Scudo Sports

Küçükçekmece Bisiklet Grubu

adam kopardı resmen laf cuk dedi yerini buldu:D

Scudo
Günaydın arkadaşlar iyi haftalar dileğiyle.

gomez_hunt olan kullanıcı ismimi adım soyadım olarak değiştirdim. Bilginize.

Çok güzeldi abi çok eğlendik çok da yorulduk. Darısı hep beraber bir yerlere gitmeye. Bu arada Aytekin abiden ses soluk çıkmıyor. Acaba ne oldu durumu bugün arayıp soracağım.

• Beğen
Tepkiler: fatıh aslan
@fatıh aslan

inşallah abi senin bisiklet hayırlısıyla gelsin :D

• Beğen
Tepkiler: fatıh aslan
selam gurup nasılsınız
herşey yolundadır umarım bir süredir yokum fakat geçerli sebeplerim var yarında olamayabilirim ama elimden geleni yapmaya çelışacağım siz aynen devam edin ban buaralar biraz müsade

Aytekin abi değişiklerden haberdar et bizi merakta bırakma. Ben de pazartesiye kadar yokum. Balıkesir'de olacağım. İnşallah o zamana kadar senin durumunda düzelir abi.

• Beğen
Tepkiler: Aytekin Erzan
beyler sonanda gelebildim haber veremedim buakşamda keyifli bir gece oldu uzun turdan dönen sezginle tekrar görüşmenin keyfini yaşadım...
diğer toplanmalarda görüşmek üzere...

• Beğen
Tepkiler: Onur Berberci
@Aytekin Erzan

Aytekin abi geçmiş olsun..

Biz geçen hafta Onurla bayağı yol katettik Kilyosa gittik grupla. Bu haftada Riva'ya gezi var ben gidiyorum gelirsen eğer beraber gidebiliriz burdan..

Küçükçekmece ve ya civarından Riva'ya gelen varsa haber versinler beraber gidelim Beşiktaşa

Erhan

sevgili arkadaşlar benim durumum ortadadır ben sizden müsademi istemişim ban gösterdiğiniz anlayıştan dolayı teşekkürler sizlerin günlerinizi bisikletle dolu dolu geçirmenizi diliyorum hepinize iyi eğlenceler en kısa zamanda görüşürüz buyarada yarın akşam sahilde fenerin orada mangal keyfimiz olcaktır herkesi bekliyorum...
ben gelemeyebilirim ama gelmek için elimden geleni yaptığımı biliyorsunuz dolayısıyla mutlaka gelmeye çalışacağım...

İstanbul'a döndüm. Çarşamba akşamı görüşürüz. Aytekin abi beni aramışsın. Çok geç saatte gördüğüm için arayamadım. Kusura bakma.

• Beğen
Tepkiler: Aytekin Erzan
Çarşamba günü aynı yerde (Florya İBB Altı Sahil) aynı saatte 20:00 oradayım. Herkesi bekleriz. Özledik seni be abi.

Evet bir çarşamba daha geldi yine aynı saatte aynı yerdeyim. Akşam görüşmek üzere.

onur antreman amaçlı b.düzü tarafına gidip gelebilirim bu yüzden biraz gecikebilirim haberin olsun istersen birlikte gideriz...ama diğer arkadaşlar nolcak...

Geri