Scudo Sports

Kulaklıkla müzik dinlemenin risklerine karşı basit bisiklet teybi

Scudo
@taner07 insanlar müzigimi en fazla 3 saniye duyabiliyolar,zaten son ses de açmıyorum çok güzel bişey bence,ama kimseyi rahatsız etmeden tabiiki !hem korna çalmama gerek kalmıyo:harika:

• Beğen
Tepkiler: ERKAN ÇAVUŞ
Bu arada şu göğüs askısı için hala bir fikir bulamadım :(

• Beğen
Tepkiler: Harbi Bisikletci
@micodinho Sarsıntı için maşa kilidini açık tutup kalan sarsıntıyı da kenarlardan feda ederek yazılımla hallederim ama dediğin gibi yapmak daha makul özellikle bozuk yollarda. düşündüğüm aparatı hazır göğüs bantlarına uyumlu olacak şekilde yapmak daha mantıklı olacak sanırım.

@micodinho olursa direk yapıcam kemerle yapmıştım ben bir ara ama üst askı yapamadım :)

@micodinho
:)Merak ettim, bluetooth baglanti imkani var mi?

sadece o yok kötü yerden vurdun gerekte yok aslıdnda herşey için delik mevcut:D

• Beğen
Tepkiler: tugrulboraerkil
@Kubilay Koparan
Telefon icin gögüs kilifi bulamasin. Telefonu gögüs üzerinde tasimanin zarlarini okumani tzavsiye ederim. Bunu bence izinli bir sekildede kimse icat edemez cünkü insanlarin sagligi ile oynamis olur.

@Murat Cömez o kadar kötü mü ya peki kaskta taşınabilir mi sizce ?

vay @Murat Cömez abicim olay yeri gibi geldi..Haklısın abicim ama telefonu uçak moduna almak gerekir... yoksa radyasyon dolayı spor degil felaket olur işimiz...:harika:

@micodinho ben kaska takmak için güzel bir yol düşündüm yarın atıyorum resimleri :)

• Beğen
Tepkiler: micodinho
Ben yaptım göğüs aparatını şimdi köyde yim eve geçeyim atarım resimleri

Oh hocam tam aradığım ya lütfen bekliyoruz :)

Ses dışarıda olsa bile dikkat dağılır, çık:kötü: olmaz.

ben bisikletin arkasına portbagaj taktım. onun üstüne iki tane hoparlör ve o da telefona bağlı çok iyi ses çıkıyor.

Geri