Scudo Sports

Küçükçekmece Bisiklet Grubu

Aytekin abi bu Pazar Kartepe'ye katılıyormuşsun. Gece burdan gitmen zor olur. Heralde cumartesiden karşıda kalacaksın. Şöyle düşünüyorum. Cumartesi dünlenmeyi düşünmüyorsan saat 17:00 de critical mass e katılalım. Ordan derneğin etkinliğine katılalım. Zaten bu hafta karşıdaymış. Biz dönüş yaparız sonra. Sen de karşıda bir yere kamp at bence. Ne dersin?

• Beğen
Tepkiler: Aytekin Erzan
Scudo
@Onur Berberci

öyle olacak zaten Onur bu hafta böyle olsun kusura bakmayın çok ısrar ettiler size söylemeliydim ama hepiniz kayıptınız hafta içi acısını çıkartalım derim yarın görüşürüz bayram mevzusunuda konuşuruz...
vakit geçiyor...

• Beğen
Tepkiler: Onur Berberci
Aytekin abi yine duramamışsın yerine yalnız kovboy düşmüş yollara. Güzel tur olmuş. Bu arada Silivri gidiş dönüş kaç km acaba? Akşam görüşmek üzere.

• Beğen
eyvallah beyler
Onur gidiş geliş bana max.110 buluyo şehir içinden dolaşırsam..
aslında tam antreman güzargahı fakat mahalleden çıkarçıkmaz hemen Avcılar başlıyoya ısınmadan o beni biraz üzüyo...
ama devamlı yapılsa süper olur ben bir bakıma bu güzargaha ve Sn. Bibere borçluyum...

• Beğen
Tepkiler: Onur Berberci
Aytekin hocam geçen ay haftada ortalama 4 kez gidip geldim o yolu ama dönüşte silivriden selimpaşaya kadar olan kısımda yolun kenarı çok bozuk çizginin sağ tarafından gitmek benim için olanaksız çizginin üstünden ve zorunlu oldukça çizginin soluna taştığım bile oluyo.Yol çok dar ve kamyonlar nerdeyse silme geçiyo.hatta son hafta silivriden vazgeçtim ve b.düzü selimpaşa durmadan gidip geldim.Merak ettim sen bide gece gidiyosun?

evet
biz yol gurubuyla sabahları o güzargahı kullanırız normalde fakat ramazan dolayısıyla ben mtb ile takılıyorum malum ramazanın rehavetine kapılırsak bayramdan sonra çok tırmalarız evet gece biniyorum ama bu biraz bakış açısına birazda ne bileyim şimdi ne yazayım deliyimmi desem yoksa ben tecrübeliyimmi desem yoksa bana bişey olmazmı desem hepsi biribrinden kötü
şöyle söyleyeyi gidiyoruz işte napalım başka binecek yer yok o güzargahtaki rampalar falan çok iyi geliştiriyo ama arkaya sağlam ışıklandırma yapmak şart önede tabii...
sen neredensin sanki beylikdüzü ile takılıyodun bi ara memnun değilsen bize gel biz mesela bu akşam florya yeşilköy civarı toplanıyoruz telimi vereyim..
0533 371 93 05

@Aytekin Erzan

Aytekin hocam bu hafta bi iş teslim etmem gerekiyo evde çalışıyorum.Ben birkeresinde beylikdüzü grubu ile floryaya gelmiştim sen ordamıydın ama hatırlamıyorum.Bu arada nerdeyse 1 aydan beridir binemedim bisiklete:(Geçenlerde beylikdüzünde 2 sabah koşuya çıktım bu idmansızlık çok kötü gerçekten:eek:Size katılmayı isterim ama:)haftaya inşallah

• Beğen
Arkadaşlar sanmayın bu çocuk 2 tura geldi pes etti die :eek: staj ve kurstan dolayı katılamıyordum. Ama staj bıtıyo inşallah bu cuma kursa da artık haftasonu devam edicem. Bu arada ben geçen haftasonu sabah çıktım ve bu civarlardan ramazanda gündüz turlar yapmak isteyen varsa özelden bana ulaşşın lütfen(haftaiçi özellikle)

Gezileri takip ediyorum Aytekin abi süpersin vallahi çok imreniyorum senin turlara :)

En kısa zamanda akşam turlarına da gelicem:boese157:

Hayırlı Ramazanlar...

@bjk2110

Biliyorum durumunu az çok Erhan. Benim gibi hevesli olduğunu da biliyorum ama işte zaman sıkıntın var. Staj bitiyosa daha çok katılırsın artık. Görüşmek üzere.

• Beğen
Tepkiler: azzurro
Geri