tolga akyol
Forum Demirbaşı
- Tepki
- 312
- Bisiklet
- KTM
Merhaba Arkadaşlar,
Bisiklete mtb ile başlayalı 4-5 ay oldu daha fakat yol bisikletine de heves ettim.
Bir yakınım Salcano bayisi ve ondan almam gerekiyor. ( fiyat ile alakalı )
Bu arada boyum 193cm .Bacak boyum 92cm (yanlış ölçmediysem)
Salcanoda XRS030 kadrolar en büyük kadro olarak 57 cm görünmekte.
XRS 02 kadrolar ise en büyük boy olarak 58.5 cm görünmekte.
(link)
Boyumun ve bacak boyumun gereksinimi 60-62cm kadro.Bu değere en yakın olan 58.5cm olan xrs02 karbon kadrolu model almak niyetindeyim.Ama Benim beden ölçülerime göre birkaç santim küçük kadro bana sorun olur mu diye sizlere sormak istedim.
58.5 cm kadroyu alırsam;
-Rahatlık ile kullanabilir miyim ?
-Herhangi bir bölgemde sadece küçük olmasından dolayı ağrı, sızı vs. gibi sorunlar yaşar mıyım ?
-Performansımı etkiler mi? Eğer etkiler ise ne ölçüde bir etki olur?
-Altımda komik durur mu ?)
Aklıma takılan sorular bunlar arkadaşlar.Şimdiden yorum ve önerilerinizi paylaştığınız için teşekkür ediyorum,iyi forumlar diliyorum.
Bisiklete mtb ile başlayalı 4-5 ay oldu daha fakat yol bisikletine de heves ettim.
Bir yakınım Salcano bayisi ve ondan almam gerekiyor. ( fiyat ile alakalı )
Bu arada boyum 193cm .Bacak boyum 92cm (yanlış ölçmediysem)
Salcanoda XRS030 kadrolar en büyük kadro olarak 57 cm görünmekte.
XRS 02 kadrolar ise en büyük boy olarak 58.5 cm görünmekte.
(link)
Boyumun ve bacak boyumun gereksinimi 60-62cm kadro.Bu değere en yakın olan 58.5cm olan xrs02 karbon kadrolu model almak niyetindeyim.Ama Benim beden ölçülerime göre birkaç santim küçük kadro bana sorun olur mu diye sizlere sormak istedim.
58.5 cm kadroyu alırsam;
-Rahatlık ile kullanabilir miyim ?
-Herhangi bir bölgemde sadece küçük olmasından dolayı ağrı, sızı vs. gibi sorunlar yaşar mıyım ?
-Performansımı etkiler mi? Eğer etkiler ise ne ölçüde bir etki olur?
-Altımda komik durur mu ?)
Aklıma takılan sorular bunlar arkadaşlar.Şimdiden yorum ve önerilerinizi paylaştığınız için teşekkür ediyorum,iyi forumlar diliyorum.