Sevgili Onur bence moralini bozma bizim gurup çoğunlukla gençlerden oluştuğu için bu tür aksaklıklar yaşamamız çok doğal bazı arkadaşlarımızında işlerinden dolayı foruma girememe gibi durumlarıda olabilir herşey zamanla oturacaktır biz sen ve ben bile olsak bu gurup yaşayacaktır sakın moral bozma!!!!!
Kucukcekmece sefakoyluyum inonu mahallesinden =) bisikletim su anda hurda bir vaziyette cift amasor agır bir bisiklet kaptırdımmı iyi gidiyor ve agır oldugu icin donusleri cok saglam oluyor yol bisikletli pek guzel birsey degil ama topluyacam bastan...
Arkadaşlar yerel bölgesel bisiklet gruplarında ayrupa yakası pedal grubunu takip edin çarşamba ve cuma akşamları yeşilköy sahilde buluşuyoruz. ben de halkalıda oturuyorum. katılırsanız tanışabiliriz.
Merhabalar;
geçen hafta bir bisiklet aldım ve artık bende aranızdayım. Diğer grup ve tur organiizasyonlarını inceledim ancak başlangıç için biraz gözüm korktu dileyen olursa başlangıç olarak halkalı, sefaköy civarında bisiklet sürebiliriz.
İyi akşamlar
Selam S.CALISKAN;
genelde nerede bisiklete biniyorsun? ben halkalıdayım. akşamüzerleri 18:00-20:00 arası toki konutları civarında dolaşıyorum. yeni taşındığım için o bölgeyi fazla tanımıyorum. aynı yerlerde dolaşmakta sıkıcı olmaya başladı. bana önerebileciğin bir alternatif varsa sevinirim. görüşmek üzere