Scudo Sports

Küçükçekmece Bisiklet Grubu

Scudo
Foruma bi ayar çekmek lazım.Herhangi bi faaliyet oldugunda cebe msj gelse .Pc başında olmiyan kaçırıyor :)

• Beğen
Tepkiler: Onur Berberci
yeni ayakkabılarımı ve pedallarımı denemek için sahil üzerinden sultanamet olabilir...
(link)
(link)

@Aytekin Erzan

hayırlı olsun aytekin abi allah bol km yapmayı nasip eylesin :D

beyler iyi dilekleriniz için teşekkürler pedallar yeni olduğu içinmidir yoksa benim acemiliğimdenmidir? biraz zor geçti ama sanırım biriki gün içinde alışacak yalnız baya bi fark etti daha seri hızlanabiliyorum demekkki seriye aldığımda önceki ayakkabilar esnediği için direkt gücü aktarmıyordu umarım sizede kısmet olur yakında neyse
gelelim bu geceye ben sinan ve sefa yıldız beylerin katılımıyla çok güzel huşu içinde bir gece geçirdik 5 adet camii şerifi dolaştık sefanın bize kuru pilav ısmarlaması gerçekten çok cömertçeydi ama o acısını fazlasıyla çıkarır merak etmeyin...
çok daha fazla katılım olmasını isterdim ama kısmet değilmiş yarın + perşembe akşamı katılımın çok olmasını diliyorum...

Selam grup.Bu geceki turumuz güzel bir uyum ve disiplin içinde geçti.Çok keyifli bir tur oldu.Camilerimiz gece tıklım tıklımdı..Herkese çok teşekkürler.Ayaklarınıza sağlık..........

@Mehmet Akif MALKOÇ

Teşekkürler bizim bayramın ikinci günü kamplı programımız var. Dönüş 3. günü gece olacak o yüzden katılmamız imkansız. Ama gruptan gelmeyen arkadaşlar da var belki onlardan bir ses çıkar.

Geri