Scudo Sports

Küçükçekmece Bisiklet Grubu

Scudo
bu gün Hollandaalı arkadaşımın anne-babasınıngetirdiği RoboBank forma takımım geldi çok mutluyum
ayrıca bisikletime taktırdığım yol bilgisayarının uyduyla olan sorunu halledildi ve artık navigasyon olarakta kullanıma başladı ayrıca bisiikletime yeni bir müzik sistemi kurmak için gerekli cihazlarıda edindim bu yağmurlarda sanırım bu işlerle uğraşıp sadece salonda çalışabileceğim....

(link)

bu şapkadan iki tane geldiği için birini satıyorum açık arttırma ile herkes teklifini yazsın...

(link)

(link)

Kapıyı ben aralayım. Şapkaya 20 Türk lirası ile açılış veriyorum :D

Şapka güzel ama o benim kafaya olmaz heralde küçük gelir:) Sefa sana da olmaz senin kafa benden de büyük adamım:D

İşin makarası hiç takmadım bu tarz bir denemek lazım bence en iyisi tur akşamı açık arttırma yapalım:)

• Beğen
Tepkiler: Aytekin Erzan
@Oğuzhan Kaban

topu amaccına yönelik kullanırsan işe yarar herhalde...
ben fazla kullanamadım ama şimdi havalar böyle giderse kullanacağım galiba...

Bu arada bende discovery siyah takım siparişi verdim bu sefer m beden bulabildim. Yarın yola çıkıyor.
http://img401.imageshack.us/img401/9473/82097264.jpg

• Beğen
evet bende beğendim kadroyada uyar

buarada AMDA ' nın ne olduğunu dün çözdüm intel gibi bişey işlemci dimi...

Saol abi. Evet kesinlikle doğru amd işlemci markası.

Gece karşıda kaldım sabah haberleri bi açtım şok oldum. Heryeri sel götürüyormuş. Yollar falan çökmüş Halkalı'da İkitelli'de. Herkes iyimi bir sorun varmı?

selden etkilenen arkadaşlara geçmiş olsun diyorum...
ve bugece oturmak için pek uygun olmayacağını düşünüyorum hafta sonunada yağmur diyorlar geçen cumartesine antreman okey le karıştı sonuç olarak bu akşam sağlam çevirelim diyorum buna göre iftarı floryada yapıp kumburgazdan dönüp glmek çok iyi gelecektir.. diye düşünüyorum bu fikre katılanlar lütfen yazsınlar....
program şöyle floryada ( yeşilköy-meydan ) iftar vaktinde buluşup orucu açacak kadar yiyip ( evden getirilmiş bir sandwiçh bile olabilir kumburgazda bişeyler atıştırılıp dönüş yani antreman ağırlıklı bir tur...
çıkışımı floryadan 20:15 olsa kumburgaz varış - dönüş falan 4 saatti geçmemsi gerekirki buda 24:30 gibi falan evlerrimizde olabiliriz olmadı en geç 01:00 diye düşünüyorum...

evet katılalar...

1.) a.erzan

ÖFFF be Aytekin senin hızına nasıl yetişilir yahu biz bir antremanı nasıl yapacağımızı düşünürken sen şimdi ordayım akşam şurdayım yarın onu yaparım bilmeyen biri okusa bunları diyecekki ralli pilotu herhalde araba üstünde antreman yapıyor sanacak, Allah ayağına kuvvet versin arkadaşlara selam sanada benim kullanamadığım enerjilerimi gönderiyorum kendine iyi bak bizim tarafa yolun düştüğünde görüşmek üzere,

• Beğen
@Alp Aslan

eyvallah Alp sizde Sabiha ya tırmanıyosunuz arada bi Şİle falan
Bayramdan sonra İlk Şile falan olursa katılmaya çalışacağım kendine iyi bak görüşürüz....

Geri