Scudo Sports

Küçükyalı

Çok teşekkürler baya faydası oldu. Söylediklerinizle birlikte harita üzerinden bir güzergah çizdim kendime.
Ayrıca Maltepe grubuna müsait olduğum bir zaman katılmaya çalışıcam çok teşekkürler davetiniz için.

Scudo
bugun sedatla bi kadıköy yaptık beşiktaş iskelesinin ordan döndük geldik yol güzel hatta sahil tarafına yeni yürüyüş yolu yapmışlar beton atılmış bir kaç günlük! daha da güzel olmuş kadıkoye gidip gelmek çok rahat düz yol

ben maltepe'den üsküdar'a gittiğimde sedat şencan'ın tarif ettiği yoldan gittim ..
daha sağlıklı bir güzergah yok sanırım..

Valla hepsine ayrı ayrı teşekkür ederim, söylenenlerden çizdiğim yoldan gittim dün, gayet de rahat gittim. Bundan sonra da istikametim hep o olucak çok sağolun.

Merhabalar;

Ben, İstanbul Anadoluyakası, KÜçükyalı tarafından aranıza katılıyorum. Bisikletle aram çocukluğumda başladı. Onsekiz yaşımdayım ve yaşlanana kadar da devam etmeye niyetliyim açıkçası.

Bundan on beş sene önce ülkemize gelmiş olan bir klasik elimdeki. Kenhill Atlanta. SHIMANO DEORE ile takım modifikasyon yaparak güçlendirdim. Bababmın artçısı olarak yaşamıştım ilk bisiklet deneyimimi. Hiçbiryerde bulunmayacak bir his olduğunu ozaman anladım.

Ben bisiklete binmeyi dedem ile öğrendim. Korkak denemelerim yüzünden, defalarce kez düştüğüm hatıralarımdadır. Bir sabah sahilde bana ''Oğlum hızlı bas!'' diyen dedeme güvendim ve ilk bisikletim olan BİSAN ı yürütmeye başladım*.

Bu günden sonra dilerim keyifli bir forum geçiririz. Sizlerden öğrenecek çok şeyim olduğuna inancım büyük. Saygılarımı sunarım ve iyi forumlar.

http://img41.imageshack.us/img41/3946/07082011043.jpg

http://img508.imageshack.us/img508/7581/07082011045.jpg

*Ben yaklaşık 3 kez bisiklet değiştirdim. Bisan, bisan ve bisan olarak gittiler. Fakat son bisikletim yine BİSAN Alman özel ihracatı 28 jant Kenhill Atlanta oldu.

• Beğen
Tepkiler: hasan mehmet yalı
Merhabalar arkadaşlar bende küçükyalı da oturuyorum. Giant SCR2 sahibiyim hemen hemen haftada 5 akşam pedal çeviriyorum. Akşamları birlikte olmak isteyen arkadaşlar olursa sevinirim.

Merhaba arkadaşlar;

Ben Küçüktyalı'dan Cemali. Bisiklet ile yeni tanıştım. Bisiklet tutkusu ile yaşıyorum. Akşamları sahilde ya da Bağdat Caddesi'nden benimle turlamak isteyen arkadaşalrı bekliyorum...

merhabalar
arkadaşlar Küçükyalı sahil kısmında yaşıyorum
eski mtb yeni yol kullanıcısıyım :) tek basima antrenman ve tur yapiyorum.
Katilmak isteyen arkadaslar olursa beklerim. Toplu halde surmek isterim
Tekrar merhabalar:in:

yol bisikleti kondisyonu ve antrenmanı yapmak isteyen yokmu yahu?:D

Merhaba arkadaşlar,
aslında uzun bir zamandır foruma üyeyim ancak tanışma başlığı altında bir şey yazmamıştım. Bir şansımı deneyeyim istedim :)
Düzenli olarak bisiklet sürmekteyim, ortalama 8. yıla yaklaşıyor. Diğer antremanlarımın ile beraber bisikleti de tüm haftaya yaymaya çalışıyorum. Açıkcası çok grup tecrübem olmadı maalesef, hep yarışlar vs nedeni ile bireysel çalışmalara ağırlık verdim. Ama bu sanırım grup sürüşleri kadar keyifli olmasa gerek :) O nedenle bu civarlarda (Anadolu yakası), aralarında bir kişinin daha olmasını isteyen arkadaşlar ile tanışmaktan ve beraber sürüş keyfi yaşamaktan memnuniyet duyarım.
Görüşmek üzere. Bol pedallar.

• Beğen
Tepkiler: Çağlayan
öncelikle hoş geldin bizim küçük bir grubumuz var senide aramızda görmek isteriz
(link)

grubun adı rampalava her çarşamba ve hafta sonları tur yapıyoruz

yarın akşam tur+geyik+çay lı ufak bir tur var haberin olsun.( hafta sonu turu için öneri ve tartışma yapıyoruz da ;) )

merhaba hoşgeldiniz..

Geri