Scudo Sports

Kullanmadığımız ürünleri ücretsiz olarak ihtiyacı olanlara verelim

@Cem Eren hocam rica ederim.
onemli degil işini gorecekse ne mutlu bana,hayirli gunlerde kullan:):)

• Beğen
Tepkiler: Cem Eren
Scudo
durumu yeni,kutusunda, trabzon'da, kargoyu alıcı öder.
2 çift biri semi metalik diğeri normal.

https://www.bisikletforum.com/proxy.php?image=http%3A%2F%2Fs8.postimage.org%2Fics07dsx1%2FDSC00032.jpg&hash=9c564fdc30323774aba1134d50d300b0

birine lazımsa alsın.

@RaptorXXL peki bunun için Göbek değiştirmek gerekiyormu gerekmiyorsa 1 ine talibim

Bildiğim kadarıyla göbeğinde uyumlu olması şart.
Daha doğrusu göbeğin içinin uyumlu olması gerekiyor.
Mil yerine boş ortası boş parça takılıyor ismini bilmiyorum ne yazıkki.

• Beğen
Tepkiler: SerkanH
@Kubilay Koparan
Hocam isterseniz bisikletcinizle konusun kucuk bir parca degisimi ile halloluyor.

2 çift 1.50 btwin 0 kondisyonda iç lastik.
Bir tane kare milli yarı ömründe doldurmuş fsa aynakol (göbek bakım istiyor)

Zincir verildi.

2 çift 1.50 btwin 0 kondisyonda iç lastik.
Bir tane kare milli yarı ömründe doldurmuş fsa aynakol (göbek bakım istiyor)

Zincir verildi.

Lütfen benim gibi öğrenci arkadaşlarım yazsın :)

ba16e869e1af06b1e972009e2873afa8.jpg

Yeni alınmış, bir kez kullanılmış jel sele kılıfı. Decathlon ürünüdür ve S bedendir. ihtiyaci olan varsa alıcı ödemeli gönderebilirim.

Edit: Verilmiştir. Kubilay Koparan kardeşimize gönderilecektir.

@Cengo eğer karşı ödemeli yollayabilirseniz talibim hocam.

Zamanında aldığım ve şu anda kullanmadığım kablolu KM saati var. İsteyene kargo ücreti karşılığı gönderebilirim.
Adres: Ankara

20150726_131013.jpg

@Jokurx isimli üyeye gönderilecektir.

Eğer elinizde aero bar triathlon barı varsa bana verebilecek var mı. Yer Ankara. Oğrenciyim fazla olmasada bir miktar ödeme yapabilirim

Çok faydalı bir konu. Herkes yararlanmalı. Burdaki herkesten Allah razı olsun. Elime kullanmaduğım birşey geçince direk burda olucam. Çok saol feversea! :utan:

@erol__152 Dostum lastikler başka bir arkadasa gidiyor pazartesi günü guncelemeyi unutmusum kusura bakma :)
Ayrıca lastik patlar :) yamalar bunun için var lastik yarilmadiysa şayet.

• Beğen
Tepkiler: erol__152
Lastikler ve zincir verildi. Sadece fsa aynakol kaldı. Mtb 22-32-44 yarı ömründe. Kare mil göbek. Göbeği bakım istiyor. 3x9 set için. Tekrar rica ediyorum benim gibi "öğrenci" arkadaşlarım yazsın.

Zinciri alacak olan arkadaşın sistemi 7 li olduğundan ve zincir 9 lu olduğundan vaz geçtik. 9 lu deore veya xt modelini hatırlamadığım daha yarı ömrüne gelmemiş zinciri ve fsa aynakolu ihtiyacı olan arkadaşlara verebilirim. Ancak tekrar rica ediyorum benim gibi "öğrenci" arkadaşlarım yazsın.
aynakol Mtb 22-32-44 yarı ömründe. Kare mil göbek. Göbeği bakım istiyor. 3x9 set için.

• Beğen
Tepkiler: cpt.erhan
elimde ucuzca bi kask L beden olması lazım, koca kafalıyım çünkü
şifreli kilit
sedona pompa
kask aynası
arka reflektor
küçük bi zil var.
satmaya kalksam para etmeyeceği için aylardır duruyor.
denizli içi heryerde elden teslim ederim.

şehirdışına yollamak saçma olur kanımca.çünkü çoğunun adet fiyatıı kargo parasından ucuz :)

@Uğur Tefci
Hocam kask aynası ile ilgileniyorum nasıl bir şey acaba ? Fotoğrafı var mı hazırda ihtiyacımı karşılar mı diye merak ediyorum

Geri