Kullandığımız telefonlar

M.Fatih Ertürk

Aktif Üye
Kayıt
12 Mart 2013
Mesaj
184
Tepki
24
Şehir
Adıyaman
Bisiklet
Salcano
@Umut Kılınç37

bende çok kullandım ama şimdi Zte Blande 3 (Tr Adıyla Avea in touch 2 ) kullanıyorum navigasyon attım androit 4.4.2 KİTKAT Yaptım hızlandı epeyi epeyi de program var :)
 
Scudo
Kayıt
15 Aralık 2013
Mesaj
476
Tepki
1.320
Şehir
Şile / İstanbul
İsim
MUSA
Başlangıç
2007—08
Bisiklet
Diğer
Bisiklet türü
Yol bisikleti
telefonlarımı çorbanın içine, havuza ve wc gibi yerlere düşüren bir adam olarak beni duygusal olarak sarsmayacak minimal tasarımlı klasik telefonlar hep tercihim olmuştur. dokunmatikler bana göre değil
 

Barış TURAN

Forum Bağımlısı
Kayıt
28 Ağustos 2011
Mesaj
2.677
Tepki
1.990
Yaş
43
Şehir
Bursa
Bisiklet
Kron
Huawei y 100 U8185 telefonum var.Android işlemcili.Telefonlar konusunda zır cahilim.Telefonda bir problem var sanırım taktıgım hafıza kartını(8 gb) görmüyür.telefonnu rootlamak gibi birşey duydum.bu yapılırsa düzelir mi?whatsupp ve benzeri uygulamaları yükleyebilir miyim?bunları googleplay storedan mı yüklüyüruz?yardım edebilir misiniz arkadaslar,aciliye ti de var.Telefon dükkanlarına servislerine gitsem bu durumu düzeltebilirler mi?
 

Uğur S.

Forum Bağımlısı
Kayıt
4 Nisan 2014
Mesaj
1.678
Tepki
1.818
Yaş
43
Şehir
İstanbul
Bisiklet
Bianchi
GM Discovery kullanıp Strava'sı çalışmayan var mı?

Google maps ile ilgili bir sorun sanırım. Strava OpenStreet Maps'ten Google Maps'e dönüş yaptığından beri uygulama ile kayıt açmaya çalıştığımda beni atıyor.

Aynı şey Runtastic, MapMyRide, Endomondo vs tüm uygulamalarda da oluyor.

Bunu yaşayan var mı?
 

Tolga Günsezer

Forum Bağımlısı
Kayıt
19 Temmuz 2011
Mesaj
1.206
Tepki
1.060
Yaş
50
Şehir
Manisa / Sarıgöl
Bisiklet
Whistle
@Barış TURAN telefonun 32GB kapasiteye kadar SD kart destekliyor. SD kartı başka bir yerde formatlamayı deneyebilirsin, kart yada kart yuvası arızalı olabilir kartı başka bir telefonda kontrol edebilirsin bunlara rağmen görmüyorsa kart yuvası arızalı olabilir.

Teknik özelliklerinde 2.3 android versiyonu gözüküyor, eğer güncellenmediyse muhtemelen whatsapp ve benzeri uygulamalar sorun çıkaracaktır. Zaten donanım olarak da zayıf yüklense bile yeterli performansı vermeyebilir. Ayarlar menüsünde cihaz hakkında sekmesinin ekran görüntüsünü atarsan daha fazla bilgi verebilirim.

Rootlama konusunda tecrübeli olmayanlara kesinlikle tavsiye etmem kaldı ki root sorunun tam çözümü değil diye düşünüyorum senin sorunun için.

Benim düşüncem artık telefonun yenilenme zamanı gelmiş.

Not: Şimdi kontrol ettim Whatsapp 2.1 versiyon ve üzerini destekliyor. Google playden aarama kısmına whatsapp yazıp uygulamayı yükleyebilirsin.
 
  • Beğen
Tepkiler: Barış TURAN

Barış TURAN

Forum Bağımlısı
Kayıt
28 Ağustos 2011
Mesaj
2.677
Tepki
1.990
Yaş
43
Şehir
Bursa
Bisiklet
Kron
@Tolga Günsezer desteginiz icin cok tesekkurler simdi gördü m mesajınızı.sabah bi giriştim tam giriştim.root yaptım oldu fakat bu sefer google play storumun olmadıgını fark ettim.play storu indirebiliyordum fakat kurduktan sonra uygulamaya tıkladıgımda error veiyordu mozilla ile alakalı olarak
direk whatsapp i indirip yüklemeyi denedim misler gibi çalıştı ve sorun yok.lay store ile ilgili sorunu nasıl hallederim ya da tarayıcısını nasıl güncellerim bi onu kesfedemedim
 

Barış TURAN

Forum Bağımlısı
Kayıt
28 Ağustos 2011
Mesaj
2.677
Tepki
1.990
Yaş
43
Şehir
Bursa
Bisiklet
Kron
hafıza kartı ile ilgili de hala bi problem var gibi.4 sarkı atıyorum 2 si calıyo ikisi ismi listede gözükse de saglam olan sarkıya geciyor player
 

dgntkn

Aktif Üye
Kayıt
21 Ekim 2015
Mesaj
173
Tepki
137
Şehir
Balıkesir
İsim
dgntkn
Bisiklet
Kron
Huawei ascend mate 7,
8 cekirdek li 13 mp arka kamera(cekimler gayet guzel) 4000 mah batarya ortalama iki gun kullanim suresi, parmak izi okuyucu sensor 1 saniye gibi kisa ve hatasiz okuma sensoru, 6 inc lik dev bir ekran.... telefon alacaklara tavsiyemdir... ancak huawei marka olarak ulkemizde yaygin olmadigi icin biraz onyargili olabilirsiniz ama 2015 yilinda dunya capinda 3. Sirada telefon ureten markadir.