Scudo Sports

Küçükçekmece Bisiklet Grubu

Scudo
Teşekkürler abi. Aynen dediğin gibi pideci benzincinin yanındakiydi. Çok güzeldi ama biraz ağır geldi :)

ya millet cır cır mırcır olmuş bende tam kalktım benzinciye zor attım kendimi ne iş pidelerdemi bi tuhaflık vardı acaba Onur hangi 2 foto o birini anladım galiba ama diğerini anlamadım neyse yarın akşam mekanda anlatırsın...

• Beğen
Tepkiler: Onur Berberci
Demek ki benim mide sağlammış. Ama keşke bende olsaydım mideyi şişirince dönüşte çok zorladı beni. Bir de dalak şişti. Trene binmeseydik yolda infilak olurdum heralde :)

selam gurup bu akşam yine çok iyi eğlendik ben biraz üşüdüm ne rüzgar var ya...

neyse bugün yine ufaktan çevirdim dünkünün yanında çerezdi ama teker döndü sonuçta
evden çıktığımda direkt rüzgarla kucak kucağa geldim sabırlı omalıyım dedim kendi kendime dünü hatırlamaya çalıştım
sonra uzun zamandır pisikolojik bir baskı altında olduğum için biri tarafından git doktora görün git doktora görün diye acaba bende gerçekten bişey olup olmadığını öğrenmek için bakırköy ruh ve sinir hastalıkları hastanesine gittim...

doktor bana hiç birşeyin yok seni buraya gönderen kişi gelsin birde onu muayene edeyim dedi ve oradan ayrıldım...
direkt e-5 karaolundan bastım diyemeyeceğim öyle kendi halimde tıngır mıngır sirkeciye gittim amacım karşı yada yine boğaz veya gümüşsuyundan taxime in çık yapacaktım sirkeciye yaklaşırken bir bayan arkadaşım aradı eminönü civarında olduğunu ve beni görmek istediğini söyleyince bende kıramadım tamam dedim ve buluşup birlikte sarayburnu set üstü çay bahçesine gittik..
ondan ayrıldıktan sonra ( bu hiç kolay olmadı ) tt yapayım dedim trafik bırakmadı ama zaman zaman iyi asıldım ...
şimdi fotoş zamanı
iyi eğlenceler...
Mazhar Osman la biraz sohbet ettik ...

(link)

sonra muayene olacağım polikiliniğe doğru gittim...
(link)

çaylar filiz içmeyen keriz hesabı bir demlik çayı içiyoruz fakat burası çok rüzgarlı olduğu için çay çabuk soğuyor arada ısıttırmanız gerek...
hanımefendi benim arkadaşım hollandalı burada yaşıyor...
hollandalı olduğu için bisiklet tuhaf gelmiyor normalde bir Türk bayanla buluşmaya bisikletle gitsen herhalde ayna kolu alır caarrttt diye ikiye ayırır...

(link)

@Onur Berberci

Onur orayı bende ilkez denedim fena değil çok fazlada sert değil Yaros tan devam ediyosun sonra ileriden sağa kababamıydı akçabamıydı oraya inen yokuş süper karşı bariyerlere yapışıyodum sonradan hatırladım Poyraz köy dönüşünde oradan inmiştim...
deneriz bigün...
neolacak yaaa...

• Beğen
Bu ne olacak yaaa lafını görünce aklıma Azim geliyor. Neyse aynen dediğin gibi birgün deneyelim güzel yerlere benziyor. Zaten ben daha karşıda çevirecem inşallah. Bir kısmet olmadı yaa karşıda çevirmek. Gidilecek çok yer var. Riva, Yoros Kalesi, Şile, Poyrazköy gibi bir gün çıkıp gideriz hepsine :) Bu arada biz de 2 kişiyle grup olduk ya komik bir durum oldu. Nerde bu millet uyanın hopp :)

Evet Azim 'den alıntıdır
' ne olacak ya '
hatta bu pazar yapalım oraları uyarsa bajkarız cuma konuşulur herhalde...
Onur rakkamlara takılma derim 2 kişide olsak 200 kişide olasak gurubuz....
hepimiz birimiz birimiz hepimiz için.
buarada bu hafta sonu Çakmak a davetliyim hafta sonumu orada geirebilirim...

• Beğen
Geri