Scudo Sports

Kullanılmamış yol bisikleti ekipmanları

Eduardo Bianchi

Daimi Üye
Tepki
352
İsim
Eduardo Bianchi
Başlangıç
1980—81
Bisiklet
Colnago
Bisiklet türü
Yol bisikleti
Selam arkadaşlar,
Yol bisikletimi sattığımdan elimde kalan hiç kullanılmamış "0" durumdaki mlz.uygun fiyatlara satıyorum.İsterseniz tek tek, isterseniz hepsini birden.
Lütfen beni cep tlf.dan arayın veya e-mail adresime mesaj gönderebilirsiniz.
1) Shimano 105 FC-5500 Ayna Kol
172,5 mm / 53-42 yaprak kombinasyonu,octalinc bb sistemli (kullanılmadı)
(130 YTL)
2) Shimano Ultegra RD-6500 SS arka vites attırıcı (kutusunda,kullanılmadı)
(55 YTL)
3) Shimano 105 BR-5500 Ön-Arka fren bacakları (kullanılmadı)
(80 YTL)
4) Shimano 105 BB-5500 Bottom Bracket (68-BC1.37*24 L----109.5----R)
(Kutusunda), (35 YTL)
5) Shimano Duraace G&T Pulley Set Arka vites yedek dişliler 2 takım kutusunda
(45 YTL / 2 takımın fiyatı)
6) Cinelli Gidon Bandı-Mantar (Bianchi Yeşili) (kutusunda) (25 YTL)
Ambrosio Gidon Bandı-Mantar (Bianchi Yeşili) (kutusunda) (15 YTL)
İlkay Alpertonga
0 533 595 29 09 / ilkay.alpertonga@honeywell.com

Scudo
selam dostum tüm parçaların resimini koyman gerekiyor

Bülent bey merhabalar,
Haklısınız, henüz bununla ilgili bir çalışma yapamadım.en kısa zamanda fotoğraflarını ekleyeceğim.
Saygılarımla

arkadaşlar ben arka attırıcıyı aldım ürünler mütiş kutusunda sıfır almak isteyen bence kaçırmasın tel arayıp buluşabilirsiniz resim koyamıyormuş vaktim yok dedi

keşke resim koyabilse süper olur. yoksa konunun kilitlenme ihtimali var benden söylemesi

bülent abi ilkay abimizin hakkat zamanı yok ama magzemeleri gördüm ultegra attırıcı ben aldım kutusunda sıfır hersey ilkay abi kadıköyde oturuyor buluş abi sen ilkayla işte bak alçaksan magzemelere

@gökhan öztürk

yok abi ben alçak değilim :D :D malzemelerden şüphem yok ama resimsiz ilanlar kaldırılıyor o yüzden hatırlatma yapim dedim saygılar ilkay beye

Bülent bey selamlar,
Şu an saat 21:00 ve ben iş yerimde, bir yandan hafta sonu gelen mesajlara cevap yazıyorum, öte yandan yarın sabah yapacağım Antalya seyahati için hazırlık içerisindeyim.Gerçekten mlz.için fotoğraf koymaya zamanım olmadı, haftaya inşaallah Antalya dönüşünde.
Bu arada Gökhan arkadaşım almış olduğu arka vites attırıcısını güle güle iyi günlerde kullansın, kendisine olumlu düşünceleri için çok tşk.ederim.
Sonuç olarak, Ultegra arka vites attırıcı satıldı, Cinelli gidon bandı ve Duraace G&T Pulley set bir takım, Kıbrısa gidecek, Antalya'dan bir arkadaşımız da 105 fren bacaklarına ve Ambrosio gidon bandına talip.
Bakalım kısmet.
Saygılarımla,

ilkay abi 1 ara gel çayyımızı iç abi bike andoutor magzamıza seni tanıyor gürkan bora abiler seyahat bitince bekliyoz ona göre abi hayırlı işler ve satışlar dilerim sen anlayışlı bisikletcisin GÖKHAN cannondale

Selam arkadaşlar,

İlanım günceldir, satılmayan parçalar;
Aynakol, bottom bracket, 105 fren bacakları, 1 takım dura ace arka vites yedek dişliler,Ambrosıo gidon bandı

Görüşmek üzere.

İlkay

Selam arkadaşlar,

105 aynakol, 105 fren bacakları ve 105 bottom bracket satılmıştır.Mustafa bey iyi günlerde kullansın.

Cinelli gidon bandı ve Duraace G&T Pulley Set (1 takım) Mehmet arkadaşıma satılmıştır.İyi günlerde kullansın.

Bildiğiniz gibi Ultegra arka vites attırıcıyı da sattık.İyi günlerde kullansın.

Kalan malzemeler;

Ambrosio Gidon Bandı Mantar (Bianchi yeşili)
Shimano Duraace G&T Pulley Set arka vites attırıcı yedek dişliler (1 takım)
Michelin marka yol bisikleti iç lastiği ( 3 kutu)

Saygılarımla,

İlkay ALPERTONGA

İlan günceldir.

saygılarımla,
İlkay ALPERTONGA

selam ilkay. sana haftaya diger gidon bandı ve ruble dıslısı ıcınde para yatırıcam onlarıda bana ayırırımısın. gorusmek uzrere

Resimsiz ilanlara forum kuralları gereği müsade etmiyoruz,1 iş günü içersinde konuyu resimle güncelleyiniz,aksi takdirde konuyu kapatmak zorundayız.dikkatinize..

Geri