Scudo Sports

Küçükken ne zannederdiniz?

Arabada yokuş çıkarken arabanın yolları düzleştirdiğini sanırdım...Meğersem göz yanımsaması ile düz geliyormuş...

• Beğen
Tepkiler: Faruk ÇUBUKCU
Scudo
Ben annemin hiç uyumadığını sanardım çünkü ne zaman gözümü açsam annem ya mutfakta birşeyler pişiriyor ya da çamaşır vs ile uğraşıyor olurdu. Şimdiyse annemin bir melek olduğunu biliyorum, sanmıyorum, eminim o bir melek :)

arkadaşlar ben bizim evin camından bakınca ilerdeki başka mahalleyi görürdüm.o karşıdaki mahalleyi ankara fln zannederdim:D

• Beğen
bu yumoş reklamındaki konuşan ayınını gerçenten var olduğunu sanırdım anne bana o ayıdan al dediğimde kızım çok pahalı çoook paramız olsun alıcam derdi
canım annem hayal gücümü sınırlamak istememiş belliki :D

@pınar kacakkiz

Deterjanların yanında hediye verilen "Yumoş" ayıcığından vardı. Televizyonda izlediğimde bir gün konuşacağız diye bekleyip dururdum. Hala konuşacak :D

• Beğen
Tepkiler: pınar kacakkiz
bi yola bakıp sanki doğduğum yer mersin o yolun sonundaymış gibi gelirdi ama arada 1000lerce kilometre vardı

Her yıl ilkokulda fotoğraf çekerlerdi sonra büyük çizgi film karakterlerinin olduğu karton çerçevelere yapıştırıp bize sattıkları zamanlarda, fotoğrafıma bakarken oradaki resimlerle konuştuğumu hatırlıyorum :) Aslan kral, ayı yogi falan :) Ne günlerdi yahu :D

bende tuvalete girince ağzımı acacağım zaman içime şeytan girer diye korkuyordum . hala tuvalette ağzımı acmam . alıskanlık olmus . :D:D:D

• Beğen
@Faruk ÇUBUKCU
6 yaşından beri var. O zamanlar pilli devreleri yapıyordum, büyük boy pile ampul bağlayıp legoyla yaptığım evin içini aydınlatıyordum. Gelişmemde küçük yaşta başlamamın etkisi çok. 5. sınıfta lehimlemeyi öğrendim. 7. sınıfta board kullanmaya başladım ve tübitaktaki kendin yap devrelerinin çoğunu yaptım. Şu anda teknik lisede okuyorum ve kendimce sıfırdan devre tasarlayacak kadar bilgim var. Şu andaki amacım kontrol sistemleri ve robotik konularında ilerlemek.

@Ali Menemen

Eğer teknik lisede okuyorsanız bu durumda ben abi oluyorum :) Ben de sizi kocaman, evli barklı adam sanmıştım :) Küçük yaşta başlamanız güzel olmuş bence de. Pic, plc falan da anlıyorsunuz o zaman.

@Faruk ÇUBUKCU
Solda yaş bilgileri mevcuttu ama :D

Geri