Scudo Sports

Kulaklıkla müzik dinlemenin risklerine karşı basit bisiklet teybi

Matiz

Daimi Üye
Tepki
303
Bisiklet
Mosso
Herkese selam,
Malum bisiklet sürerken kulaklıkla müzik dinlemenin bazı sakıncaları var. Müzik dinlemeyi çok seven biri olarak basit bir çözüm buldum. İhtiyacımız olan şeyler sadece mp3 çalar, tripod hoparlör ve bisiklet suluk aparatı. Çok gürültülü yollarda duyulmasa da daha sakin yerlerde yeterince ses veriyor
Keyifli sürüşler :)

Dosyalar

• P_20150830_175430.jpg
    P_20150830_175430.jpg
    64,6 KB · Okunma: 337
  • P_20150830_175403.jpg
    P_20150830_175403.jpg
    52,9 KB · Okunma: 310
  • P_20150830_175341.jpg
    P_20150830_175341.jpg
    65,7 KB · Okunma: 304
  • 1440947146180-706440615.jpg
    1440947146180-706440615.jpg
    35,6 KB · Okunma: 331
  • Beğen
Tepkiler: mariokaldato
Scudo
Şehiriçide kullanırken kulaklığa kesinlikle karşıyım,asla kullanmam.Hatta arkada heybenin cebine cep telefonunu koyup oradan bile dinlemem.Sebep malum pür dikkat olmak gerek trafikte.Ha sehir ısı yol olursa heybe cebinden tıngır mıngır hafif müzik gelmesi cok hos olur.Böylesi bir agırlıgı taşımam sahsen.Tercih son olarak yine kullanıcının. :)

• Beğen
bende asla dinlemem kulaklıkla ,bundan aldım n 11den 43 lira bide kılıf yaptım bisiklete cırtlı sesi çok iyi sarjıda yaklaşık 3 saat falan gidiyor tavsiye ederim07202363815845381260.jpg

(link)

(link)

Hiç ürün icat etmeye gerek yok :D hazır icad edeilmişleri var :D

bunların sesi çok az çıkar ben son ses açamıyorum düşün yani,ve radyosu da çok iyi...:harika:

• Beğen
Guzelmis begendim valla

@micodinho Nereye monte ettiniz? kılıfı nasıl yaptınız? aynı ürün bende var ama biraz fazla büyük gibi.

@M.Burak KARADAĞ bunun pilli olanları yok mu

Ben eve gidince resim çekip atarım mesleğim gereği öyle şeyler yapabiliyorum, g3 telefonuma göğüs aparatı yapıp video çekmeyi düşünüyorum şimdi de, benim paylaştığım radyo eski nokia bataryası var içinde o yönden çok iyi 5saat şarj edip yaklaşık 3 saat gidiyo

@micodinho Göğüs aparatı varmı telefonlar için ya ben çok aradım bulamadım
Tel iphone 5s bu arada.

Kendim yapıcam kısmetse şimdi izindeyim yaklaşık 1 buçuk metre lastik ve bir kılıf gibi bişeyle olur

@micodinho Yaparsanız özelden veya forumda konu yoluyla iletebilirmisiniz acaba gerçekten ihtiyacım olan bir proje :)
Bu arada bende çok severim kendin yap stilini.

Bi kendime yapayım resimleri paylaşırım bakalım nasıl olacak

@1dost arayın bakın hocam ben seçenekleri sundum. Bildiğim kadarıyla yok.

@micodinho bende gidon üzerine konumlandırabileceğim sürgülü bir aparat yapmayı düşünüyorum. Telefon tutacağı olacak ama sürgüyü kaldırarak gerektiğinde gidon üstü aksiyon kamerası gibi telefondan çekim yapmak için. Telefonu bu işler için kullanmak isteyenlere SMR PRO (Android) uygulamasını öneririm. Ekran kapalıyken vidyo ve belirlenen aralıklarla resim çekebiliyor. Böylece şarj çok daha uzun süre gidiyor.

@therkut gidon üstü aksiyon kamerası çok titreme yapıyor en mantıklısı göğüs de olan o yüzden göğüs tavsiyemdir, telefon tutacağı içinse de ben şu an kullandığım kılıf sağlam bi kılıf onu delip gidona Plastik kelepçeyle sabitleyip kullanmayı düşünüyorum [emoji6]

• Beğen
Tepkiler: therkut
Şehir içinde böyle şeyleri kullanmak son derece yanlış, insanlar sizin müziklerinizi dinlemek zorunda değil; şahsen beni çok rahatsız ediyor. Ama insanların yoğun olmadığı, kafa dinlemek için gidilen yerlerde kullanılabilir :harika:

• Beğen
Tepkiler: Tolstoy
Ya şu telefon için göğüs aparatı yapımı veyaz hazırı satılan varmı ?
Yapmak tercihim rehber arıyorum :)

Geri