Scudo Sports

KullanilmamiŞ New Balance Erkek Ayakkabisi

netmark

Forum Demirbaşı
Tepki
22
Urun orjinaldir kutusundadır, hiç kullanılmamıştır, yurt dışından alınmıştır. 44.5 numaradır. Burgundy (kırmızıya çalan mor) renktır. Tek siz giyeceksiniz. Ürünün yurt içi satışı yoktur. Emsal satış fiyatı 140-150 lira civarındadır. Takas duşunmuyorum. İstanbul içi elden teslim. Şehir dışı kargo alıcıya aittir. Ozel msjlara cevap veremiyorum. Fiyat 90 lira. İletişim divxist@hotmail.com

(link)

(link)

(link)

Scudo
bildiğim kadarıyla ürünün orjinal resmini koymanız lazım sanırım moderatörün gözünden kaçmış

Selam,

ürünün orjinal resmi zaten :)
Moderatorun gozunden kaçan şey ilanı ikinci el diger bolumune verecegime giyim&aksesuar bolumune gondermişim yanlışlıkla bunu duzeltirse sevinirim. Özellikle son iki ilan için.

Not: Bulentbayraktar isimli arkadaşım ozel mesajlarına cevap veremiyorum. Lutfen divxist@hotmail.com adresinden bana yazabilirsin.

Selamlar...

Ürünün bulunduğu bölüm bu haliyle doğru.Ayakkabılar da giyime dahildir.

sizin kendi çektiğiniz fotolar mı bunlar

evet ..

fotolara neden taktıgını sormamda bir sakınca yoktur sanırım ??

@netmark

Foto çekiminde hangi fotograf makinesini kullandığınızı ve çekim stüdyo ortamı bilgisi mümkünmü. Emeginize sağlık güzel çekimler, Bende fotograf sanatı ile ugraşmaktayım.

ayakkabılar için ilanı verdim arkadaşlar fotograflara taktı :)

New balance izmirde mağazası vardır. yurtiçinde satışı vardır .

Arkadaşım bu ürünün yurt içi satışı yoktur diyorum new balance in degil !!!!!!

yaa eskiden süper ucuzdu bu ayakkabılar şimdide süper pahalı.... anlamıyorum nasıl böle değişiyo bu iş. converse de aynıydı mesela. sonra bi pahalandı bi moda şimdi 100 lira civarında.
bu haftasonu aldım ben de bi NB ayakkabı. GOcard' a yüzde 15 taksit yapıolarmış. iyi bi indirim aldım gerçi.. ama yine de pahalı abi ya.. yalnız sağlam ayakkabı. :)

Populeritesi arttıkça fiyatta artıyor malum :) yukselen deger oldu cıktı :)
bende 6 çift var bendeki biraz newbalancemania lık :)

hahaha seninki de iyiymiş. hastalığı bile çıktı işte :)

@netmark

New Balance fanatikleri coktur.New Balance- Asics Tiger cekismesi ozellikle kosucular arasinda cok bilinir.Buda Mercedesmi BMWmi-Trek mi Cannondale mi- olayina benzer ;)

Bende New Balance fanatigiyimdir. En son aldigimda Amerikan mali bir NB :))

hehe :D baltayı taşa vurdu, adam fotocu çıktı :D ,y, geceler ...

Geri