Scudo Sports

Küçükkuyu

Alican

Forum Bağımlısı
Tepki
686
Çanakkale/ Ayvacık....Küçükkuyu hakkında bilgisi olan var mı?...

Kamp yapılabilecek yerler, ulaşım konusunda...

Yardımcı olursanız sevinirim:)

İyi günler:)

Scudo
Küçükkuyu çok güzel bir yer; öncelikle söyliyim. Altınoluk'a 7 km. Denizi çok temiz ve sabahları çarşaf gibi görüntüsü var ki süper. Balığa doyarsın gidersen onu söyliyim. =) Camping yaparsan Edremit köfrezinde Ören'i tavsiye ederim. Eğlence yönünden daha iyi. Hem de Altınoluk ile Ayvalık'ın tam ortasında, Akçay'a da yakın. İstanbul'dan birçok otobüs şirketinin bu bölgelere seferi var, iyi eğlenceler.

Teşekkür ederim Selim:)
Fakat planlanan kamp olayında 10 kişi kesin geliyoruz dedikten sonra 4 kişi kalınca bizde Bodrum'a benim oradaki evime gittik...Oldukça eğlendik...Hava biraz daha düzelince Küçükkuyu'yu hala düşünüyorum...(malum geceleri dondurur çadırda:p)
Truva turizm gidiyormuş, yerleri bile ayırtmıştık...Sağolsun süper arkadaşlarım satınca gidemedik güzelim yere:D:D

Bizim küçükkuyu da yazlığımız var her sene gideriz. Çok güzel bir yerdir. Şelaleleriyle , tepeleriyle , manzaralarıyla büyüler insanı. Bisiklet için çok uygun yollar vardır. Sahil kesimi camping hizmeti veren yerlerle doludur. Ayrıca küçükkuyunun içinde sahilde hizmet veren çok şirin pansiyonlar mevcuttur.

Alican Selam,
ExtremeBiker ın da dediği gibi kamp yapmak için ideal bir yer.
Küçükkuyu yu 2-3 km geçtikten sonra ,sola doğru yani sahile doğru bir yol sapar.Zeytin ağaçlarının arasından 3-5 km geçerek kamp yapılabilecek moteller e gelirsin.

http://img263.imageshack.us/img263/5978/ads305z1dj7.jpg

Buradaki moteller 300-500 metre ara ile sıralanmışlardır.Hemen hemen hepsinin bahçelerinde çadır kurabilecek teşkilatları vardır.
Bana göre denizi ,Türkiye nin en güzel denizidir.Resimde görünen iskelelerden de yararlanılabilir.
Çarşamba günü gelebilirsen sana daha güzel anlatırım.:)

http://img263.imageshack.us/img263/8642/ads305z2jo3.jpg

Selamlar

Geri