Scudo Sports

Küçükçekmece Bisiklet Grubu

Olur abi bana uyar. Gidip göreyim artık oraları. Gerçi gitmediğim yerler değil ama o yolları bisikletle arşınlamadım. Aslında kafama taktıımdan diil espri olsun diye söyledim. Tabi ki 2 kişi bile olsak dev bir grubuz :) Çakmak'a geldiğinde de evde durmayacaksanız. Ümraniye sınırları içinde durmanızı tavsiye etmem. Zaten bu yakada Ümraniye hariç heryer iyidir.

Scudo
2+1=3

turları takip ediyorum ve çok kıskanıyorum, yarın akşam(cuma) görüşürüz.

Not: Aytekin abi telini özelden atabilir misin? Forumdan filan ulaşamadığımda lazım olur bulunsun:)

• Beğen
Tepkiler: Onur Berberci
@Onur Berberci

Geliyom :D kaçta? senle universitenin orda buluşalım gene? yada ortak buluşma yeri var mı?

• Beğen
Üniversitenin orası iyi orda senle buluşup buluşma yerine pedallarız ya tekzen ya da galeria nın ordaki bp olur. Saat tam belli değil henüz ya 20:00 ya da 20:30 gibi olur. Saat tam kesinleşince biz de kendi saatimizi belirleyip buluşuruz. Akşam görüşmek üzere.

• Beğen
Tepkiler: azzurro
@Negro

Bu akşam Bebek'e kadar gidip waffle yiyip sohbet muhabbet ettikten sonra geri döneceğiz. Bekleriz

resmen katilin teki (jeep li) alıyodu altına beni Koray Karamana da aynısını yapmış plakasını o sinirden aklımda tutamadım yoksa hesabını sormak için bir Bebek daha yapardık neyse hepimizin başına böyle şeyler gelebiliyor bu yüzden birlik be beraberlik çok önemli herkes bunun bilince olmalı zaten sorun yok her arkadaşım bu bilinçte hareket ediyor.
evet öte yandan herkesin dediği gibi çeşitli aksiliklere rağmen güzel eğlenceli bir geceydi yeni arkadaşların uyumu iyiydi...
ayrıca perfoma (performansçı )arkadaşlarıda buradan tebrik etmek isterim...
Alper Temircan 'a iyi yolculuklar ve geçmiş olsun dileklerimi sunuyorum buradan. (sanırım amcasıydı )
pazar için benim şimdilik bir şey söyleyecek durumum yok malum durumlardan dolayı sizle program yapın eğer birşey çıkmazsa ben ktılırım fakat söz veremiyorum....

• Beğen
Tüm aksiliklere rağmen yılmadan güzel bir gece geçirmeyi becerdik. Erhan ve Burak tekrar geçmiş olsun. Herkese teşekkürler. Aytekin abi Kartepe fotolarını bekliyoruz.

@Onur Berberci

vallahi özlemişim bisikleti ama sadece kas gücü değil refleksleri filanda köreliyo sanırsam 3 hafta bile sürmeyince. Neyese bende ciddi bir şey yok yarın katılamayabilirim ama bir dahaki turlarda yanınızdayım :)

• Beğen
aytekin abi benm son dk. acil bi işim çıkdı.dışarıdaydım aksilik ya kontrmde yokdu ulaşamadımda sana onurdan alıcakdım num. abi kusura bakma..

Geri