Scudo Sports

Kudret Kurtcebe

Durum
Başlık tartışmaya kapatılmıştır.
Kudret abi Selamlar Saygılar.
Benim haddime değil ama müthiş bir yeteneğiniz var ve videolarda gördüğüm kadarı ile severek çalıyorsunuz her halinizden belli oluyor.
Şu an gençliğin sizin gibi rol modellere ihtiyacı var tarzınızla, bakış açınızla,yeteneğiniz ve tevazunuzla bir çok insanı etkileyebilirsiniz.
İnşallah gençler ile daha çok kaynaşacağınız ortamlar olur.
Bisikletçiliğinize de hayranım ayrıca.
Ankaradan selamlar

Scudo
@isosel
harbi bilmiyordum ya :) çok hoşuma gitti tebrikler kudret ağabey vallahi 10 parmağında 10 marifet maşallah :harika:

• Beğen
Tepkiler: trainspotting35
Tesekkurler savaş,
Ölü ozanlar bestesi ,ölü ozanlar derneğini seyredince kaleme döküldü bu filim beni çok etkiledi,robin williams aynı zamanda bisiklet tutkunu idi,kaybettik onu,toprağı bol olsun,bu arada stüdyoya kapanıp 23 adet bestemi düzenleme derdindeyim,3 'üncü
Albüm,bas,davul,elektro gitar,şeklinde,bazi bestelerde ise altosax nefesli düşünmekteyimde zaman ne gösterir bakalım

@OnurA

1968 senesinde 12 yaşında gitar dersleri aldım,hocam kalus idi,2 senede beni yetiştiren değerli hocam kalus idi,ona çok şey borçluyum,pena tekniğini bende fark etti,

Bu videoda bir durum var ,örnek,fumahey,diyorum,bu bir doğaçlama olayıdır,
Peter gabriel ,so albümünde e demekte ,sadece e 'yi söylüyor,bu doğaçlamadır,led zeppelin 'ın solistinin ,uuuuuvv doğaçlamasını unutmayın,robert plant,müthiş bir gırtlak idi,ve freedy mercury,
You tube'bir arkadaş mesaj atmış ,yukardaki klibin altına ,ıngilizce neden kudret demiş !!!!
Parçada ize demekteyim,bildiğimiz easy değil ,o doğaçlamadır

Son kayıtlar,burada akustik kayıt mükemmel,bu işten anlamam ,ama ölü ozanlarda kayıt kötü idi .,gitarın kaydı yani,ses mühendisliği başka bir olay tabi,

tutmaz bu müzikler tutmaz tabii.(düşünmeyi yasaklayan,kitapların yakıldığı toplum).şimdi gençlik ne oldu.haber dinlemeyen,teknoloji bağımlısı gençler oluştu.50.000 kişi uyuşturucu dağıtıcısı olarak af bekliyor.bunlar acaba toplam kaç kişiye bunları satıyorlardı.müzik toplumun aynasıdır.bir zamanlar,müzikte de düşünmeyi yasaklamadılar mı bu toplumda. sanat tabi ki gelişemez.okullarda müzik ders saatleri kısalması bunun göstergeleridir.onlarca yıllardır,sanatçı ve eser çıkmamaktadır.diğer konularda olduğu gibi, sanatda da geriye gidilmektedir.neşet ertaş'ın bile değerini yaşarken veremeyen bir toplum,diğerlerinin (kurtuluş=rahmetli,fikret kızılok=rahmetli,vs diğer) ve yaşamakta olanların(kudret kurtcebe ve benzerleri) kıymetini bileceklerinden şüpheliyim.gençlik zaten sınav-teknoloji robotu olmuş,başını kaldıramıyor.bu forumdaki gençleri,bunlardan uzak tutuyorum.umarım,kudret kurtcebe,kramp,objektif,kesme şeker dinleyen gençliğimizin artması dileğiyle,saygılar,sevgiler..

• Beğen
Tepkiler: Kuzey Ege
@soner kalaycıoğlu

Soner bey teşekkür ederim,artık pek fazla kendime baskı yapmıyorum,yani içimde harcandık diye bir düşünce oluşmasına izin vermiyorum ve notur olma durumumu muhafaza ediyorum,dünyanın şu anda geldiği nokta zati pekte iç açıcı değil,
5000 yıllık insanlık tarihi savaşlar ile geçmiş,bu prosedür önümüzde 50 yıl boyunca devam eder,çünki hala açgözluluk halledilemedi,kibir halledilemedi,ego halledilemedi,
Dünyanin en büyük sorunu insanlığın bir bütünsel olamaması. Yüksek bilinçten mahrum olması kainatta çok uzaklardan dünyanin görüntüsünü çeken uydunun gözünden bakar isek mavi bir küre görürüz,altı boşluk üstü boşluk bir kürede yaşayan biz insanogullari hala enseden kıldan sebebler ile birbirimizi bogazlarken,neyi paylaşamiyoruz,3 metreye gitti sevgili david rockefeller,kurtlar onu yedi,kemikleri kalacak geriye,ama canını yaktığı insanlarin ruhlarının seslerinden huzursuz olacak,hiç kimsenin yanina kalmaz ,adalet er geç yerine gelir

Forum da paylaşımlarınızı takip ediyordum bisiklet üzerine çok faydalı konular da emeğiniz var kendi adıma öğrendiğim çok şey oldu üstad. Youtube da video görünce hemen foruma baktım ve cidden ben de çok şaşırdım Maşallah hocam tebrik ediyorum yorumlarınız şahane yüreğinize sağlık.

Ülkemin mütevazi IQ 'su sebebiyle ,hak ettiği yerde olamayan sanatçılarımızdan olduğunuzu geçte olsa farkettim ...

@CeCeKa

Teşekkür ederim,artık 61 yaşındayım,eski bestelerimi orkestrasyon olacak biçimde yeniden düzenlemek istiyorum,tabi bunun için sağlam bir davulcu ve bass gitarcı şart,
Birde alto sax çalan bir kişi,ekip 4 kişiden oluşacak,tabi önce 3 adamı bulmak lazım ve stüdyoda aylarca kapanıp çıkmamak lazım

Durum
Başlık tartışmaya kapatılmıştır.
Geri