Scudo Sports

Küçükçekmece Bisiklet Grubu

@Onur Berberci

Kesinlikle birşey yememekten dolayı dikkat edersen bende gece boyunca bişey yemedim dondurmnın dışında ve kendimde bakırköyden sonra hissedilir bir düşüş yaşadım Alperin boğazda yediği çikolatanın etkisini çok gördük çok yakında herşey çok daha güzel olacak ahhh birde bu çalışmaları haftada 2-3 e çıkaraabilsek aman diyorum...
buarada bu i,şlerin duayyenleride bizlere katılmaya başladı...

Scudo
@Ertuğrul Kol

Abi hoş geldin...
sizlerin katılımıyla çok güzel olacak sizlerle çıkmak süper ve keyifli ve bizim için büyük şans olur görüşürüz abi....

@Ertuğrul Kol

Hoşgeldin abi. Her zaman bekleriz. Görüşmek üzere.

@özcan avcı

Biz her çarşamba ve cuma akşamları Florya'ya gidiyoruz. Saat 20:00 - 20:30 dan sonra sahilde oluyoruz. Sohbet muhabbet mangal her gün değişiyo ortam. Katılmak istersen görüşelim.

aytek siz bizden ayrıldıktan sonra bizde sultanahmete takıldık ,sonra eminönüde balık ekmekle sahur yaptık eve dönüşümüz 2yi geçti oldukça keyifli bi gece oldu birlikte yapalım bi gece sultanahmet

beyler bu akşam iftardan sonra batya doğru kayalım diyorum
şöyleki Silivri yapabiliriz yada Kumburgazdan dönüp Dallası çıkabiliriz oda olmadı
burdan beylik düzü dönüş dallas bunu birkaç kez yapabiliriz .
nediyosunuz...

• Beğen
Tepkiler: Can Avcı
Salı akşamına nedersiniz beyler...
Silivri yaparmıyız...
Onur nereden off sun bisiklettenmi iştenmi aşktanmı anamadım...
ben bisiklet hariç hepsinden off um hepsine çektim resti....

Halil bana katılarak moral verdi Halilim sen bana bende sana ayak uydurmaya çalıştık ikimizide tebrik ediyorum teşekkürler biraz daha çalış.

...
(link)
Dallas ı iki kez inip çıktım çok büyütülecek bişey değil ekip olarak gidip bir kaç antreman yapabiliriz...
(link)
Dönüşte bazı hayranlarım foto çektirmek için beni bekliyolardı bende onları kırmayıp bu fotoyu aldık.
(link)

• Beğen
Tepkiler: Can Avcı
Bisikletten off um abi. Dün evde işlerim vardı. Bugün de abime gitmem gerek geçen hafta taşındı hasta olduğum için gidemedim. Yeğene bulaştırmayım diye. Bu akşam gideceğim. Yarın geliyorum.

• Beğen
Tepkiler: Aytekin Erzan
Geri