Scudo Sports

Kudret Kurtcebe yeni album!

Durum
Başlık tartışmaya kapatılmıştır.
Scudo
Gitara fısıldayan adam.

Kudret Abi'yi youtube'dan dinlerdim ara ara.Yeni parçalarla beraber bazı eski parçalarını stüdyoda tekrar kaydetmiş sanırım. Çok iyi olmuş, bize de iTunes'tan satın almak düşer.

Albüm cd olarak satışı olacak mı?

kudret abinin müzikle ilgilendiğini bilmiyordum, tek başına şarkısı da en sevdiğim şarkılardan biridir halbuki vay be dinliyorum albümleri

Kudret abi gibi bi' ozanımız varmış. Ben de şimdi öğreniyorum.
Bisiklette performansın ustasıyken meğer müzikte de kralmışsın.
Sesini ilk defa duydum.
Çalan ellerine, söyleyen dillerine sağlık.:alkis:

• Beğen
Tepkiler: YüzSürKoş
Kudret abi müzik işlerini bıraktı diye biliyorum ben ama yanlış mı biliyorum. Bu arada tarzını çok beğeniyorum.

Tebrik ederim Kudret abi. Baya uğraştın. Hayırlı olsun.

ben eski bir motosiklet gördüm :).

• Beğen
Tepkiler: Sefa
@Sefa

dostum sefa,bir parça var idi,bir yerde o parçada düşündük ,bisiklet üstünde çekim olacak idi bakalım zaman ne gösterecek

@Hüseyin Gündoğdu

evet hüseyin doğru ,,,bi zamanlar honda goldwing var idi altımda 1000 cc ama sattım ,duvardan kazırlardı beni..:)

Tebrikler Kudret bey,müzisyen meslektaşım,bisiklet sevdalısı arkadaşım.Eline diline sağlık.

• Beğen
ölü sesleriz biz...alina lenaa..humamagane.heyy.

takıpteyım kudret abi:)

• Beğen
tebrikler, şarkı çok çok güzel. akorlar ve ritm harika, dolabın üzerinde duran tozlanmış gitarımla bakışmaya başladık.

@Kudret Kurtcebe

Klipte arka planda bir L serisi Hammond var yanılmıyorsam.Bir tane de Ankara'da vardı L100 şimdi ne o kaldı ne de çalan.Ben sonlarına yetiştim.Farfisa ve Hammond'ların.Resmen dörde bölünürdün çalarken.Sağ el,sol el ve baslarda da ayaklar.Elbette ton değiştirmek için saniyeden az zamanda düğmeleri de kontrol etmek gerekirdi.Nerede çektiniz o klibi acaba,yani alet şu an kimde öğrenebilir miyim?

dostum derya,
klip avrupa yakada 4 'üncü leventte çekildi ,evet bi zamanların hammond orgu ve akla hemen deep purple gelir tabi klavyecisi john lord ,şu anda klavye tahminimce stüdyoda durmakta ,yani çekim yaptığımız yerde.

Durum
Başlık tartışmaya kapatılmıştır.
Geri