Scudo Sports

Kullanmadığım Malzemeler: Tur Heybesi, Ayakkabı, Arka ışık, Uzun eldiven, Düz gidon

ysufdran

Daimi Üye
Tepki
69
Bisiklet
Cannondale
Değerli arkadaşlar, yoğunluktan ötürü kullanamadığım malzemelerimi satmayı istiyorum. Boşuna duracakları yerde birilerinin işine yarasınlar. İlgilenenler istedikleri zaman arayabilirler. Cevap vermezsem dersteyimdir, ancak geri dönerim. Ürünler YTÜ davutpaşa kampüsünde şu an. Hafta içi görülebilir. İstanbul dışı almak isteyen olursa, kargoyu mağdur etmeyecek şekilde ayarlarız.

Tel: 0555 630 2125
facebook.com/ysufdran

Btwin Tur heybesi, geçen yıl aldım. Su geçirmez, her iki gözü 15 er ltre hacimli, bagaja takıp çıkarması inanılmaz kolay, reflektörlü. Uzun tur yapacağımı düşünmüştüm, lakin kısmet olmadı. Bir kez taktım sadece, etiketi bile duruyor. Fiyat ₺70

Tel: 0555 630 2125
facebook.com/ysufdran

(link)

(link)

(link)

Shimano MT43 ayakkabı 43 numara. halinden de anlaşılacağı üzere yırtık, yıpranma, ezik vs yok. Kaller biraz paslandı sadece. Fiyat ₺80

(link)

(link)

(link)

(link)

(link)

5 Ledli arka ışık Pakedi hiç açılmamış 6 fonksiyonlu, 5 ledli arka lamba. Sele borusuna kolaylıkla monte edilebilir. 2 tane AAA(kumanda) pili ile çalışıyor. Fiyat ₺10

(link)

Rockrider Kışlık Uzun eldiven. Decathlondan almıştım. Bir kez kullandım. Fiyat ₺10

(link)

(link)

KTM Life serisi aleminyum düz gidon. Şehir-Tur bisikletime kelebek gidon yaptığım için kullanmıyorum bu gidonu artık. Hafif, sağlam. Fiyat ₺20

(link)

(link)

Maxxis Detonator 700x23 dış lastik. . Katlanabilen bu lastik, alet edevat kutumda kalmış. Pek kullanmadım. Uzun yola gittiğimde lastiğim yarılırsa diye yanımda götürürdüm. Fiyat ₺15

(link)

Scudo
Günceldir. Heybe Rezerve edildi...

Heybe satılmıştır... Diğer ürünler için güncel . . .

Eldiven ve arka ışık rezervedir.

Ayakkabı
Tur heybesi
Maxxis dış lastik
Gidon için ilan günceldir...

Ayakkabı
Tur heybesi
Maxxis dış lastik
Gidon

için ilan günceldir...

Gidon ve lastik için günceldir

Son tahlilde, Düz Gidon için Günceldir

Küçük bir düzeltme.Gidon düz(flat) değil riser gidondur,bilginize.

@Barış TURAN

Teşekkürler efenim

Gidon için günceldir ..

Maxxis Detonator dış lastik tarafımca alınmıştır. İlginiz için teşekkür ederim Yusuf Bey. İyi satışlar.

Güle güle, iyi günlerde kullanmanız dileğiyle.

Gidon için günceldir.

Gidon baglanti capi nedir acaba

Ayakkabı ile eldiven duruyor mu acaba

Sadece Gidon için günceldir.

Geri