Selam Küçükçekmece, Kısa zamanda çok yol almış. Avrupa yakasının en aktif grubu olarak sizleri faaliyet ve etkinliklerinizden dolayı kutlarım. En kısa zamanda turlarda görüşmek üzere. Tüm K.çekmece Grup arkadaşlara selamlar.
Uzun zamandir salon sporlarindan oturu verdigim ara son buluyor bu persembe turunuz varsa katilamak isterim facebook kullanmadigim icin buradan bilgilendirirseniz sevinirim
yarın akşam küçükçekmece - vefa arası koşulacak. bu grup vesilesiyle yeni bisikletimi deneme aynı zamanda kendimi-kondisyonumu da sınama imkanım olacak. bakalım hayırlısı. bakırköy'den üç kişi katılacağız.
dün çok güzel bir tur gerçekleştirdik. küçükçekmece-vefa(fatih) arası. iki kişi olarak katıldık. ortalama herhalde otuz kişi vardık. hava çok güzeldi. tur başında on dört dereceyi bulmuştu. tur sonunda gece 00:00 civarı on derece hatta dokuz dereceyi gördüm. istanbul'da ilk tur deneyimim oldu. vefa'da çok güzel boza içtik şöyle bir kendimize geldik. aktivite boyunca herhangi bir sıkıntı yaşamadık allah'a şükür. kazasız belasız gittik geldik. her perşembe yerim belli oldu artık
çok fazla çekemedim daha doğrusu çekmek istemedim hem zorda hemde anı yaşamak lazım çok önemli değil. ama yine de bir kaç fotoğraf var. müsait olduğum ilk vakit yüklerim inşallah.