Scudo Sports

Küçükçekmece Bisiklet Grubu

Yolunuz bir haylı uzun maşallah hepinize. Nekadar sürede gidiyorsunuz acaba ?

Scudo
tam olarak bir şey diyemeyiz
çünkü değerleri burada paylaşmıyoruz...
Anlayışınız için teşekkürler...

güzel eğlenceli bir gece daha yaşadık foto çeken arkadaşlardan rica ediyoruz...

Antremanın evrim geçirmiş hali bu olsa gerek. Antreman diye çıktık laylayloma döndük. Ama çok eğlendik. Herkese teşekkürler. Fotolar artık yarın inşallah.

Antreman diye çıktığımız tur yolda evrim geçirerek laylayloma dönmüştür :) Ama çok eğlenceli geçmiştir. Florya başlangıçlı olarak yolda arkadaşlarımızı da alarak 10 kişi Sarıyer'e pedalladık. Aslında amacımız Sarıyer'e geldikten sonra her zamanki gibi ya Rumelifeneri'ne gidilecekti ya da Maden yokuşu iki defa çıkılıp inilecekti. Ama dediğim gibi yolda tur evrim geçirdi. :) Neyse artık fotoğraflar konuşsun.

Küçükçekmece çevresi Florya'da buluşuyoruz.
(link) (link)
(link) (link)
Bakırköy'den Hakan'ı da alıp yolumuza devam
(link) (link)
Yedikule'den Ayhan abi ve Selim'leri de alıp yolumuza devam ediyoruz ve boğazdayız. Karşınızda Florya'nın gülü Sefa :)
(link) (link)
Yeniköy civarında ben benzinci'de lastiklerimi şişirirken grup da ufak bir mola vermiş oluyor.
(link) (link)
ve Sarıye'deyiz.
(link) (link)
Sarıyer iskelede GOPedal ile karşılaşıyoruz biraz muhabbet ettikten sonra ayrılıyoruz.
(link) (link)
Aytekin abi istikametimiz gösteriyor. :)
(link) (link)
(link) (link)
Ahan bu da ben :)
(link) (link)
Hakan
(link) (link)
ve işte turun evrim geçirdiği an çay içmeye oturduğumuz yerde okey atmaya karar veriyoruz :)
(link) (link)
(link) (link)
(link) (link)
(link) (link)

Bu çocuğun bisiklet isteyişi hala kulaklarımda :)

Küheylanlarımız onlarıda çekmeden olmaz tabi :)

Nostaljiye geçiyoruz :)

Dönüşte Sultanahmet'e uğruyoruz.

Sahura eve yetişmek isteyenler olarak Sultanahmet'te ayrılıyoruz. Sahilde transit yola girerek yüksek tempoda devam ediyoruz.

Transit yolun sorunda kupa töreni :)

ve evdeyim

Turumuz genel olarak iyi geçti bir düşme ve bir kramp ve trafikte birkaç zibidinin dışında. Sinan abi ve Ceyhun geçmiş olsun. Bir sonraki organizasyonumuzda görüşmek üzere.

Küçükçekmece bisiklet grubuna selamlar..Güzel tur yapmışsınız akşam ayaklarınıza sağlık..Birdahaki turlarda buluşmak üzere arkadaşlar..

GOPEDAL BİSİKLET GRUBU

@Oğuzhan Kaban

Evet Oğuz makina aldım. Saol. Senle konuştuktan bi yarım saat sonra çıktık. Aradım seni açmadın teli. Sonra aldım ama mesajını. Mesaj attığında Karaköydeydik.

• Beğen
Tepkiler: Oğuzhan Kaban
@Can Avcı

Can neden herkes Sinan diyordu sana ya :) herkes diyince bende Sinan dedim. :)

Selam beyler herkese iyi günler diliyorum..
bu akşam iftardan sonra biraz çıkmaya niyetliyim duruma göre Silivri yada Kumburgaz yapabilirim.
hiç olmazsa şu meşhur Dallas ta çalışabilirim hitiyacı olan arkadaşları beklerim...

• Beğen
Tepkiler: Onur Berberci
Aytekin abi ben gelmek isterim aslında ama rampalarda yavaşlatırım seni :) Ne diyosun?

@Aytekin Erzan

Tamam abi bir aksilik çıkmazsa geliyorum. Düz yolda deryarına girince geride kalmıyorum ama rampada iş değişiyor tabi :) Şu meşhur Dallas'ı bir de ben göreyim :) Bu arada bu o yöne ilk sürüşüm olacak.

aslında bende gelmek isterim aytekin abi ihtiyacım var biliyosun ama yavaşlatırım.ben derimki bana aldırmadan siz antremanınıza bakaın bende kendi çapımda antreman yapayım uyarmı abi ?

@Onur Berberci

Sinan zaten abi.Ben foruma kayıt olurken Can diye kaydetmiştim.Düzelticez en yakın zamanda :)

• Beğen
Tepkiler: Onur Berberci
Geri